• europages
  • >
  • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
  • >
  • ékszeráruk- órák- arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök

A keresés eredménye

Ékszeráruk- órák- arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök

OlaszországTorino és Piemont
  1. LOGIMEC S.R.L.

    Olaszország

    A LOGIMEC S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Automatizálás - berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Járműalkatrészek és pótalkatrészek, villamos és elektronikai, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, és Járműalkatrészek és pótalkatrészek, villamos és elektronikai. Székhelye Valenza, Olaszország.

  2. GARBARINO & TITONEL S.R.L.

    Olaszország

    A GARBARINO & TITONEL S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Javítószerszámok, órajavító -, Gépek és eszközök ékszerkészítéshez, Javítószerszámok, órajavító -, és Gépek és eszközök ékszerkészítéshez. Székhelye Valenza, Olaszország.

  3. BARETTONI GIANFRANCO S.A.S. DI BARETTONI LUCA & C.

    Olaszország

    A BARETTONI GIANFRANCO S.A.S. DI BARETTONI LUCA & C., tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Arany- és ezüstműves munkák, Drágakő és ékszerek, Arany- és ezüstműves munkák, és Drágakő és ékszerek. Székhelye Valenza, Olaszország.

  4. FASTI INDUSTRIALE S.P.A.

    Olaszország

    A FASTI INDUSTRIALE S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Javítószerszámok, órajavító -, Gépek és eszközök ékszerkészítéshez, Javítószerszámok, órajavító -, és Gépek és eszközök ékszerkészítéshez. Székhelye Montalto Dora, Olaszország.

  5. PEDRON ROBERTO DI PEDRON LUCA E C. S.A.S.

    Olaszország

    A PEDRON ROBERTO DI PEDRON LUCA E C. S.A.S., tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Javítószerszámok, órajavító -, Gépek és eszközök ékszerkészítéshez, Javítószerszámok, órajavító -, és Gépek és eszközök ékszerkészítéshez. Székhelye Valenza, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
  1. ING. CARLO ALBERTO ISSOGLIO S.R.L.

    Olaszország

    A ING. CARLO ALBERTO ISSOGLIO S.R.L., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Fogorvosi berendezések, műszerek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csiszoló szerkezetek, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Csiszoló szerkezetek, és Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Székhelye Cesara, Olaszország.

  2. BAILO ALDO & FIGLIO S.R.L.

    Olaszország

    A BAILO ALDO & FIGLIO S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Javítószerszámok, órajavító -, Gépek és eszközök ékszerkészítéshez, Javítószerszámok, órajavító -, és Gépek és eszközök ékszerkészítéshez. Székhelye Basaluzzo, Olaszország.

  3. VEM ELETTROMECCANICA DI DEMELAS GIUSEPPE

    Olaszország

    A VEM ELETTROMECCANICA DI DEMELAS GIUSEPPE, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Javítószerszámok, órajavító -, Gépek és eszközök ékszerkészítéshez, Javítószerszámok, órajavító -, és Gépek és eszközök ékszerkészítéshez. Székhelye Valenza, Olaszország.

  4. TIBALDI S.N.C.

    Olaszország

    A TIBALDI S.N.C., tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hidroelektromos áramfejlesztõ-telep, Javítószerszámok, órajavító -, Hidroelektromos áramfejlesztõ-telep, és Javítószerszámok, órajavító -. Székhelye Valenza, Olaszország.

  5. ORLANDO LAB S.A.S. DI ANTONINO ORLANDO & C.

    Olaszország

  1. COS.M.O.VA. DI PAOLO SCIACCA & C. S.N.C.

    Olaszország

  2. DIESSE DI SCAPOLAN DANIELE LUIGI

    Olaszország