• europages
  • >
  • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
  • >
  • ékszeráruk- órák- arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök

A keresés eredménye

Szolgáltató - Ékszeráruk- órák- arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök

Szolgáltató
  1. PRINT 3D CAST

    Belgium

    Verified by europages badge

    A PRINT 3D CAST, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drágakő és ékszerek, Ékszerészet, Prototípusok, ipar számára, costume jewellery - production, jewellery design, 3d design, manufacture of jewellery, jewellers design, és smelting using the lost-wax process. Székhelye Uccle, Belgium.

  2. SURFACES SYNERGIE GROUPE

    Franciaország

    A SURFACES SYNERGIE GROUPE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is precious metal alloys for fine and costume jewellery. Székhelye Maiche, Franciaország.

  3. HAZUBA AG

    Svájc

    A HAZUBA AG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Távvezérlés és jeladás, villamos és elektronikus - rendszerek és berendezések, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Távvezérlés és jeladás, villamos és elektronikus - rendszerek és berendezések. Székhelye Zuchwil, Svájc.

  4. FEINEST GMBH

    Svájc

    A FEINEST GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Wallisellen, Svájc.

  5. CHRISTIAN DWORAK

    Ausztria

    A CHRISTIAN DWORAK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Arany- és ezüstműves munkák, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Arany- és ezüstműves munkák. Székhelye Wien, Ausztria.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
  1. GOLDSCHMIEDE MEISTER

    Németország

    A GOLDSCHMIEDE MEISTER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Billerbeck, Németország.

  2. DIE VERGOLDER

    Németország

    A DIE VERGOLDER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Gépek és eszközök ékszerkészítéshez, Képkeretek és - szegélyek, Keretek, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Gépek és eszközök ékszerkészítéshez, Képkeretek és - szegélyek, és Keretek. Székhelye Frickenhausen, Németország.

  3. HERALDIS

    Németország

    A HERALDIS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Kenn, Németország.

  4. FRANZ BRENK GMBH & CO. KG

    Németország

    A FRANZ BRENK GMBH & CO. KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, Ipari épületépítés, Acélkönnyűszerkezetek építése, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, Ipari épületépítés, Acélkönnyűszerkezetek építése, és Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Székhelye Kämpfelbach, Németország.

  5. GOLD-SILBERSCHMIEDE & GUSSTECHNIK IMPULS

    Németország

    A GOLD-SILBERSCHMIEDE & GUSSTECHNIK IMPULS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acél. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nyersvas és különleges öntés, Könyvkötés és kötéstervezés - gépek és eszközök, Reprográfia - készülékek és berendezések, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Nyersvas és különleges öntés, Könyvkötés és kötéstervezés - gépek és eszközök, Reprográfia - készülékek és berendezések, és Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Székhelye Würzburg, Németország.

  1. ITS TIME AG

    Svájc

    A ITS TIME AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Grenchen, Svájc.

  2. AMOR GMBH

    Németország

    A AMOR GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Obertshausen, Németország.

  1. HULPF LIMITED

    Németország

    A HULPF LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Pforzheim, Németország.

  2. KOPP UND KÄLBER PRESSEREI INH. FRANCESCO D'ANTUONO

    Németország

    A KOPP UND KÄLBER PRESSEREI INH. FRANCESCO D'ANTUONO, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Acélok és fémek hőkezelése. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Pforzheim, Németország.

  3. MUBBIMUPP, INH. CHARLES WALTHER

    Németország

    A MUBBIMUPP, INH. CHARLES WALTHER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Frankfurt, Németország.

  4. HELMUT SEIDL GMBH

    Németország

    A HELMUT SEIDL GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye München, Németország.

  5. CRISCART CRISCA DAEMGEN

    Németország

    A CRISCART CRISCA DAEMGEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Írószerek és papíráruk, Férfi felsőruházat, Női felsőruházat, Női konfekció, készáru, Írószerek és papíráruk, Férfi felsőruházat, Női felsőruházat, és Női konfekció, készáru. Székhelye Trier, Németország.

  6. SABONA KUPFER- & MAGNET SCHMUCK

    Svájc

    A SABONA KUPFER- & MAGNET SCHMUCK, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Parfümök és szépségápolás, Kozmetikumok, Írószerek és papíráruk, Férfi felsőruházat, Parfümök és szépségápolás, Kozmetikumok, Írószerek és papíráruk, és Férfi felsőruházat. Székhelye Opfikon, Svájc.

  7. BARBARA URBAN- GOLDSCHMIEDE NUSSBAUMER

    Ausztria

    A BARBARA URBAN- GOLDSCHMIEDE NUSSBAUMER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Divatékszerek, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Divatékszerek. Székhelye Gmunden, Ausztria.

  8. GOLDSCHMIEDE RANGGER

    Ausztria

    A GOLDSCHMIEDE RANGGER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Völs, Ausztria.

  1. HILZ E.K. SCHMUCK UND JUWELIERATELIER

    Németország

    A HILZ E.K. SCHMUCK UND JUWELIERATELIER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Divatékszerek, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Divatékszerek. Székhelye Straubing, Németország.

  2. KASSIOPEIA HANDELSGESELLSCHAFT JOHN & CO OHG

    Németország

    A KASSIOPEIA HANDELSGESELLSCHAFT JOHN & CO OHG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kávé, tea. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tea, Fűszerek, fűszerkivonatok, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, Tea, Fűszerek, fűszerkivonatok, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, és Órák. Székhelye Bremen, Németország.

  3. UHREN UHLEMANN INH. WOLFGANG SCHMÖCKEL

    Németország

    A UHREN UHLEMANN INH. WOLFGANG SCHMÖCKEL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kőolaj- és földgázkitermelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízgazdálkodás, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Vízgazdálkodás, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, és Órák, ipar számára és időméréshez. Székhelye Chemnitz, Németország.

  4. BALIBARANG-SHOP INH. WOLF-GERO KABISCH

    Németország

    A BALIBARANG-SHOP INH. WOLF-GERO KABISCH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Faáruk, Berendezési tárgyak és dekorációk, Írószerek és papíráruk, Játékok és játékszerek, Faáruk, Berendezési tárgyak és dekorációk, Írószerek és papíráruk, és Játékok és játékszerek. Székhelye Malschwitz, Németország.

  5. BEWEGO - BERLINER WERKSTATT FÜR GOLDSCHMIEDEKUNST

    Németország

    A BEWEGO - BERLINER WERKSTATT FÜR GOLDSCHMIEDEKUNST, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Akkumulátorok, szárazelemek és kondenzátorok, Elemek, Elektromos háztartási gépek - nagy gépek, Órák, Akkumulátorok, szárazelemek és kondenzátorok, Elemek, és Elektromos háztartási gépek - nagy gépek. Székhelye Berlin, Németország.

  6. MARLIES SAUL

    Németország

    A MARLIES SAUL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Schildow, Németország.

  7. UHRENTEILE-MANUFAKTUR E.K.

    Németország

    A UHRENTEILE-MANUFAKTUR E.K., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Schramberg, Németország.

  8. GOLDSCHMITTE STANS, BRUNO JOHO

    Svájc

    A GOLDSCHMITTE STANS, BRUNO JOHO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fogászati cikkek és eszközök, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Fogászati cikkek és eszközök, Órák, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Stans, Svájc.

  9. GOLDSCHMIEDE M. WINTER INH. HERMANN WINTER

    Németország

    A GOLDSCHMIEDE M. WINTER INH. HERMANN WINTER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Schwabmünchen, Németország.

  10. GOLDSCHMIEDE GLANZVOLL JEANNETTE NYFFELER-BRUN

    Svájc

    A GOLDSCHMIEDE GLANZVOLL JEANNETTE NYFFELER-BRUN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Ajándéktárgyak, szuvenírek és reklámcikkek, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Ajándéktárgyak, szuvenírek és reklámcikkek. Székhelye Buttisholz, Svájc.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

  • Csak kapcsolódó beszállítók
  • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
  • 100% ingyenes

Találjon ajánlatokat: