BIZTOSÍTÁS.MA KFT.

Magyarország

Office Building Outline icon Szolgáltató

BIZTOSÍTÁS.MA KFT.
Web icon
Kapcsolat

Biztosítási alkuszként segítünk megtalálni az Önnek legjobban megfelelő biztosítást. Weboldalunkról online tud ajánlatot kérni vagyon- és felelősségbiztosításokra. Több, mint 25 féle szakmai felelősségbiztosításhoz van online ajánlatkérő, igényfelmérő felület.

A termékkatalógus áttekintése

Magyarország

Villany- és vízbekötési szakmai felelősségbiztosítás. Hálózatra csatlakoztatás alapfeltétele a villanyszerelő és a vízvezeték szerelő szakemberek szakmai felelősségbiztosítása.

Magyarország

A könyvelői, adótanácsadói, könyvvizsgálói szakmai felelősségbiztosítás a szakma gyakorlóját védi, ha nem szándékosan szakmai hibát követ el és ennek következtében a megbízóját kár éri. A biztosítás mindig nem várt események bekövetkeztére való felkészülést jelent. Ilyen nem várt esemény lehet akár egy indokolatlan kártérítési könyvelői felelősségbiztosítás igény, akár egy valóban elkövetett szakmai hiba, ami olyan költségekkel terhelheti meg a könyvelői irodájukat, mely a biztonságos és folyamatos működést is veszélyeztetheti. A fedezet kiterjeszthető bérszámfejtési területre is.

Magyarország

A tervezői szakmai felelősségbiztosítás a szakma gyakorlóját védi, ha nem szándékosan szakmai hibát követ el és ennek következtében a megbízóját kár éri. Nagyon sok szakma számára van előre kidolgozott felelősségbiztosítási módozat. Az oldal alján rövid leírást talál ezekről. 2017.01.01.-től a kötelező az építési kivitelezői felelősségbiztosítás megkötése

Magyarország

A szakmai felelősségbiztosítás a szakma gyakorlóját védi, ha nem szándékosan szakmai hibát követ el és ennek következtében a megbízóját kár éri.Orvosok, természetgyógyászok, szakmai személyzet számára nyújt fedezetet.

Céginformációk

Kulcsszámok

 • Ügynökök
  11 – 50

Szervezeti felépítés

 • Alapítási év
  2007
 • Vállalat természete
  Társaság székhelye
 • Fő tevékenység
  Szolgáltató

Kereskedelmi információk

Vonzáskörzetek

 • Check Circle Outline icon Országos

A vállalathoz kapcsolódó kulcsszavak

 • Biztosítások
 • Vagyonbiztosítás
 • Felelősségbiztosítás
Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.