BIZTOSÍTÁS.MA KFT.

Magyarország

Office Building Outline icon Szolgáltató

BIZTOSÍTÁS.MA KFT.
Web icon
Kapcsolat

Biztosítási alkuszként segítünk megtalálni az Önnek legjobban megfelelő biztosítást. Weboldalunkról online tud ajánlatot kérni vagyon- és felelősségbiztosításokra. Több, mint 25 féle szakmai felelősségbiztosításhoz van online ajánlatkérő, igényfelmérő felület.

A termékkatalógus áttekintése

Magyarország

A vagyonbiztosítás olyan biztosítás, amelynek tárgya valamely vagyontárgy, vagyoncsoport vagy vagyoni érdek ( pl. jog, felelősség ) véletlen károsító eseményből származó kárának megtérítése szolgál. Vagyonbiztosítást csak a vagyontárgy megóvásában érdekelt személy köthet, illetve csak ilyen személy javára köthetnek. A vagyonbiztosítás a kárbiztosítások klasszikus alkalmazási területe. A biztosítási összeg tehát nem haladhatja meg a biztosított vagyontárgy értékét, felső korlátot jelent a kártérítésben. Másrészről pedig a kártérítés nem haladhatja meg a bekövetkezett károsodás értékét, azaz a biztosítás nem szolgálhat gazdagodást. A vállalkozás felelősségbiztosítási szerződés alapján a biztosított követelheti, hogy a biztosító a szerződésben megállapított mértékben mentesítse őt olyan kár megtérítése aló, melyért jogszabály szerint felelős. (Egyes konstrukciókban visszamenőleges kockázatviselési kezdet is elérhető)

Magyarország

A vállalkozás felelősségbiztosítási szerződés alapján a biztosított követelheti, hogy a biztosító a szerződésben megállapított mértékben mentesítse őt olyan kár megtérítése aló, melyért jogszabály szerint felelős. (Egyes konstrukciókban visszamenőleges kockázatviselési kezdet is elérhető) Az általános felelősségbiztosítás a szerződésen kívüli, harmadik személynek okozott károk alól mentesíti a vállalkozást azzal, hogy a biztosító fizet a károsultnak, A vállalkozás felelősségbiztosítás szolgáltatói felelősség kiegészítő módozata már szakmai felelősségbiztosításnak felel meg, mert a szakma szabályainak megsértésével, az ügyfelének (megrendelőjének) okozott károk alól ad(hat) mentesítést a vállalkozás számára. A vállalkozói felelősségbiztosítás munkáltatói felelősségbiztosítás része pedig egyrészt a munkavállalók által okozott károkat, másrészt a munkavállalónak okozott károkat (pl.: munkahelyi baleset következményei) téríti meg. Bérlői és bérbevevői felelősségbiztosítás is kérhető.

Magyarország

A szakmai felelősségbiztosítás a szakma gyakorlóját védi, ha nem szándékosan szakmai hibát követ el és ennek következtében a megbízóját kár éri. Megtérülnek a megbízóknak a különböző szakmák, hivatások gyakorlói által okozott károk (szakmai felelősségbiztosítások akár preaktív fedezettel, azaz visszamenőleges kockázatviselési kezdettel) Ez azt jelenti, hogy nem a harmadik (előre ismeretlen) személynek, hanem a konkrét megbízónak okozott károk térülnek. Lehetőség van a szolgáltatás tárgyában okozott károk biztosítási fedezetbe vonására is.

Magyarország

Nemzetközi közúti árufuvarozói felelősségbiztosítás - CMR Belföldi közúti árufuvarozói felelősségbiztosítás - BÁF Fuvarozói árukár-biztosítás - FÁF Közúti árufuvarozási szolgáltatást végzők kezesi biztosítása Közúti személyszállítási szolgáltatást végzők kezesi biztosítása Személytaxi szolgáltatást végzők részére előírt vagyoni biztosíték biztosítás

Céginformációk

Kulcsszámok

 • Ügynökök
  11 – 50

Szervezeti felépítés

 • Alapítási év
  2007
 • Vállalat természete
  Társaság székhelye
 • Fő tevékenység
  Szolgáltató

Kereskedelmi információk

Vonzáskörzetek

 • Check Circle Outline icon Országos

A vállalathoz kapcsolódó kulcsszavak

 • Biztosítások
 • Vagyonbiztosítás
 • Felelősségbiztosítás
Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.