SCHÖPP-SPORTBODEN GMBH

Németország

Factory icon Gyártó/ Termelő

SCHÖPP-SPORTBODEN GMBH
Web icon

A termékkatalógus áttekintése

Németország

A Europages által hitelesítve

1999-ben a Schöpp-Sportboden GmbH piacra dobta a Slide minőséget, az első hurokszerkezetű textil teniszpadlót, amely abszolút termékinnováció volt a piacon. A felületek ezen generációjának forradalmi előnye az volt, hogy a profilozott teniszcipővel való játékhoz szükséges nagyobb mennyiségű granulátumot a hangsúlyos hurokszerkezetnek köszönhetően sokkal jobban megtartja. A markáns gumiszerkezet egyenletes siklási viselkedést biztosít profilozott cipővel való játék esetén! 2010-ben továbbfejlesztettük a strukturált hurok szemcsés felületünk szerkezetét. Az új halszálkás szerkezetű Winner-t különösen durva szerkezet jellemzi a még tartósabb, egyenletesebb szemcseeloszlás és a labda nagyon homokszerű pattogási tulajdonságai érdekében. A SCHÖPP® Winner 1000 g/m2 és 256 000 N/m2 fonalszámmal, amely kb. 1000 Slide és Winner pályán bizonyított, a SCHÖPP® Winner rendkívül jó minőségű tufaszerkezetű.

Árajánlat kérése

Németország

A Europages által hitelesítve

A klasszikus sima velúr padlóburkolat egészen az 1990-es évekig uralta a teljesítményorientált teniszfelületek piacát. Speciális teniszfonalból készült, 30-40 dtex (szálkeresztmetszet) vastagságú szálakkal. A teniszütők továbbfejlesztése az elmúlt 20 évben alapvetően megváltoztatta a teniszjátékot. Az ütők fejlődése lehetővé tette a szabadidős játékosok számára, hogy jelentősen felgyorsítsák a labdát. Ma a teniszfelületnek jobban le kell lassítania a labdát, és lehetővé kell tennie, hogy az magasabbra pattanjon. A teniszfelületekkel szemben támasztott megváltozott követelmények következtében a nagyon gyors klasszikus velúr a legtöbb országban szinte teljesen eltűnt a piacról. Másrészt a szerkezet nélküli és töltetlen felületet a teljesítményorientált teniszezők kedvelik. Ezt az ügyfélkört szem előtt tartva a Schöpp legújabb fejlesztése egy nagyon durva szálú, 200 dtex vastagságú, egyetlen szálból álló velúrburkolat!

Árajánlat kérése

Németország

A Europages által hitelesítve

1994 óta mintegy 2000 pályán telepítettünk SCHÖPP® Allround strukturált velúrburkolatot. Perfect Glide extruder granulátumunkkal és anélkül is játszható, ajánlott futófelület nélküli teniszcipővel. Sokoldalúsága és nagyon "őszinte" labdapattogási tulajdonságai miatt a játékosok minden osztálya egyformán nagyra értékeli. Ezt a terméket 1994 és 1998 között 750 g/qm mennyiségben gyártották. Azóta az 1000 g/qm-es halomsúly is bizonyított. Kérésre azonban a fonalsúly 1250 vagy 1400 g/m2-re növelhető. Ezáltal a szövet felülete még tömörebbé és tartósabbá válik. Ami itt különösen fontos, hogy a nagyobb fonalbetét-súly nagyobb, akár 300 000 pattanás/négyzetméteres bolyhosűrűséget eredményez, és csak kis mértékben nagyobb bolyhos magasságot, ami negatív hatással lenne a labda pattogási viselkedésére! A nagyobb fonalbetét-súly semmiképpen sem helyettesíti a mi rendkívül rugalmas, töltőanyag-mentes polimer bevonatunkat!

Árajánlat kérése

Németország

A Europages által hitelesítve

A korábban használt csúszófelületeknek számos gyenge pontja volt, ami a felhasznált szemcséknek tudható be: A kvarchomok túl kemény, és nagyon gyorsan tönkreteszi az alapburkolatot, míg a különböző gumigranulátumok túl puhák és túlságosan egyenetlen alakúak, így azok viszont viszonylag gyorsan felaprózódnak. Mindkét csúszóközeg ellentmondásos a keletkező por miatt, és olyan kellemetlen mellékhatásokkal jár, mint a légzési nehézségek, a ruházat elszíneződése és a teniszcsarnokban és a szociális helyiségekben végzett rengeteg takarítási munka. Egy új gyártási eljárás jelentős előrelépést tett lehetővé: a Perfect-Glide teniszgranulátumot nem egy gumitömbből őrlik, mint a hagyományos granulátumot, hanem egy extruder segítségével szálakká fonják, majd egy hűtőfürdőben meghatározott hosszúságúra vágják. Ez az eljárás lehetővé teszi a finom, pormentes extruder mikrogranulátum gyártását egy új, optimalizált lencseformában.

Árajánlat kérése
English Lásd a 10 teméket Deutsch Lásd a 10 teméket Български Lásd a 10 teméket Čeština Lásd a 10 teméket Dansk Lásd a 10 teméket Español Lásd a 10 teméket Suomi Lásd a 10 teméket Français Lásd a 10 teméket Eλληνική Lásd a 10 teméket Italiano Lásd a 10 teméket Lietuvių Lásd a 10 teméket Nederlands Lásd a 10 teméket Polski Lásd a 10 teméket Português Lásd a 10 teméket Română Lásd a 10 teméket Svenska Lásd a 10 teméket Slovenščina Lásd a 10 teméket Türkçe Lásd a 10 teméket

Schöpp-Sportboden GmbH is known for the production, supply and laying/installation of tennis floors, mobile and permanent badminton courts, artificial grass for agility sports, as well as ball stopping curtains and granulates. Over the years, we have claimed an excellent reputation for ourselves as an innovative manufacturer and supplier of tennis floor coverings in all matters concerning indoor tennis court refurbishment. In addition to our many years of experience, our company group is particularly characterised by our flexibility, high quality-awareness and innovative product development. In contrast to other manufacturers of tennis coverings, we choose to sell directly to hall owners, thus providing everything – from development right up to the installed covering – FROM A SINGLE SOURCE.

Dokumentumok

Domain icon Gyártó/ Termelő

SCHÖPP-SPORTBODEN GMBH

Am Weidenbroich 3

42897 Remscheid - Németország

HÉA-szám
Kapcsolat

Céginformációk

Kulcsszámok

  • Dolgozói létszám
    1 – 10

Szervezeti felépítés

  • Alapítási év
    1994
  • Fő tevékenység
    Gyártó/ Termelő

Kereskedelmi információk

Vonzáskörzetek

  • Check Circle Outline icon Regionális
  • Check Circle Outline icon Országos
  • Check Circle Outline icon Európai

A SCHÖPP-SPORTBODEN GMBH tevékenységei

  • Teniszpályák
  • Sportlétesítmény-építés
  • Sportcsarnokok és stadionok - sportlétesítmények
  • sports facilities equipment
  • Sports floors
  • Sports floor coverings for tennis
  • Tennis court surround net
  • tennis courts
  • Curtain separation for sports halls
  • Indoor sports floors