BIZTOSÍTÁS.MA KFT.

Magyarország

Office Building Outline icon Szolgáltató

BIZTOSÍTÁS.MA KFT.
Web icon

A termékkatalógus áttekintése

Magyarország

A vagyonbiztosítás olyan biztosítás, amelynek tárgya valamely vagyontárgy, vagyoncsoport vagy vagyoni érdek ( pl. jog, felelősség ) véletlen károsító eseményből származó kárának megtérítése szolgál. Vagyonbiztosítást csak a vagyontárgy megóvásában érdekelt személy köthet, illetve csak ilyen személy javára köthetnek. A vagyonbiztosítás a kárbiztosítások klasszikus alkalmazási területe. A biztosítási összeg tehát nem haladhatja meg a biztosított vagyontárgy értékét, felső korlátot jelent a kártérítésben. Másrészről pedig a kártérítés nem haladhatja meg a bekövetkezett károsodás értékét, azaz a biztosítás nem szolgálhat gazdagodást. A vállalkozás felelősségbiztosítási szerződés alapján a biztosított követelheti, hogy a biztosító a szerződésben megállapított mértékben mentesítse őt olyan kár megtérítése aló, melyért jogszabály szerint felelős. (Egyes konstrukciókban visszamenőleges kockázatviselési kezdet is elérhető)

Árajánlat kérése

Magyarország

A vállalkozás felelősségbiztosítási szerződés alapján a biztosított követelheti, hogy a biztosító a szerződésben megállapított mértékben mentesítse őt olyan kár megtérítése aló, melyért jogszabály szerint felelős. (Egyes konstrukciókban visszamenőleges kockázatviselési kezdet is elérhető) Az általános felelősségbiztosítás a szerződésen kívüli, harmadik személynek okozott károk alól mentesíti a vállalkozást azzal, hogy a biztosító fizet a károsultnak, A vállalkozás felelősségbiztosítás szolgáltatói felelősség kiegészítő módozata már szakmai felelősségbiztosításnak felel meg, mert a szakma szabályainak megsértésével, az ügyfelének (megrendelőjének) okozott károk alól ad(hat) mentesítést a vállalkozás számára. A vállalkozói felelősségbiztosítás munkáltatói felelősségbiztosítás része pedig egyrészt a munkavállalók által okozott károkat, másrészt a munkavállalónak okozott károkat (pl.: munkahelyi baleset következményei) téríti meg. Bérlői és bérbevevői felelősségbiztosítás is kérhető.

Árajánlat kérése

Magyarország

A szakmai felelősségbiztosítás a szakma gyakorlóját védi, ha nem szándékosan szakmai hibát követ el és ennek következtében a megbízóját kár éri. Megtérülnek a megbízóknak a különböző szakmák, hivatások gyakorlói által okozott károk (szakmai felelősségbiztosítások akár preaktív fedezettel, azaz visszamenőleges kockázatviselési kezdettel) Ez azt jelenti, hogy nem a harmadik (előre ismeretlen) személynek, hanem a konkrét megbízónak okozott károk térülnek. Lehetőség van a szolgáltatás tárgyában okozott károk biztosítási fedezetbe vonására is.

Árajánlat kérése

Magyarország

Nemzetközi közúti árufuvarozói felelősségbiztosítás - CMR Belföldi közúti árufuvarozói felelősségbiztosítás - BÁF Fuvarozói árukár-biztosítás - FÁF Közúti árufuvarozási szolgáltatást végzők kezesi biztosítása Közúti személyszállítási szolgáltatást végzők kezesi biztosítása Személytaxi szolgáltatást végzők részére előírt vagyoni biztosíték biztosítás

Árajánlat kérése

Biztosítási alkuszként segítünk megtalálni az Önnek legjobban megfelelő biztosítást. Weboldalunkról online tud ajánlatot kérni vagyon- és felelősségbiztosításokra. Több, mint 25 féle szakmai felelősségbiztosításhoz van online ajánlatkérő, igényfelmérő felület.

Domain icon Szolgáltató

BIZTOSÍTÁS.MA KFT.

Bakócz Tamás U. 2.

6000 Kecskemét - Magyarország

Kapcsolat

Céginformációk

Kulcsszámok

 • Ügynökök
  11 – 50

Szervezeti felépítés

 • Alapítási év
  2007
 • Vállalat természete
  Társaság székhelye
 • Fő tevékenység
  Szolgáltató

Kereskedelmi információk

Vonzáskörzetek

 • Check Circle Outline icon Országos

A BIZTOSÍTÁS.MA KFT. tevékenységei

 • Biztosítások
 • Vagyonbiztosítás
 • Felelősségbiztosítás
Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes