• europages
  • >
  • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
  • >
  • ékszeráruk- órák- arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök

A keresés eredménye

Ékszeráruk- órák- arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök

NémetországBonn, Düsseldorf és Észak-Rajna és Vesztfália
  1. IPB - INTERNATIONAL PRODUCTS GMBH

    Németország

    A IPB - INTERNATIONAL PRODUCTS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Top of the range jewellery. Székhelye Mönchengladbach, Németország.

  2. ITTER UG

    Németország

    A ITTER UG, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wedding bands, és wedding rings. Székhelye Duisburg, Németország.

  3. PILLING HANDELSGES. MBH

    Németország

    A PILLING HANDELSGES. MBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Irodai berendezések, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Irodai berendezések, Órák, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Detmold, Németország.

  4. NIEDER COLLECTION JUDITH NIEDER E.K.

    Németország

    A NIEDER COLLECTION JUDITH NIEDER E.K., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Írószerek és papíráruk, Női felsőruházat, Kiegészítők, ruházathoz, Ruhaipar - beszállított cikkek, Írószerek és papíráruk, Női felsőruházat, Kiegészítők, ruházathoz, és Ruhaipar - beszállított cikkek. Székhelye Winterberg, Németország.

  5. GOLDSCHMIEDE MEISTER

    Németország

    A GOLDSCHMIEDE MEISTER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Billerbeck, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
  1. ALFRED MAHLER

    Németország

    A ALFRED MAHLER, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Drensteinfurt, Németország.

  2. EBNER FINE GEMS GMBH

    Németország

    A EBNER FINE GEMS GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Solingen, Németország.

  3. MONA MON'AMOUR - GROSSHANDEL FÜR SCHMUCK & ACCESSORIES

    Németország

    A MONA MON'AMOUR - GROSSHANDEL FÜR SCHMUCK & ACCESSORIES, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Düsseldorf, Németország.

  4. CHARMING CRYSTALS

    Németország

    A CHARMING CRYSTALS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Írószerek és papíráruk, Férfi felsőruházat, Női felsőruházat, Kiegészítők, ruházathoz, Írószerek és papíráruk, Férfi felsőruházat, Női felsőruházat, és Kiegészítők, ruházathoz. Székhelye Leverkusen, Németország.

  5. KREUCHAUFF DESIGN INH. SABRINA KREUCHAUFF

    Németország

    A KREUCHAUFF DESIGN INH. SABRINA KREUCHAUFF, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Szedés és reprotechnika, Nyomdaipar, Órák, Írószerek és papíráruk, Szedés és reprotechnika, és Nyomdaipar. Székhelye Münster, Németország.

  1. K.C.S. UHREN GMBH

    Németország

    A K.C.S. UHREN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Barntrup, Németország.

  2. KESEF SCHMUCK GMBH

    Németország

    A KESEF SCHMUCK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Arany- és ezüstműves munkák, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Arany- és ezüstműves munkák. Székhelye Rietberg, Németország.

  1. BEST-LINE GROSSHANDEL

    Németország

    A BEST-LINE GROSSHANDEL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Írószerek és papíráruk, Férfi felsőruházat, Női felsőruházat, Kiegészítők, ruházathoz, Írószerek és papíráruk, Férfi felsőruházat, Női felsőruházat, és Kiegészítők, ruházathoz. Székhelye Neuss, Németország.

  2. BÖCKING GMBH

    Németország

    A BÖCKING GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Arany- és ezüstműves munkák, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Arany- és ezüstműves munkák. Székhelye Solingen, Németország.

  3. ULRICH WEHPKE GMBH

    Németország

    A ULRICH WEHPKE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek, fémek alakítására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek fémek stancolására, Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, Szerszámgépek fémek alakítására - alkatrészek és tartozékok, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Szerszámgépek fémek stancolására, Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, Szerszámgépek fémek alakítására - alkatrészek és tartozékok, és Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Székhelye Krefeld, Németország.

  4. SILBER UND CO. ISABELLE-UTE EICHELBERG

    Németország

    A SILBER UND CO. ISABELLE-UTE EICHELBERG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Írószerek és papíráruk, Játékok és játékszerek, Irodai szükségletek, Ajándéktárgyak, szuvenírek és reklámcikkek, Írószerek és papíráruk, Játékok és játékszerek, Irodai szükségletek, és Ajándéktárgyak, szuvenírek és reklámcikkek. Székhelye Vettweiß, Németország.

  5. BERING TIME APS

    Németország

    A BERING TIME APS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Düsseldorf, Németország.

  6. DONERA

    Németország

    A DONERA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Bergheim, Németország.

  7. JÖRG FAATZ GOLDSCHMIED & UHRMACHER E.K.

    Németország

    A JÖRG FAATZ GOLDSCHMIED & UHRMACHER E.K., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Hattingen, Németország.

  8. DIE UHRENWERKSTATT DUBBERT

    Németország

    A DIE UHRENWERKSTATT DUBBERT, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Lemgo, Németország.

  1. DIAMANT.TRADE

    Németország

    A DIAMANT.TRADE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Rheine, Németország.

  2. OPTIK - UHREN - SCHMUCK RHEINBERG

    Németország

    A OPTIK - UHREN - SCHMUCK RHEINBERG, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szemüvegek, keretek és tartozékok, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Szemüvegek, keretek és tartozékok, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, és Óratartozékok. Székhelye Leverkusen, Németország.

  3. FREISFELD GMBH & CO. KG

    Németország

    A FREISFELD GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Divatékszerek, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Divatékszerek. Székhelye Münster, Németország.

  4. ALYANS BAYRAK

    Németország

    A ALYANS BAYRAK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Divatékszerek, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Divatékszerek. Székhelye Bochum, Németország.

  5. GOLDSCHMIEDE BÖCKING

    Németország

    A GOLDSCHMIEDE BÖCKING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Arany- és ezüstműves munkák, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Arany- és ezüstműves munkák. Székhelye Köln, Németország.

  6. GOLD- UND PLATINSCHMIEDE GERHARDS

    Németország

    A GOLD- UND PLATINSCHMIEDE GERHARDS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Ajándéktárgyak, szuvenírek és reklámcikkek, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Ajándéktárgyak, szuvenírek és reklámcikkek. Székhelye Mönchengladbach, Németország.

  7. HEMING GOLDSCHMIEDE & JUWELIER

    Németország

    A HEMING GOLDSCHMIEDE & JUWELIER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Arany. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Coesfeld, Németország.

  8. WEIDENFELD GMBH

    Németország

    A WEIDENFELD GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Viersen, Németország.

  9. GÜNTHER VETTERKIND

    Németország

    A GÜNTHER VETTERKIND, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Kiegészítők, ruházathoz, Ruhaipar - beszállított cikkek, Órák, Írószerek és papíráruk, Kiegészítők, ruházathoz, és Ruhaipar - beszállított cikkek. Székhelye Engelskirchen, Németország.

  10. PARACAOS ACCESSOIRES PASSON/BRUNDIEK GBR

    Németország

    A PARACAOS ACCESSOIRES PASSON/BRUNDIEK GBR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszerészet - gépek és anyagok, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Ékszerészet - gépek és anyagok, Órák, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Düsseldorf, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

  • Csak kapcsolódó beszállítók
  • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
  • 100% ingyenes