• europages
  • >
  • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
  • >
  • ékszeráruk- órák- arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök

A keresés eredménye

Ékszeráruk- órák- arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök

NémetországHannover és Alsó-SzászországSzolgáltató
  1. KIESENBERG MERCHANDISING

    Németország

    A KIESENBERG MERCHANDISING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Grünenplan, Németország.

  2. KATHRIN SÄTTELE

    Németország

    A KATHRIN SÄTTELE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszerészet - gépek és anyagok, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Ékszerészet - gépek és anyagok, Órák, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Hildesheim, Németország.

  3. IBIZZ GMBH

    Németország

    A IBIZZ GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Távvezérlés és jeladás, villamos és elektronikus - rendszerek és berendezések, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Távvezérlés és jeladás, villamos és elektronikus - rendszerek és berendezések. Székhelye Osnabrück, Németország.

  4. DIE BERNSTEIN EXPERTEN

    Németország

    A DIE BERNSTEIN EXPERTEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Fogorvosi berendezések, műszerek és eszközök, Fogászati cikkek és eszközök, Órák, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Fogorvosi berendezések, műszerek és eszközök, Fogászati cikkek és eszközök, és Órák. Székhelye Stuhr, Németország.

  5. DIE INSELGOLDSCHMIEDE INH. ULRICH LÖHMANN

    Németország

    A DIE INSELGOLDSCHMIEDE INH. ULRICH LÖHMANN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Kiegészítők, ruházathoz, Irodai szükségletek, Órák, Írószerek és papíráruk, Kiegészítők, ruházathoz, és Irodai szükségletek. Székhelye Juist, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
  1. EDELMETALLKONTOR WEBER

    Németország

    A EDELMETALLKONTOR WEBER, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Gyógyszeripar - alapanyagok és segédeszközök, Gyógyszeripari készítmények, Gyógyászat és sebészet - eszközök és felszerelések, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Gyógyszeripar - alapanyagok és segédeszközök, Gyógyszeripari készítmények, és Gyógyászat és sebészet - eszközök és felszerelések. Székhelye Göttingen, Németország.

  2. GOLDSCHMIEDE STICHNOTH GMBH & CO KG

    Németország

    A GOLDSCHMIEDE STICHNOTH GMBH & CO KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Hannover, Németország.

  3. KUNKE GMBH

    Németország

    A KUNKE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Wiefelstede, Németország.

  4. BERNSTEIN ATELIER 2, INH. GEORG LIZAKOWSKI

    Németország

    A BERNSTEIN ATELIER 2, INH. GEORG LIZAKOWSKI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Wittmund, Németország.

  5. SCHUMANN DESIGN

    Németország

    A SCHUMANN DESIGN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Delmenhorst, Németország.

  1. SUSANNE WEEG

    Németország

    A SUSANNE WEEG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyag csomagolások, Papírlemez- és kartongyártás, Csomagolások papírból, kartonból és papírlemezből, Írószerek és papíráruk, Műanyag csomagolások, Papírlemez- és kartongyártás, Csomagolások papírból, kartonból és papírlemezből, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Hameln, Németország.

  2. ELKE SCHLÖDER-KASSNER

    Németország

    A ELKE SCHLÖDER-KASSNER, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Márvány és természetes kő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nemes- és különleges fémek, Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Gépek és eszközök ékszerkészítéshez, Nemes- és különleges fémek, Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, és Gépek és eszközök ékszerkészítéshez. Székhelye Neustadt, Németország.

  1. DIE HOFWERKSTATT, INH. ULRIKE WERSING

    Németország

    A DIE HOFWERKSTATT, INH. ULRIKE WERSING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Blender, Németország.

  2. INCORKNITO

    Németország

    A INCORKNITO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Parafa áruk, Írószerek és papíráruk, Bőrdíszműáruk, Táskák és utazási cikkek, Parafa áruk, Írószerek és papíráruk, Bőrdíszműáruk, és Táskák és utazási cikkek. Székhelye Hannover, Németország.

  3. KREUZKAMP GMBH & CO.KG

    Németország

    A KREUZKAMP GMBH & CO.KG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wrist-watches. Székhelye Bersenbrueck, Németország.

  4. S.A.M. - SUPREME, ANGELS & MILLIONAIRES

    Németország

    A S.A.M. - SUPREME, ANGELS & MILLIONAIRES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Kiegészítők, ruházathoz, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Kiegészítők, ruházathoz. Székhelye Obernfeld, Németország.

  5. FRANZ DIEKSTALL OHG

    Németország

    A FRANZ DIEKSTALL OHG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Székhelye Cloppenburg, Németország.

  6. HANDELSGESELLSCHAFT FÜR UHREN, SCHMUCK UND VERWANDTE ARTIKEL MBH

    Németország