SOCIETÀ COOPERATIVA VAL D'ORCIA SOCIETÀ AGRICOLA

The cheese produced by Cacio di Pienza is grounded in ancient tradition. The farmers have formed the Cooperativa di Cotignano, that perpetuates traditional cheese making methods: the milk supplies, including the characteristic meadow herb aromas from the Val d'Orcia meadows, maturing time and above all the particular care paid to the quality of cheeses. The cooperative stores almost all the available milk in an establishment that complies with EC standards: it can process large amounts of milk and produce different kinds of cheese. Our products are exclusively made from sheep's milk.

A vállalat weboldala

tevékenység

A vállalat által elhelyezett képek

  • FORMAGGI FRESCHI

  • FORMAGGI SEMISTAGIONATI

  • RICOTTA

A vállalathoz kapcsolódó kulcsszavak

  • Sajt
  • organic sheep's milk cheese
  • lactose-free sheep's milk cheese
  • marzolino cheese
  • pienza pecorino cheese
  • sheep's milk ricotta
  • tuscan sheep's cheese
  • semi-mature sheep's cheese
  • mature sheep's cheese
  • ricotta cheese
  • peppered sheep's cheese
  • dry sheep's cheese

Válasszon ki több vállalatot, majd

Bővebb információ

Saját vállalat bemutatásának szerkesztése

Kulcsszámok

Ez a cég nem közölte ezeket az információkat

Szervezeti felépítés

  • Vállalat természete
    Vállalat természete
    Társaság székhelye, Anyavállalat
  • Fő tevékenység
    Fő tevékenység
    Gyártó/ Termelő

Piactér és kapcsolat

Vonzáskörzetek

Regionális
Országos
Európai
Nemzetközi
Zöld: fedett zóna
Szürke: nem fedett zóna

A vállalat még nem jelezte import és export zónáit

A vállalat még nem jelezte import és export zónáit

Kereskedelmi információk

Incoterms

Ez a cég nem közölte ezeket az információkat

Fizetési mód

Ez a cég nem közölte ezeket az információkat

Bankok

Ez a cég nem közölte ezeket az információkat

R73651210 1660 v

További keresések