• europages
  • >
  • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
  • >
  • ékszeráruk- órák- arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök

A keresés eredménye

Ékszeráruk- órák- arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök

NémetországBonn, Düsseldorf és Észak-Rajna és VesztfáliaGyártó/termelő
  1. IPB - INTERNATIONAL PRODUCTS GMBH

    Németország

    A IPB - INTERNATIONAL PRODUCTS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Top of the range jewellery. Székhelye Mönchengladbach, Németország.

  2. K DESIGN SCHMUCK FACTORY GMBH

    Németország

    A K DESIGN SCHMUCK FACTORY GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Kiegészítők, ruházathoz, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Kiegészítők, ruházathoz. Székhelye Bonn, Németország.

  3. HEMING GOLDSCHMIEDE & JUWELIER

    Németország

    A HEMING GOLDSCHMIEDE & JUWELIER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Arany. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Coesfeld, Németország.

  4. CHARMING CRYSTALS

    Németország

    A CHARMING CRYSTALS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Írószerek és papíráruk, Férfi felsőruházat, Női felsőruházat, Kiegészítők, ruházathoz, Írószerek és papíráruk, Férfi felsőruházat, Női felsőruházat, és Kiegészítők, ruházathoz. Székhelye Leverkusen, Németország.

  5. M. RICHARZ KG

    Németország

    A M. RICHARZ KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Bonn, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
  1. KESEF SCHMUCK GMBH

    Németország

    A KESEF SCHMUCK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Arany- és ezüstműves munkák, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Arany- és ezüstműves munkák. Székhelye Rietberg, Németország.

  2. MICHAEL BERGER

    Németország

    A MICHAEL BERGER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Nyomdaipar, Irodai szükségletek, Órák, Írószerek és papíráruk, Nyomdaipar, és Irodai szükségletek. Székhelye Düsseldorf, Németország.

  3. ALYANS BAYRAK

    Németország

    A ALYANS BAYRAK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Divatékszerek, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Divatékszerek. Székhelye Bochum, Németország.

  4. COUTURE4DANCE

    Németország

    A COUTURE4DANCE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Írószerek és papíráruk, Férfi felsőruházat, Női felsőruházat, Gyermek- és babaruházat, Írószerek és papíráruk, Férfi felsőruházat, Női felsőruházat, és Gyermek- és babaruházat. Székhelye Hürth, Németország.

  5. ERATEC GMBH

    Németország

    A ERATEC GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vas- és fémáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, és Óratartozékok. Székhelye Gelsenkirchen, Németország.

  1. GÜNTER LÜTGENS

    Németország

    A GÜNTER LÜTGENS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ércek - vas és színesfém. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Köln, Németország.

  2. DER PERLENSTAND

    Németország

    A DER PERLENSTAND, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Homokfúvás, acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Üveg, ipari célokra, Írószerek és papíráruk, Ruhaipar - beszállított cikkek, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Üveg, ipari célokra, Írószerek és papíráruk, és Ruhaipar - beszállított cikkek. Székhelye Krefeld, Németország.

  1. MONIKA SEITTER

    Németország

    A MONIKA SEITTER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Divatékszerek, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Divatékszerek. Székhelye Düsseldorf, Németország.

  2. NIEDER COLLECTION JUDITH NIEDER E.K.

    Németország

    A NIEDER COLLECTION JUDITH NIEDER E.K., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Írószerek és papíráruk, Női felsőruházat, Kiegészítők, ruházathoz, Ruhaipar - beszállított cikkek, Írószerek és papíráruk, Női felsőruházat, Kiegészítők, ruházathoz, és Ruhaipar - beszállított cikkek. Székhelye Winterberg, Németország.

  3. RALF MÜNZER

    Németország

    A RALF MÜNZER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Arany. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Épületvasalások, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Épületvasalások, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, és Órák, ipar számára és időméréshez. Székhelye Emsdetten, Németország.

  4. FREISFELD GMBH & CO. KG

    Németország

    A FREISFELD GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Divatékszerek, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Divatékszerek. Székhelye Münster, Németország.

  5. GÜNTHER VETTERKIND

    Németország

    A GÜNTHER VETTERKIND, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Kiegészítők, ruházathoz, Ruhaipar - beszállított cikkek, Órák, Írószerek és papíráruk, Kiegészítők, ruházathoz, és Ruhaipar - beszállított cikkek. Székhelye Engelskirchen, Németország.

  6. BÖCKING GMBH

    Németország

    A BÖCKING GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Arany- és ezüstműves munkák, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Arany- és ezüstműves munkák. Székhelye Solingen, Németország.

  7. K.C.S. UHREN GMBH

    Németország

    A K.C.S. UHREN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Barntrup, Németország.

  8. GOLDSCHMIEDE MEISTER

    Németország

    A GOLDSCHMIEDE MEISTER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Billerbeck, Németország.

  1. PARACAOS ACCESSOIRES PASSON/BRUNDIEK GBR

    Németország

    A PARACAOS ACCESSOIRES PASSON/BRUNDIEK GBR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszerészet - gépek és anyagok, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Ékszerészet - gépek és anyagok, Órák, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Düsseldorf, Németország.

  2. BERING TIME APS

    Németország

    A BERING TIME APS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Düsseldorf, Németország.

  3. PRO CARAT GMBH

    Németország

    A PRO CARAT GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Mettmann, Németország.

  4. REISSMANNDESIGN

    Németország

    A REISSMANNDESIGN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Arany- és ezüstműves munkák, Drágakő és ékszerek, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Arany- és ezüstműves munkák, és Drágakő és ékszerek. Székhelye Mülheim, Németország.

  5. SEELAND & ESCHBACH GBR

    Németország

    A SEELAND & ESCHBACH GBR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Troisdorf, Németország.

  6. MARKENUHREN PRODUKTION + VERTRIEB POHLMANN EK

    Németország

    A MARKENUHREN PRODUKTION + VERTRIEB POHLMANN EK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Herford, Németország.

  7. BRIGITTE BRANSCHEID KUNSTSTOFF- + METALLWAREN OLC

    Németország

    A BRIGITTE BRANSCHEID KUNSTSTOFF- + METALLWAREN OLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - alakítás és darabolás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, Kábelek - kellékek, Rögzítőanyagok, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, Kábelek - kellékek, Rögzítőanyagok, és Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Székhelye Lüdenscheid, Németország.

  8. WEHRLE UHRENFABRIK GMBH

    Németország

    A WEHRLE UHRENFABRIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Bonn, Németország.

  9. OCEAN STORY

    Németország

    A OCEAN STORY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Mönchengladbach, Németország.

  10. P & A DETLEF MENARD

    Németország

    A P & A DETLEF MENARD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Divatékszerek, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Divatékszerek. Székhelye Steinfurt, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

  • Csak kapcsolódó beszállítók
  • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
  • 100% ingyenes