• europages
  • >
  • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
  • >
  • ékszeráruk- órák- arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök

A keresés eredménye

Ékszeráruk- órák- arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök - Gyártó Termelő - Svájc

SvájcGyártó/termelő
  1. CHRISTOPH GUGGISBERG

    Svájc

    A CHRISTOPH GUGGISBERG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Bern, Svájc.

  2. BÜNTER SA

    Svájc

    A BÜNTER SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Versoix, Svájc.

  3. MANOTECH ANTONIO PINTO

    Svájc

    A MANOTECH ANTONIO PINTO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, Felületkezelő gépek és berendezések, fémek kezelésére, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, Felületkezelő gépek és berendezések, fémek kezelésére, és Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Székhelye St-Ursanne, Svájc.

  4. FILLNER AG

    Svájc

    A FILLNER AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszerészet - gépek és anyagok, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Ékszerészet - gépek és anyagok, Órák, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Stans, Svájc.

  5. IDEA CONCEPT SA

    Svájc

    A IDEA CONCEPT SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Játékok és játékszerek, Irodai szükségletek, Órák, Írószerek és papíráruk, Játékok és játékszerek, és Irodai szükségletek. Székhelye Les Breuleux, Svájc.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
  1. GOLDSCHMITTE STANS, BRUNO JOHO

    Svájc

    A GOLDSCHMITTE STANS, BRUNO JOHO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fogászati cikkek és eszközök, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Fogászati cikkek és eszközök, Órák, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Stans, Svájc.

  2. CORNAVIN WATCH COMPANY AG

    Svájc

    A CORNAVIN WATCH COMPANY AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Zürich, Svájc.

  3. MONTRES BOEGLI SA

    Svájc

    A MONTRES BOEGLI SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Genève, Svájc.

  4. SERABIN SWISS JEWELRY & ACCESSORIES

    Svájc

    A SERABIN SWISS JEWELRY & ACCESSORIES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyag termékek, ipari célokra, Papírlemez- és kartongyártás, Csomagolások papírból, kartonból és papírlemezből, Írószerek és papíráruk, Műanyag termékek, ipari célokra, Papírlemez- és kartongyártás, Csomagolások papírból, kartonból és papírlemezből, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Ostermundigen, Svájc.

  5. DREIFUSS + PARTNERS AG

    Svájc

    A DREIFUSS + PARTNERS AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Zürich, Svájc.

  1. PARTIME UHREN ADVISION AG

    Svájc

    A PARTIME UHREN ADVISION AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Zürich, Svájc.

  2. MANUFACTURE HAUTE HORLOGERIE PIAGET

    Svájc

    A MANUFACTURE HAUTE HORLOGERIE PIAGET, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Plan-Les-Ouates, Svájc.

  1. GOLDSCHMIEDE GLANZVOLL JEANNETTE NYFFELER-BRUN

    Svájc

    A GOLDSCHMIEDE GLANZVOLL JEANNETTE NYFFELER-BRUN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Ajándéktárgyak, szuvenírek és reklámcikkek, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Ajándéktárgyak, szuvenírek és reklámcikkek. Székhelye Buttisholz, Svájc.

  2. CREA-DECO HANS-PETER UND MADLEINE KRONENBERG

    Svájc

    A CREA-DECO HANS-PETER UND MADLEINE KRONENBERG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Dagmersellen, Svájc.

  3. PRECIPRO SA

    Svájc

    A PRECIPRO SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Divatékszerek, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Divatékszerek. Székhelye Le Locle, Svájc.

  4. JUSTGRIMM

    Svájc

    A JUSTGRIMM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Divatékszerek, Drágakő és ékszerek, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Divatékszerek, és Drágakő és ékszerek. Székhelye Zürich, Svájc.

  5. SCHIFFERLE & SCHIFFERLE GMBH

    Svájc

    A SCHIFFERLE & SCHIFFERLE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Ehrendingen, Svájc.

  6. ART+DESIGN GMBH DESIGN, HERSTELLUNG UND VERTRIEB VON UHREN UND SCHMUCK

    Svájc

    A ART+DESIGN GMBH DESIGN, HERSTELLUNG UND VERTRIEB VON UHREN UND SCHMUCK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Forch, Svájc.

  7. DESARTECH SA

    Svájc

    A DESARTECH SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Geneve, Svájc.

  8. REGINE BRANDT

    Svájc

    A REGINE BRANDT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari épületépítés, Acélkönnyűszerkezetek építése, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, Ipari épületépítés, Acélkönnyűszerkezetek építése, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, és Órák. Székhelye Oetwil Am See, Svájc.

  1. ANDRÉ MOUCHE S.A.

    Svájc

    A ANDRÉ MOUCHE S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Fahy, Svájc.

  2. STATEC AG

    Svájc

    A STATEC AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Rheinfelden, Svájc.

  3. URECH SA NEUCHÂTEL

    Svájc

    A URECH SA NEUCHÂTEL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Neuchâtel 6, Svájc.

  4. FAZZONE - SCHMUCK & ACCESSOIRES

    Svájc

    A FAZZONE - SCHMUCK & ACCESSOIRES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Würenlingen, Svájc.

  5. URS KAUFMANN

    Svájc

    A URS KAUFMANN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Divatékszerek, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Divatékszerek. Székhelye Olten, Svájc.

  6. EPOS UHREN AG

    Svájc

    A EPOS UHREN AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Grenchen, Svájc.

  7. APERO SWITZERLAND TM SA

    Svájc

    A APERO SWITZERLAND TM SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Luzern, Svájc.

  8. PAUL PICOT SA

    Svájc

    A PAUL PICOT SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Le Noirmont, Svájc.

  9. EVACO AG

    Svájc

    A EVACO AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Mohlin, Svájc.

  10. AÉRO WATCH SA

    Svájc

    A AÉRO WATCH SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Saignelégier, Svájc.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

  • Csak kapcsolódó beszállítók
  • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
  • 100% ingyenes