The production of Cacio di Pienza is an age-old tradition that's been handed down from generation to generation. The milk producers have come together to form the Cooperativa di Cotignano, maintaining and using the traditional processing method: the supply of milk with characteristic aromas from the typical herbs of the Val d'Orcia meadows, refined maturing techniques and, above all, painstaking attention to the quality of the cheese.

A vállalat weboldala

  • Fő website
  • Fő website
  • Fő website
  • Fő website
  • Fő website

A termékkatalógus áttekintése

Nincs elérhető katalógus ezen a nyelven.\nAzonban a cég katalógusai elérhetőek a következő nyelveken :

  • Katalógus megtekintése

    Katalógus OLASZ nyelven

Bővebb információ

Kulcsszámok

  • 11 – 50
    Dolgozói létszám

Szervezeti felépítés

  • Vállalat természete Vállalat természete Társaság székhelye, Anyavállalat
  • Fő tevékenység Fő tevékenység Szolgáltató

Piactér és kapcsolat

Vonzáskörzetek

Ez a cég nem közölte ezeket az információkat

Ez a cég nem közölte ezeket az információkat

Ez a cég nem közölte ezeket az információkat

Kereskedelmi információk

Incoterms

Ez a cég nem közölte ezeket az információkat

Fizetési mód

Ez a cég nem közölte ezeket az információkat

Bankok

Ez a cég nem közölte ezeket az információkat

Tevékenységi terület

A vállalat által elhelyezett képek

A vállalathoz kapcsolódó kulcsszavak

  • Sajt
  • fresh cheeses
  • pienza pecorino cheese
  • sardinian pecorino cheese
S63573740 1660 p v