• europages
  • >
  • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
  • >
  • butcher's shop

A keresés eredménye

Butcher's shop - Gyártó Termelő - Franciaország

FranciaországGyártó/termelő
  1. O'BOUCHER

    Franciaország

    A O'BOUCHER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Marha - Hentesáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is butcher's shop. Székhelye Saint Brieuc, Franciaország.

  2. MAISON CONQUET

    Franciaország

    A MAISON CONQUET, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és húsárukonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is butcher's shop, beef, veal, és pork. Székhelye Laguiole, Franciaország.

  3. AGENCE COMMERCIALE RUBEL

    Franciaország

    A AGENCE COMMERCIALE RUBEL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fűszerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök, Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök, és butcher's shop. Székhelye Aix En Provence, Franciaország.

  4. CÔTE2BOEUF

    Franciaország

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, a small-scale maker of cured meats based in Aveyron, is restoring a symbol of French gastronomy to its former glory: The cured sausage! It is made as it was in olden days using only 3 ingredients: meat selected from livestock farms in Aveyron, salt from Guérande and PGI Kampot pepper. No preservatives, no colourings, no nitrates! Just 3 ingredients as in olden times. Coppa, lonzo, dried oyster cut of ham, dried Aubrac beef, chorizo, guanciale, dry cured sausage, cured sausage make up our range of nitrate-free cold cuts made in our Laissac workshop in Aveyron. COTE2BOEUF also invented Popines: finely sliced cold cuts in a 100% recyclable and deposit-paid glass jar. Once it is vacuum packed, the Popine can be kept for 3 months at room temperature. It comes in 3 formats (Popine, Marmite, Chaudron), and is ideal for your winter raclettes and assortments of cold cuts for serving on fine days.