ACCRAPLY EUROPE LTD

Egyesült Királyság

Factory icon Gyártó/ Termelő

ACCRAPLY EUROPE LTD
Web icon

A termékkatalógus áttekintése

Egyesült Királyság

A Europages által hitelesítve

A Graham & Sleevit DF sorozat a tartós, hamisíthatatlan címkék felhelyezőinek sorozata, amely az alkalmazások széles körére alkalmas. Az Accraply több mint fél évszázada az Egyesült Királyság vezető címkefeliratozó berendezés szállítója. Ezek a címkézőgépek az Ön pontos specifikációihoz igazíthatóak. Könnyű telepítésre és karbantartásra tervezték őket, így Ön könnyedén elérheti termelési céljait. Az Accraply Graham & Sleevit hamisíthatatlan címkézőgépek sorozata akár 300 termék/perc gyártási sebességet is elérhet. Számos anyagot tudnak kezelni, a legmegfelelőbbnek bizonyulnak a PVC, rPET/PETG, OPS és PLA esetében. Ezek a gépek alkalmasak 20 mm-től 195 mm-ig terjedő méretekben, 20 mm-től 50 mm-ig terjedő hüvelyhosszúsággal készült termékek sleevelésére. A legmodernebb szervofólia adagoló megkönnyíti az egyszerű beállítást, pontos hüvely elhelyezést biztosítva. A Tamper Evident applikátorok kínálatában alkalmazott tervezési filozófiát adaptáltuk a Full / Part Body Sleeve applikátorokra.

Árajánlat kérése

Egyesült Királyság

A Europages által hitelesítve

Akár 600 konténer/perc sebességgel. A Trine Model 4800 tekercses wrap-around rendszer az iparági szabványos Trine Model 4500-on alapul. Ugyanazzal a kis alapterülettel tervezték, a 4800-as rendszer akár 600 cpm (36 000 cph) címkézési sebességet biztosít. A fejlett gyorscsere-alkatrészekkel és a kulcsfontosságú alkatrészek pozícionálási mutatóival felszerelve a termékcsere kevesebb mint 20 perc alatt elvégezhető. A 4800-as a legújabb címkevezérléssel, valamint meghosszabbított adagolócsiga-kialakítással és termékstabilitás-szabályozással ellátott kiürítési stabilizátorral rendelkezik. A gyorsabb átállásoknak és a megfizethető cserealkatrészeknek köszönhetően a 4800 ideális a beruházás megtérülésének maximalizálására igényes környezetben.

Árajánlat kérése

Egyesült Királyság

A Europages által hitelesítve

Az Accraply RF150 és RF250 zsugorcsőhüvely modellek kompakt, kezelőbarát és könnyen karbantartható zsugorcsőhüvely-felhordók, amelyek teljes testű vagy hamisításbiztos szalagok felhelyezésére használhatók a különböző méretű és formájú tartályokra. A zsugorodó anyagot hosszra vágják és szinkronizáltan, szállítószalag sebességgel alkalmazzák a lehető legjobb anyag-tartály elhelyezési pontosság érdekében. A műanyagból, üvegből vagy fémből készült ovális, kerek és szögletes tartályok akár 150 (RF150) vagy 250 (RF250) percenkénti sebességgel kezelhetők 30 mm-es vágási hossz mellett. A PVC-ből, PET/PETG-ből, OPS-ből vagy PLA-ből készült hüvelyes anyagok 40 és 70 mikron közötti vastagságban futtathatók. Az RF sorozatú applikátorok a szabványos, kompatibilis modulok segítségével könnyen testre szabhatók a projekt pontos követelményeihez. Az RF sorozatú applikátorok cserealkatrészei alacsony költségű elemek, amelyek szerszámok nélkül, percek alatt felszerelhetők, így az állásidő minimálisra csökkenthető.

Árajánlat kérése

Egyesült Királyság

A Europages által hitelesítve

Javítsa a teljesítményt, csökkentse az állásidőt és növelje a termelékenységet az Accraply következő generációs varrásmegoldásával - az Accraply Revolve-val. A Revolve intuitív kialakítással rendelkezik, amely csökkenti a kezelőtől való függőséget, és lehetővé teszi a műveletek racionalizálását és javítását. Az Accraply moduláris és konfigurálható varrásmegoldása, valamint kezelőbarát kialakítása páratlan rugalmasságot, testreszabhatóságot és skálázhatóságot kínál.

Árajánlat kérése
English Lásd a 6 teméket Deutsch Lásd a 6 teméket Български Lásd a 6 teméket Čeština Lásd a 6 teméket Dansk Lásd a 6 teméket Español Lásd a 6 teméket Suomi Lásd a 6 teméket Français Lásd a 6 teméket Eλληνική Lásd a 6 teméket Italiano Lásd a 6 teméket Lietuvių Lásd a 6 teméket Nederlands Lásd a 6 teméket Norsk Lásd a 6 teméket Polski Lásd a 6 teméket Português Lásd a 6 teméket Română Lásd a 6 teméket Svenska Lásd a 6 teméket Slovenščina Lásd a 6 teméket Türkçe Lásd a 6 teméket

No matter how your product is packaged – bottles, cans, boxes, flexible packaging and others – Accraply has an industrial labelling machine for you. We are a Barry-Wehmiller Packaging Systems company providing labelling and shrink sleeve converting equipment, specialising in pressure sensitive labellers, roll-fed labelling systems and shrink sleeve label application technology. Our trusted brands of labelling machines – Accraply, Harland, Trine and Graham & Sleevit – serve a wide variety of industries, including food and drinks, pharmaceutical, household and consumer goods, health and beauty and others. Our Stanford shrink sleeve converting equipment gives us the ability to guide our customers confidently throughout all aspects of shrink sleeve labelling technology. Accraply solutions are designed to meet the specific needs of the different markets by delivering URS Compliance, Serialisation capability, Validation/ Documentation, CFR21 compliance and are Track and eject/trace compatible solutions. Our global expertise and support, delivered locally, allows us to be a focused and responsive partner that supports all your labeling needs. Don't hesitate to contact us for more information !

Dokumentumok

Packaging platform

Domain icon Gyártó/ Termelő

ACCRAPLY EUROPE LTD

Northbank Industrial Estate

Gilchrist road, irlam, manchester m44 5ay

M44 5AY Manchester - Egyesült Királyság

Kapcsolat

Céginformációk

Kulcsszámok

 • Dolgozói létszám
  201 – 500
 • Ügynökök
  11 – 50

Szervezeti felépítés

 • Alapítási év
  1970
 • Vállalat természete
  Társaság székhelye – Anyavállalat - Leányvállalat
 • Fő tevékenység
  Gyártó/ Termelő

Kereskedelmi információk

Vonzáskörzetek

 • Check Circle Outline icon Nemzetközi

Fizetési mód

 • Hitelkártya - Készpénz - Csekk
 • Átutalás Telex
 • Átutalás Swift
 • Okmányos meghitelezés

Szállítási területek

Szállítási feltételek (incoterms)

Felelősség
 • Vevő
 • Megosztva
 • Eladó

A ACCRAPLY EUROPE LTD tevékenységei

 • Csomagológépek - berendezések és tartozékok
 • Árazó- és címkézőgépek
 • Vonalkód - nyomógépek
 • Címkézőgépek
 • Nyomdaipar
 • ovens
 • heat-shrink sleeves
 • labellers
 • packaging machinery
 • PS Labelling Machine