• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • állattenyésztés

A keresés eredménye

Állattenyésztés - Import export

 1. LES RUCHERS DE NORMANDIE

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A LES RUCHERS DE NORMANDIE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Állattenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Méhviasz, Diétás- és biotáplálékok, Méhviasz, és Diétás- és biotáplálékok. Székhelye Gisay La Coudre, Franciaország.

 2. ARMINAKIL BENTONIT MADEN

  Törökország

  A ARMINAKIL BENTONIT MADEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Állattenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is bentonite. Székhelye Cankiri, Törökország.

 3. GASTRO HARING GMBH

  Ausztria

  A GASTRO HARING GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Állattenyésztés. Székhelye Großklein, Ausztria.

 4. KIMYA SAN. VE TIC LTD ŞTI

  Törökország

  A KIMYA SAN. VE TIC LTD ŞTI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Állattenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is moist cat food, és moist dog food. Székhelye Konya, Törökország.

 5. KI-BEVEL

  Belgium

  A KI-BEVEL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Állattenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is mares, sow insemination, és Piggeries. Székhelye Bevel, Belgium.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. CUREBEE ORGANIC LTD STI

  Törökország

  A CUREBEE ORGANIC LTD STI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Állattenyésztés. Székhelye Ordu, Törökország.

 2. HELIX ESPERIA

  Olaszország

  A HELIX ESPERIA, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Állattenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cochlea, Edible snails, és snail breeding. Székhelye Grammichele, Olaszország.

 3. SALPESA

  Spanyolország

  A SALPESA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Állattenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Animal Health Product, és natural food for animals. Székhelye Salamanca, Spanyolország.

 4. HÉLIX SANTA ANA

  Spanyolország

  A HÉLIX SANTA ANA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Állattenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csigakonzervek, snails, Csigakonzervek, és ready-to-eat snails. Székhelye La Coruña, Spanyolország.

 5. STANFORD PETFOOD S.R.O.

  Cseh Köztársaság

  A STANFORD PETFOOD S.R.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Állattenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Eledel, háziállatoknak, és Eledel, háziállatoknak. Székhelye Stara Paka, Cseh Köztársaság.

 1. AJ ENERGI & STRØ

  Dánia

  A AJ ENERGI & STRØ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Állattenyésztés. Székhelye Aulum, Dánia.

 2. PROTEINSECTA S.L.

  Spanyolország

  A PROTEINSECTA S.L., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Állattenyésztés. Székhelye Albacete, Spanyolország.

 1. FUHRMANN BÜHNENTECHNIK, INH. OLIVER FUHRMANN

  Németország

  A FUHRMANN BÜHNENTECHNIK, INH. OLIVER FUHRMANN, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Színházi díszletek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rendezvények - szervezés, Helységek ünnepségekhez és fogadásokhoz, Állattenyésztés, Rendezvények - szervezés, Helységek ünnepségekhez és fogadásokhoz, és Állattenyésztés. Székhelye Elmshorn, Németország.

 2. PRONIX INDUSTRIES INC.

  Taiwan Kínai köztársaság

  A PRONIX INDUSTRIES INC., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Állattenyésztés. Székhelye Taichung, Taiwan Kínai köztársaság.

 3. ALMA TRADING (INGREDIENTS TRADE SPAIN S.L.)

  Spanyolország

  A ALMA TRADING (INGREDIENTS TRADE SPAIN S.L.), vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Állattenyésztés. Székhelye Paracuellos De Jarama, Spanyolország.

 4. RESUL ERGENC- ERGENC BAGIRSAK TICARETI

  Törökország

  A RESUL ERGENC- ERGENC BAGIRSAK TICARETI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Állattenyésztés. Székhelye Gaziantep, Törökország.

 5. FANUS GIDA VE ORGANIK URUNLER SAN.TIC.LTD.STI

  Törökország

  A FANUS GIDA VE ORGANIK URUNLER SAN.TIC.LTD.STI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Állattenyésztés. Székhelye Trabzon, Törökország.

 6. GLOBAL FEED S.L.U.

  Spanyolország

  A GLOBAL FEED S.L.U., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Állattenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is phosphates, és Monocalcium phosphate. Székhelye Huelva, Spanyolország.

 7. AYDOGDU GROUP A.S AYDOGDU ORDEK

  Törökország

  A AYDOGDU GROUP A.S AYDOGDU ORDEK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Állattenyésztés. Székhelye Adana, Törökország.

 8. FARMA LAFIOTAKI

  Görögország

  A FARMA LAFIOTAKI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Állattenyésztés. Székhelye Lagonissi, Görögország.

 1. STEMAR

  Ukrajna

  A STEMAR, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Állattenyésztés - gépek, eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Készen összekevert állat- és baromfitápok, Állattenyésztés, Készen összekevert állat- és baromfitápok, Állattenyésztés, agricultural products for zootechnical foods, és pharmaceutical products for veterinary use. Székhelye Lviv, Ukrajna.

 2. BIOPRO SOLUTIONS

  Amerikai Egyesült Államok

  A BIOPRO SOLUTIONS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Táplálékkiegészítők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Állattenyésztés, és Állattenyésztés. Székhelye Gaffney, Amerikai Egyesült Államok.

 3. NEW GENERATION NUTRITION

  Hollandia

  A NEW GENERATION NUTRITION, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Állattenyésztés. Székhelye 's-Hertogenbosch, Hollandia.

 4. TOT D'ANIMALS NATURAL

  Spanyolország

  A TOT D'ANIMALS NATURAL, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Háziállatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Eszközök, állatok megjelölésére, Állatok szállítása, Állattenyésztés, animal food, Eszközök, állatok megjelölésére, Állatok szállítása, és Állattenyésztés. Székhelye La Nucía, Spanyolország.

 5. CARNICAS HUERTOS MORALEJO S.L

  Spanyolország

  A CARNICAS HUERTOS MORALEJO S.L, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Eledel, háziállatoknak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hűtőházak, Állattenyésztés, industrial supplies, Pork - slaughterhouse products, Hűtőházak, és Állattenyésztés. Székhelye Zamora, Spanyolország.

 6. GUZINA ADMIR

  Olaszország

  A GUZINA ADMIR, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Állattenyésztés. Székhelye Alessandria, Olaszország.

 7. SANDRA SP.ZO.O

  Lengyelország

  A SANDRA SP.ZO.O, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Feldarabolt hús. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Állattenyésztés, chicken, poultry for slaughter, poultry, és Állattenyésztés. Székhelye Lędziny, Lengyelország.

 8. NAAPCAM SARL

  Kamerun

  A NAAPCAM SARL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Állattenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Feed additive for laying hens and broiler chickens. Székhelye Yaoundé, Kamerun.

 9. DORAVİT

  Törökország

  A DORAVİT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Készen összekevert állat- és baromfitápok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Állattenyésztés, products for animal health and beauty, Animal care products, Állattenyésztés, és Animal Health Product. Székhelye Konya / Selcuklu, Törökország.

 10. DITHMARSCHER GEFLÜGEL GMBH & CO. KG

  Németország

  A DITHMARSCHER GEFLÜGEL GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Diétás- és biotáplálékok, Gasztronómia - különlegességek, Paplanok, párnák, dunyhák és pehelypaplanok, Állattenyésztés, Diétás- és biotáplálékok, Gasztronómia - különlegességek, Paplanok, párnák, dunyhák és pehelypaplanok, és Állattenyésztés. Székhelye Seddiner See, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Állattenyésztés - Import export

Találatok száma

13 573 Vállalat