• europages
  • >
  • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
  • >
  • ékszeráruk- órák- arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök

A keresés eredménye

Ékszeráruk- órák- arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök - Nagykereskedő - Ausztria

AusztriaNagykereskedő
  1. RIWO WOLFGANG RICHTER GMBH

    Ausztria

    A RIWO WOLFGANG RICHTER GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Írószerek és papíráruk, Nyomdaipar, Irodai szükségletek, Ajándéktárgyak, szuvenírek és reklámcikkek, Írószerek és papíráruk, Nyomdaipar, Irodai szükségletek, és Ajándéktárgyak, szuvenírek és reklámcikkek. Székhelye Gerasdorf, Ausztria.

  2. STREET UHRENHANDELSGES.M.B.H.

    Ausztria

    A STREET UHRENHANDELSGES.M.B.H., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Klagenfurt, Ausztria.

  3. CIRO GMBH

    Ausztria

    A CIRO GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Férfi felsőruházat, Női felsőruházat, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Férfi felsőruházat, és Női felsőruházat. Székhelye Wien, Ausztria.

  4. RUTH ZANSCHKA

    Ausztria

    A RUTH ZANSCHKA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Parfümök és szépségápolás, Kozmetikumok, Órák, Írószerek és papíráruk, Parfümök és szépségápolás, Kozmetikumok, Órák, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Langenzersdorf, Ausztria.

  5. CHRISTIAN SCHRÖDER

    Ausztria

    A CHRISTIAN SCHRÖDER, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Akkumulátorok, szárazelemek és kondenzátorok, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Akkumulátorok, szárazelemek és kondenzátorok. Székhelye Anif, Ausztria.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
  1. BIRGIT LEINER

    Ausztria

    A BIRGIT LEINER, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Ötztal Bahnhof, Ausztria.

  2. EDELSTEINGROSSHANDEL FRIEDMANN

    Ausztria

    A EDELSTEINGROSSHANDEL FRIEDMANN, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Wien, Ausztria.

  3. GLÜCKSPERLE E.U.

    Ausztria

    A GLÜCKSPERLE E.U., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Homokfúvás, acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Öblös üveg, Üveg, ipari célokra, Írószerek és papíráruk, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Öblös üveg, Üveg, ipari célokra, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Loosdorf, Ausztria.

  4. NISAN BANGIEV

    Ausztria

    A NISAN BANGIEV, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Wien, Ausztria.

  5. ERWIN FRIEDRICH

    Ausztria

    A ERWIN FRIEDRICH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Írószerek és papíráruk, Férfi felsőruházat, Női felsőruházat, Gyermek- és babaruházat, Írószerek és papíráruk, Férfi felsőruházat, Női felsőruházat, és Gyermek- és babaruházat. Székhelye Enns, Ausztria.

  1. PETER GRUENBACHER -CRYSTAL CREATIVE

    Ausztria

    A PETER GRUENBACHER -CRYSTAL CREATIVE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Arany. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Mils, Ausztria.

  2. NAGEL UND HERMANN OG

    Ausztria

    A NAGEL UND HERMANN OG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Írószerek és papíráruk, Kiegészítők ünnepi ruhákhoz, Irodai szükségletek, Ajándéktárgyak, szuvenírek és reklámcikkek, Írószerek és papíráruk, Kiegészítők ünnepi ruhákhoz, Irodai szükségletek, és Ajándéktárgyak, szuvenírek és reklámcikkek. Székhelye Lustenau, Ausztria.

  1. WELT DER MINERALIEN EGGER GMBH

    Ausztria

    A WELT DER MINERALIEN EGGER GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kozmetikumok, Toalett kiegészítők, Órák, Óratartozékok, Kozmetikumok, Toalett kiegészítők, Órák, és Óratartozékok. Székhelye Neunkirchen, Ausztria.

  2. RICHEMONT NORTHERN EUROPE GMBH ZWEIGNIEDERLASSUNG ÖSTERREICH

    Ausztria

    A RICHEMONT NORTHERN EUROPE GMBH ZWEIGNIEDERLASSUNG ÖSTERREICH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Wien, Ausztria.

  3. MANFRED MEIXNER, GROSSHANDEL & HANDELSAGENTUR

    Ausztria

    A MANFRED MEIXNER, GROSSHANDEL & HANDELSAGENTUR, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Gießhübl, Ausztria.

  4. STEINER GOLDSCHMUCK GESMBH

    Ausztria

    A STEINER GOLDSCHMUCK GESMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Divatékszerek, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Divatékszerek. Székhelye Salzburg, Ausztria.

  5. FEBUS SCHMUCKHANDELS GES.MBH

    Ausztria

    A FEBUS SCHMUCKHANDELS GES.MBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszerészet - gépek és anyagok, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Ékszerészet - gépek és anyagok, Órák, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Wien, Ausztria.

  6. JAROSINSKI & VAUGOIN J&V METALLWARENERZEUGUNGS GESMBH

    Ausztria

    A JAROSINSKI & VAUGOIN J&V METALLWARENERZEUGUNGS GESMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszerészet - gépek és anyagok, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Ékszerészet - gépek és anyagok, Órák, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Wien, Ausztria.

  7. HAKU-HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H.

    Ausztria

    A HAKU-HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Nemes- és különleges fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Arany, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, Írószerek és papíráruk, Arany, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Órák, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Innsbruck, Ausztria.

  8. RUTECH RUPP GMBH

    Ausztria

    A RUTECH RUPP GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Ipari tisztítás - gépek és eszközök, Órák, Óratartozékok, Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök, Ipari tisztítás - gépek és eszközök, Órák, és Óratartozékok. Székhelye Wien, Ausztria.

  1. RUESCH & LAUSSNER OG

    Ausztria

    A RUESCH & LAUSSNER OG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Wien, Ausztria.

  2. FRIEDRICH AMBERGER

    Ausztria

    A FRIEDRICH AMBERGER, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Graz, Ausztria.

  3. PETER LAMMER

    Ausztria

    A PETER LAMMER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Faáruk, Írószerek és papíráruk, Játékok és játékszerek, Rendezvények - cikkek és díszek, Faáruk, Írószerek és papíráruk, Játékok és játékszerek, és Rendezvények - cikkek és díszek. Székhelye Mariazell, Ausztria.

  4. SCHULLIN & SÖHNE

    Ausztria

    A SCHULLIN & SÖHNE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Graz, Ausztria.

  5. MARTIN WURMITZER GMBH

    Ausztria

    A MARTIN WURMITZER GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Divatékszerek, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Divatékszerek. Székhelye Wien, Ausztria.

  6. W & S UHRENVERTRIEBSGESMBH

    Ausztria

    A W & S UHRENVERTRIEBSGESMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Sankt Marein Bei Neumarkt, Ausztria.

  7. ZARIAN FABRIKATION GMBH

    Ausztria

    A ZARIAN FABRIKATION GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Divatékszerek, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, és Divatékszerek. Székhelye Salzburg, Ausztria.

  8. DIETMAR PREM

    Ausztria

    A DIETMAR PREM, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Wien, Ausztria.

  9. GLÜCKSPERLE GMBH

    Ausztria

    A GLÜCKSPERLE GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Játékok és játékszerek, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, és Játékok és játékszerek. Székhelye Graz, Ausztria.

  10. DIONIS ZAFIR, GROSSHANDEL MIT FELLEN UND RAUHWAREN E.U.

    Ausztria

    A DIONIS ZAFIR, GROSSHANDEL MIT FELLEN UND RAUHWAREN E.U., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Wien, Ausztria.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

  • Csak kapcsolódó beszállítók
  • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
  • 100% ingyenes