• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • állatok és állattenyésztés

A keresés eredménye

Állatok és állattenyésztés - Import export

 1. UFTER HOLDING B.V

  Hollandia

  Verified by europages badge

  Since 1994, Northlink Trading GMBH has excelled as a key player in international trade, specializing in the import and export of goods. Our core strength lies in procuring items in bulk and reselling them at highly competitive prices. Over 28 years, we have fostered strong partnerships with renowned brands like Aptamil, Nestle Nido, Ferrero, Red Bull, Heineken, Coca-Cola, Nutella, Navigator, and more. Our success is anchored in the strategic advantage of our European location, minimizing transportation costs and ensuring efficient global delivery. At Northlink Trading GMBH, our unwavering mission is to consistently surpass customer and partner expectations. We achieve this by providing safe products with distinct quality, leveraging modern technologies, and maintaining a highly trained workforce. Committed to social and environmental responsibility, we strive to create value for customers, partners, employees, shareholders, and society at large. Our goal is to be acknowledged as a company of excellence in the international market, excelling in processing and selling high-quality products across various food and commercial brands. Dedicated to expanding our global presence, we offer 24/7 customer support and seamless worldwide shipping, ensuring prompt delivery to your doorstep. Contact us for more information!

 2. UNION BIO S.R.L.

  Olaszország

  A UNION BIO S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Állatok és állattenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is insect repellents, Animal care products, és natural product. Székhelye Arezzo, Olaszország.

 3. LEUCILLIN

  Egyesült Királyság

  A LEUCILLIN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Állatok és állattenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Animal care products, antibacterial products, és products for veterinary use. Székhelye Dorchester, Egyesült Királyság.

 4. ITAGRI

  Olaszország

  A ITAGRI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Állatok és állattenyésztés. Székhelye Solarolo Rainerio, Olaszország.

 5. SENOL GIDA SANAYI A.S.

  Törökország

  A SENOL GIDA SANAYI A.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Állatok és állattenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Olive-cakes. Székhelye Sultanhisar, Törökország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. UNIMARK PET FOOD

  Spanyolország

  A UNIMARK PET FOOD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Állatok és állattenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is dog food. Székhelye Fraga, Spanyolország.

 2. EUROPEAN GULF COMPANY

  Hollandia

  A EUROPEAN GULF COMPANY, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Juh - Hentesáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Állatok és állattenyésztés, Szarvasmarha, Állatok és állattenyésztés, halal delicatessen meats, wholesale meats, és Szarvasmarha. Székhelye Rotterdam, Hollandia.

 3. HORSE OF BELGIUM

  Belgium

  A HORSE OF BELGIUM, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Állatok és állattenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ménesek, purebred animals, Ménesek, és cattle-breeding. Székhelye Pipaix, Belgium.

 4. PLUKON MOUSCRON

  Belgium

  A PLUKON MOUSCRON, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Állatok és állattenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Előhívócikkek, food safety, Előhívócikkek, és Chicken slaughtering. Székhelye Mouscron, Belgium.

 5. LES ÉLEVAGES DU MOULIN DU VAL DIEU

  Belgium

  A LES ÉLEVAGES DU MOULIN DU VAL DIEU, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Állatok és állattenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Chicken breeding, lean duck breast, hand-crafted production, és chicken meat. Székhelye Aubel, Belgium.

 1. ECO TIERRA DE DIATOMEAS SL

  Spanyolország

  A ECO TIERRA DE DIATOMEAS SL, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Állatok és állattenyésztés. Székhelye Atarfe, Spanyolország.

 2. FABROCA

  Belgium

  A FABROCA, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Állatok és állattenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is purebred animals, purebred cattle, és breeding cattle. Székhelye Porcheresse, Belgium.

 1. GREEN LAND

  Spanyolország

  A GREEN LAND, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Állatok és állattenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cattle, és animal textile fibre fabrics. Székhelye Tarragona, Spanyolország.

 2. ROYAL CONTINENTALS

  Németország

  A ROYAL CONTINENTALS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Állatok és állattenyésztés. Székhelye Eigeltingen, Németország.

 3. CAVACHON PRIME DESIGNER DOG ZUERICH

  Svájc

  A CAVACHON PRIME DESIGNER DOG ZUERICH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Állatok és állattenyésztés. Székhelye Meilen, Svájc.

 4. PROGRESSIVE FARMS

  Ukrajna

  A PROGRESSIVE FARMS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Állatok és állattenyésztés. Székhelye Kyiv, Ukrajna.

 5. WATER CLUBS FOR SHIPPING

  Törökország

  A WATER CLUBS FOR SHIPPING, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Állatok és állattenyésztés. Székhelye Mezitli-Mersin, Törökország.

 6. GREFFEUILLE AVEYRON

  Franciaország

  A GREFFEUILLE AVEYRON, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Juh és kecske. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Állatok és állattenyésztés, Állatok és állattenyésztés, és animal breeding. Székhelye Rignac, Franciaország.

 7. SMARTFARM

  Görögország

  A SMARTFARM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Állatok és állattenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Automatic door openers. Székhelye Serres, Görögország.

 8. ESTABLECIMIENTOS COLONIA S.A.

  Amerikai Egyesült Államok

  A ESTABLECIMIENTOS COLONIA S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Állatok és állattenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is chicken, és frozen beef. Székhelye Summerfield, Amerikai Egyesült Államok.

 1. ERFA

  Törökország

  A ERFA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Állatok és állattenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is animal feed additives. Székhelye Konya, Törökország.

 2. MONTE DO PASTO

  Portugália

  A MONTE DO PASTO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Állatok és állattenyésztés. Székhelye Cuba, Portugália.

 3. CHATTERIE ARMONICAT

  Franciaország

  A CHATTERIE ARMONICAT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Állatok és állattenyésztés. Székhelye Ste Soulle, Franciaország.

 4. ZOOTECNIA SL

  Spanyolország

  A ZOOTECNIA SL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Állatok és állattenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is food for animals and zootechnics. Székhelye La Laguna (tenerife), Spanyolország.

 5. LA FERME D'ARTAGNAN

  Belgium

  A LA FERME D'ARTAGNAN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Állatok és állattenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Libamáj, farms, fruit tree growing, Chicken breeding, és Libamáj. Székhelye Haccourt, Belgium.

 6. XHAWIRS HORSE FARM

  Belgium

  A XHAWIRS HORSE FARM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Állatok és állattenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is horses, és Sheep's milk. Székhelye Xhendelesse, Belgium.

 7. ADIVETER S.L.

  Spanyolország

  A ADIVETER S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Állatok és állattenyésztés. Székhelye Reus, Spanyolország.

 8. LA FERME DES BISONS

  Belgium

  A LA FERME DES BISONS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Állatok és állattenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Helyiségek, kongresszusok és szemináriumok megtartására, Mezőgazdasági turizmus, bison meat, Helyiségek, kongresszusok és szemináriumok megtartására, Mezőgazdasági turizmus, és local specialty produce. Székhelye Noville-Lez-Bastogne, Belgium.

 9. BBCI

  Belgium

  A BBCI, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Állatok és állattenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is bulls for reproduction, purebred cattle, és breeding cattle. Székhelye Hyon, Belgium.

 10. ÉLEVAGE DE LA CLEUZEUR

  Belgium

  A ÉLEVAGE DE LA CLEUZEUR, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Állatok és állattenyésztés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cattle-breeding, breeding cattle, és purebred cattle. Székhelye Miécret, Belgium.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Állatok és állattenyésztés - Import export

Találatok száma

6212 Vállalat

Országok