SOCIETA' COOPERATIVA VAL D'ORCIA SOCIETA' AGRICOLA

Cacio di Pienza's production is a tradition with very ancient origins passed on from one generation to the next. Milk producers came together to form the Cooperativa di Cotignano, using and keeping traditional processing methods: milk supplies, including the characteristic aromas from typical herbs from the Val d'Orcia meadows, maturing techniques and above all particular care paid to the quality of cheeses.

A vállalat weboldala

tevékenység

A vállalat által elhelyezett képek

  • FORMAGGI FRESCHI

  • FORMAGGI SEMISTAGIONATI

  • RICOTTA

A vállalathoz kapcsolódó kulcsszavak

  • Sajt
  • marzolino cheese
  • sheep's cheese
  • pienza pecorino cheese
  • sheep's milk ricotta
  • sheep's milk cheeses
  • tuscan sheep's cheese
  • semi-mature sheep's cheese
  • mature sheep's cheese
  • ricotta cheese
  • peppered sheep's cheese
  • cheese factories
  • cheese
  • dry sheep's cheese

Válasszon ki több vállalatot, majd

Bővebb információ

Saját vállalat bemutatásának szerkesztése

Kulcsszámok

Ez a cég nem közölte ezeket az információkat

Szervezeti felépítés

  • Vállalat természete
    Vállalat természete
    Társaság székhelye, Anyavállalat
  • Fő tevékenység
    Vállalat természete
    Gyártó/ Termelő

Piactér és kapcsolat

Vonzáskörzetek

Regionális
Országos
Európai
Nemzetközi
Zöld: fedett zóna
Szürke: nem fedett zóna

A vállalat még nem jelezte import és export zónáit

A vállalat még nem jelezte import és export zónáit

Kereskedelmi információk

Incoterms

Ez a cég nem közölte ezeket az információkat

Fizetési mód

Ez a cég nem közölte ezeket az információkat

Bankok

Ez a cég nem közölte ezeket az információkat

R35545200 1660 v