• europages
  • >
  • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
  • >
  • ékszeráruk- órák- arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök

A keresés eredménye

Ékszeráruk- órák- arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök

AusztriaLinz és Felső-AusztriaNagykereskedő
  1. ERWIN FRIEDRICH

    Ausztria

    A ERWIN FRIEDRICH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Írószerek és papíráruk, Férfi felsőruházat, Női felsőruházat, Gyermek- és babaruházat, Írószerek és papíráruk, Férfi felsőruházat, Női felsőruházat, és Gyermek- és babaruházat. Székhelye Enns, Ausztria.

  2. SCHMUCK-DESIGN OTMAR SONNLEITNER

    Ausztria

    A SCHMUCK-DESIGN OTMAR SONNLEITNER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Írószerek és papíráruk, Férfi felsőruházat, Női felsőruházat, Kiegészítők, ruházathoz, Írószerek és papíráruk, Férfi felsőruházat, Női felsőruházat, és Kiegészítők, ruházathoz. Székhelye Wels, Ausztria.

  3. SKALDA MITTERMAYR GES.MBH

    Ausztria

    A SKALDA MITTERMAYR GES.MBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Órák, Órák, ipar számára és időméréshez, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Linz, Ausztria.

  4. EDER GMBH

    Ausztria

    A EDER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ékszerészet - gépek és anyagok, Órák, Írószerek és papíráruk, Irodai szükségletek, Ékszerészet - gépek és anyagok, Órák, Írószerek és papíráruk, és Irodai szükségletek. Székhelye Wels, Ausztria.

  5. HERMEX BIJOU

    Ausztria

    A HERMEX BIJOU, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öblös üveg, Órák, Óratartozékok, Írószerek és papíráruk, Öblös üveg, Órák, Óratartozékok, és Írószerek és papíráruk. Székhelye Wels, Ausztria.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
  1. ALPHAGOLD SCHMUCK- UND UHRENVERTRIEBSGESELLSCHAFT M.B.H.

    Ausztria

    A ALPHAGOLD SCHMUCK- UND UHRENVERTRIEBSGESELLSCHAFT M.B.H., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Székhelye Linz, Ausztria.