CHOQUENET SAS - FILTRES-PRESSES

Franciaország

Factory icon Gyártó/ Termelő

CHOQUENET SAS
Web icon

A termékkatalógus áttekintése

Franciaország

CO2-kibocsátásunk csökkentése A Choquenet mostanra egy olyan működési folyamatot hozott létre, amely kizárólag a gépeinek körkörös gazdaságosságát szolgálja. Újrafeldolgozás Ma már képesek vagyunk a használt szűrők újragyártására, hogy új életet adjunk nekik, és lehetővé tegyük, hogy új kalandokat éljenek egy azonos vagy más ipari környezetben. Azáltal, hogy aktívan részt veszünk bolygónk megőrzésében, egy ilyen megoldás többszörös érdeke az ügyfeleinknek. A gép első élete során szerzett előzmények és tapasztalatok lehetővé teszik számunkra, hogy ergonómiai, műszaki és gazdasági fejlesztéseket javasoljunk a géphez. Ügyfeleink így az eredetihez képest azonos vagy akár magasabb szintű teljesítményű és minőségű használt berendezésekhez jutnak, az új beruházáshoz képest alacsonyabb költséggel.

Árajánlat kérése

Franciaország

Rövid vagy hosszú távú szűréshez a CHOQUENET mobil szűrő a megoldás az Ön vízelvonási feladataihoz. Az európai iparnak a lehető legreagálóbbnak és legrugalmasabbnak kell lennie, hogy nemzetközi versenytársaival szemben helyt tudjon állni. Annak érdekében, hogy számos partnerünket támogassuk ebben a folyamatban, olyan szűrőpréseket fejlesztettünk ki, amelyek kevesebb mint 24 óra alatt telepíthetők és üzembe helyezhetők. A teljes gép és tartozékai egy 3 tengelyes pótkocsin vannak elhelyezve, amely az ügyfél igényei szerint mozgatható.

Árajánlat kérése

Franciaország

A CHOQUENET mobil egységeket biztosít ügyfelei számára a megvalósíthatóság helyszíni megerősítésére. A vállalat több különböző méretű mobil szűrőegységet biztosít (az 50 cm² szűrőfelületű laboratóriumi egységtől a 40 m²-es berendezésig). Ezek az egységek lehetővé teszik, hogy rövid időn belül megvalósíthatósági teszteket végezzünk, és hogy megerősítsük a különböző technológiai választásokat (tálcák és keretek, a szövetek kiválasztása, a szükséges ciklusok stb.). A bérlés történhet egyszeri jelleggel (egy hétre vagy annál rövidebb időre) vagy tartósabb jelleggel (akár több hónapra is, speciális termelési igények esetén).

Árajánlat kérése

Franciaország

A környezetvédelem alapvető fontosságúvá vált. A vízminőség ritka és drága árucikk, és előállítása egyre nagyobb problémát jelent az ipari vagy városi szennyvíziszapok esetében, amelyeket kisebb költséggel kell eltávolítani, és ha lehetséges, vissza kell nyerni. A szűrőprés számos iparágban fontos helyet foglal el, amikor az iszapokat koncentrálni lehet: a folyamat során vagy a kezelés végén használható. A szűrőprés minden esetben lehetővé teszi a folyadék és a szilárd anyag optimális szétválasztását, és a legutóbbi technikai fejlesztéseknek köszönhetően, amelyek 100 %-ban automatikussá tették, 100 %-ban aktuálissá is vált. A szűrőprés egy olyan gép, amelyet a szuszpendált szilárd anyagokkal terhelt folyadékok nyomás alatti szűrésére használnak. A szűrőprés 3 fő részből áll: a vázból, a szűrő részből és a hidraulikus erőforrásból.

Árajánlat kérése
English Lásd a 14 teméket Deutsch Lásd a 14 teméket Български Lásd a 14 teméket Čeština Lásd a 14 teméket Dansk Lásd a 14 teméket Español Lásd a 14 teméket Suomi Lásd a 14 teméket Français Lásd a 14 teméket Eλληνική Lásd a 14 teméket Italiano Lásd a 14 teméket Lietuvių Lásd a 14 teméket Nederlands Lásd a 14 teméket Norsk Lásd a 14 teméket Polski Lásd a 14 teméket Português Lásd a 14 teméket Română Lásd a 14 teméket Svenska Lásd a 14 teméket Slovenščina Lásd a 14 teméket Türkçe Lásd a 14 teméket

A CHOQUENET SAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, amelyet 1925 évben alapítottak, tevékenységi ágazata Ipari szennyvíz - feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Folyadékszűrők, és press filters. Székhelye CHAUNY, Franciaország.

Más vállalatok ugyanabban az ágazatban:

Dokumentumok

Domain icon Gyártó/ Termelő

CHOQUENET SAS

19, rue Charles Brunette

02300 CHAUNY - Franciaország

Kapcsolat

Céginformációk

Kulcsszámok

  • Dolgozói létszám
    51 – 100
  • Ügynökök
    1 – 10
  • % export
    75%

Szervezeti felépítés

  • Alapítási év
    1925
  • Vállalat természete
    Társaság székhelye
  • Fő tevékenység
    Gyártó/ Termelő

Kereskedelmi információk

Vonzáskörzetek

  • Check Circle Outline icon Regionális
  • Check Circle Outline icon Országos
  • Check Circle Outline icon Európai
  • Check Circle Outline icon Nemzetközi

Bankok

  • CIC
  • CAISSE D'EPARGNE

Szállítási területek

A CHOQUENET SAS tevékenységei

  • Ipari szennyvíz - feldolgozás
  • Folyadékszűrők
  • press filters
Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

  • Csak kapcsolódó beszállítók
  • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
  • 100% ingyenes