CASEIFICIO VALD'ORCIA

The production of Cacio di Pienza is an age-old tradition that's been handed down from generation to generation. The milk producers have come together to form the Cooperativa di Cotignano, maintaining and using the traditional processing method: the supply of milk with characteristic aromas from the typical herbs of the Val d'Orcia meadows, refined maturing techniques and, above all, painstaking attention to the quality of the cheese.

A vállalat weboldala

tevékenység

A vállalat által elhelyezett képek

  • latte

A vállalathoz kapcsolódó kulcsszavak

  • Sajt
  • fresh cheeses
  • pienza pecorino cheese
  • sardinian pecorino cheese

Bővebb információ

Saját vállalat bemutatásának szerkesztése

Kulcsszámok

  • 11 – 50
    Dolgozói létszám

Szervezeti felépítés

  • Vállalat természete
    Vállalat természete
    Társaság székhelye, Anyavállalat
  • Fő tevékenység
    Fő tevékenység
    Szolgáltató

Piactér és kapcsolat

Vonzáskörzetek

Regionális
Országos
Európai
Nemzetközi
Zöld: fedett zóna
Szürke: nem fedett zóna

A vállalat még nem jelezte import és export zónáit

A vállalat még nem jelezte import és export zónáit

Kereskedelmi információk

Incoterms

Ez a cég nem közölte ezeket az információkat

Fizetési mód

Ez a cég nem közölte ezeket az információkat

Bankok

Ez a cég nem közölte ezeket az információkat

S67717790 1660 p v