• europages
  • >
  • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
  • >
  • fresh pork

A keresés eredménye

Gyártó Termelő - Fresh pork

Gyártó/termelő
  1. SALUMIFICIO COCCIA SESTO

    Olaszország

    A SALUMIFICIO COCCIA SESTO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fresh pork, és ham export. Székhelye Viterbo, Olaszország.

  2. M-NOVOMAX-D PRODUCTION OF MEAT PRODUCTS

    Szlovákia

    A M-NOVOMAX-D PRODUCTION OF MEAT PRODUCTS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szalámi, kolbász és virsli. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fresh pork, és fresh beef. Székhelye Busince, Szlovákia.

  3. CÀRNIQUES AUSA, S.L.

    Spanyolország

    A CÀRNIQUES AUSA, S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fagyasztott és gyorsfagyasztott élelmiszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pork, és fresh pork. Székhelye Montesquiu, Spanyolország.

  4. TERRE & PAILLE

    Franciaország

    A TERRE & PAILLE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sertés - Hentesáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fresh pork. Székhelye Pont-Aven, Franciaország.

  5. UBOJNIA ZWIERZAT RZEZNYCH "MIR-KAR"

    Lengyelország

    A UBOJNIA ZWIERZAT RZEZNYCH "MIR-KAR", vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sertés - Hentesáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fresh pork. Székhelye Pajeczno, Lengyelország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
  1. GLANBIA FRESH PORK LTD

    Írország

    A GLANBIA FRESH PORK LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sertés. Székhelye Carrick-On-Shannon, Írország.

  2. SA CONSERVERIE DU SUD

    Franciaország

    Verified by europages badge

    Conserverie du Sud, with over a century of experience and unique know-how, has emerged as the leading maker of pork-based terrines and the only one with national and international reach. Conserverie du Sud has set up a local alliance and sources its quality-labelled pork from a regional supplier renowned for its Red Label meat. The keys to our success: its taste, well-balanced flavours and its appetizing texture! The products are made using the most traditional recipes applying know-how passed down through the generations. The firm is proud to offer natural products to its consumers. The Conserverie du Sud obtained IFS version 8 certification in 2021. IFS FOOD is an international repository for assessing product and processing compliance with food safety and quality standards. Conserverie du Sud has several ranges: -Label Rouge: from free-range pigs, whose meat is fresh, succulent, exceptional and flavoursome. - ABio testifies to a farming production method that respects natural systems and cycles. -VPF the pigs are born, raised, slaughtered and processed in France. -IGP Porc du Sud-Ouest certifies that the pigs are born, raised, slaughtered and processed in the South-West of France.