• europages
  • >
  • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
  • >
  • ékszeráruk- órák- arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök

A keresés eredménye

Ékszeráruk- órák- arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök

NémetországBonn, Düsseldorf és Észak-Rajna és VesztfáliaNagykereskedő
  1. DESIGNHÜTTE INH. JAN HEISSE

    Németország

    A DESIGNHÜTTE INH. JAN HEISSE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Csomagolások papírból, kartonból és papírlemezből, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Csomagolások papírból, kartonból és papírlemezből. Székhelye Halver, Németország.

  2. KESEF SCHMUCK GMBH

    Németország

    A KESEF SCHMUCK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Arany- és ezüstműves munkák, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Arany- és ezüstműves munkák. Székhelye Rietberg, Németország.

  3. MERSI UHREN & SCHMUCK INH. AHMET YURTTAS

    Németország

    A MERSI UHREN & SCHMUCK INH. AHMET YURTTAS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Neuss, Németország.

  4. EHAWA FRANK ELBRÄCHTER

    Németország

    A EHAWA FRANK ELBRÄCHTER, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Írószerek és papíráruk, Nyomdaipar, Irodai szükségletek, Ajándéktárgyak, szuvenírek és reklámcikkek, Írószerek és papíráruk, Nyomdaipar, Irodai szükségletek, és Ajándéktárgyak, szuvenírek és reklámcikkek. Székhelye Leopoldshöhe, Németország.

  5. S3 WATCH AG

    Németország

    A S3 WATCH AG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Dorsten, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
  1. INTERNATIONALER HANDEL MEHDI YASSINI

    Németország

    A INTERNATIONALER HANDEL MEHDI YASSINI, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Divatékszerek, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Divatékszerek. Székhelye Düsseldorf, Németország.

  2. ALFRED SCHMIESING, GROSSHANDEL IN SCHMUCK UND EDELSTEINEN

    Németország

    A ALFRED SCHMIESING, GROSSHANDEL IN SCHMUCK UND EDELSTEINEN, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Arany- és ezüstműves munkák, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Arany- és ezüstműves munkák. Székhelye Geseke, Németország.

  3. LOEWEN BUSINESS GMBH

    Németország

    A LOEWEN BUSINESS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Arany- és ezüstműves munkák, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Arany- és ezüstműves munkák. Székhelye Düsseldorf, Németország.

  4. SAINT GEORGES MONTRES & BIJOUX GMBH

    Németország

    A SAINT GEORGES MONTRES & BIJOUX GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Düsseldorf, Németország.

  5. ALFRED MAHLER

    Németország

    A ALFRED MAHLER, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Drensteinfurt, Németország.

  1. NIEDER COLLECTION JUDITH NIEDER E.K.

    Németország

    A NIEDER COLLECTION JUDITH NIEDER E.K., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Írószerek és papíráruk, Női felsőruházat, Kiegészítők, ruházathoz, Ruhaipar - beszállított cikkek, Írószerek és papíráruk, Női felsőruházat, Kiegészítők, ruházathoz, és Ruhaipar - beszállított cikkek. Székhelye Winterberg, Németország.

  2. BEST-LINE GROSSHANDEL

    Németország

    A BEST-LINE GROSSHANDEL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Írószerek és papíráruk, Férfi felsőruházat, Női felsőruházat, Kiegészítők, ruházathoz, Írószerek és papíráruk, Férfi felsőruházat, Női felsőruházat, és Kiegészítők, ruházathoz. Székhelye Neuss, Németország.

  1. C-C PEARLS GMBH

    Németország

    A C-C PEARLS GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Divatékszerek, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Divatékszerek. Székhelye Düsseldorf, Németország.

  2. ACHIM DE LA HAYE - SCHMUCKIMPORT

    Németország

    A ACHIM DE LA HAYE - SCHMUCKIMPORT, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Kiegészítők, ruházathoz, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Kiegészítők, ruházathoz. Székhelye Herzogenrath, Németország.

  3. KREUCHAUFF DESIGN INH. SABRINA KREUCHAUFF

    Németország

    A KREUCHAUFF DESIGN INH. SABRINA KREUCHAUFF, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Szedés és reprotechnika, Nyomdaipar, Órák, Írószerek és papíráruk, Szedés és reprotechnika, és Nyomdaipar. Székhelye Münster, Németország.

  4. JUWELENLUST

    Németország

    A JUWELENLUST, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Írószerek és papíráruk, Szedés és reprotechnika, Nyomdaipar, Nyomás - szitanyomás, Írószerek és papíráruk, Szedés és reprotechnika, Nyomdaipar, és Nyomás - szitanyomás. Székhelye Rommerskirchen, Németország.

  5. EBNER FINE GEMS GMBH

    Németország

    A EBNER FINE GEMS GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Solingen, Németország.

  6. K.C.S. UHREN GMBH

    Németország

    A K.C.S. UHREN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Barntrup, Németország.

  7. J. FORNIES

    Németország

    A J. FORNIES, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, Írószerek és papíráruk, Kiegészítők, ruházathoz, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, Írószerek és papíráruk, és Kiegészítők, ruházathoz. Székhelye Krefeld, Németország.

  8. RALF MÜNZER

    Németország

    A RALF MÜNZER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Arany. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Épületvasalások, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Épületvasalások, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, és Órák, ipar számára és időméréshez. Székhelye Emsdetten, Németország.

  1. IMPALA ANGELIKA MATUSZCZAK

    Németország

    A IMPALA ANGELIKA MATUSZCZAK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Divatékszerek, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Divatékszerek. Székhelye Gescher, Németország.

  2. MYSTRASS

    Németország

    A MYSTRASS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Állólámpák kristályüvegből, Női felsőruházat, Kiegészítők, ruházathoz, Ruhaipar - beszállított cikkek, Állólámpák kristályüvegből, Női felsőruházat, Kiegészítők, ruházathoz, és Ruhaipar - beszállított cikkek. Székhelye Krefeld, Németország.

  3. TASSANI SCHMUCK UND EDELSTEIN VERTRIEBS GMBH

    Németország

    A TASSANI SCHMUCK UND EDELSTEIN VERTRIEBS GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Arany- és ezüstműves munkák, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Arany- és ezüstműves munkák. Székhelye Köln, Németország.

  4. COLLIER GMBH

    Németország

    A COLLIER GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Essen, Németország.

  5. MAISENBACHER DIAMANTENGROSSHANDEL GMBH

    Németország

    A MAISENBACHER DIAMANTENGROSSHANDEL GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Düsseldorf, Németország.

  6. OX-GALLSTONE GMBH

    Németország

    A OX-GALLSTONE GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Írószerek és papíráruk, Hangszerek és tartozékok, Hangszerek - tartozékok, Irodai szükségletek, Írószerek és papíráruk, Hangszerek és tartozékok, Hangszerek - tartozékok, és Irodai szükségletek. Székhelye Bonn, Németország.

  7. TIME IN STYLE INT. GMBH

    Németország

    A TIME IN STYLE INT. GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Düsseldorf, Németország.

  8. SEELAND & ESCHBACH GBR

    Németország

    A SEELAND & ESCHBACH GBR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Troisdorf, Németország.

  9. GLASPERLEN.DE. E. KFR

    Németország

    A GLASPERLEN.DE. E. KFR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Írószerek és papíráruk, Férfi felsőruházat, Női felsőruházat, Gyermek- és babaruházat, Írószerek és papíráruk, Férfi felsőruházat, Női felsőruházat, és Gyermek- és babaruházat. Székhelye Dortmund, Németország.

  10. SILBER UND CO. ISABELLE-UTE EICHELBERG

    Németország

    A SILBER UND CO. ISABELLE-UTE EICHELBERG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Írószerek és papíráruk, Játékok és játékszerek, Irodai szükségletek, Ajándéktárgyak, szuvenírek és reklámcikkek, Írószerek és papíráruk, Játékok és játékszerek, Irodai szükségletek, és Ajándéktárgyak, szuvenírek és reklámcikkek. Székhelye Vettweiß, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

  • Csak kapcsolódó beszállítók
  • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
  • 100% ingyenes