• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • vegyészet és gyógyszerészet - gépek és eszközök- ipari

A keresés eredménye

Vegyészet és gyógyszerészet - gépek és eszközök- ipari - Import export

 1. EBNER GMBH & CO KG

  Németország

  Verified by europages badge

  We are an independent medium-sized company operating in the field of plant construction and equipment manufacturing with our pioneering in-house expertise and our company philosophy: Complete solutions tailored to the requirements of each case from a single source. We plan, manufacture and market our products all over the world. Our market is environmental and refining technology, in particular the processing and evaporation of industrial waste-water and process media, and the manufacture of crystalline products. To benefit our customers and to protect the environment, we offer economical procedures, systems and devices. Our strength lies in quickly solving customer-specific problems. We achieve customer satisfaction thanks to our high quality at competitive prices and, in doing so, we are flexible and reliable. We offer: Devices, standard systems, modular systems, individual solutions, engineering services, service solutions.

 2. BRUNO WOLHFARTH

  Olaszország

  Verified by europages badge

  The company was founded in the 1960s by Bruno Wolhfarth, its ingenious and persevering founder, who created the all-stainless steel round seal-free plate filter and had it patented. This invention was followed by stainless steel electric pumps with flexible elastomer wheels and patents for electrically-driven sanitary pumps and titanium electric pumps for acids.

 3. PATENT KFT.

  Magyarország

  Verified by europages badge

  A PATENT KFT., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rozsdamentes acél. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rozsdamentes kazánok, Vegyészet és gyógyszerészet - gépek és eszközök, ipari, Ellátóhajók, Tárolótartályok, custom-made tanks, Rozsdamentes kazánok, stainless steel cisterns, Vegyészet és gyógyszerészet - gépek és eszközök, ipari, és equipment for the pharmaceutical industry. Székhelye Cegled, Magyarország.

 4. L.B. BOHLE MASCHINEN UND VERFAHREN GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A L.B. BOHLE MASCHINEN UND VERFAHREN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vegyészet és gyógyszerészet - gépek és eszközök, ipari. Székhelye Ennigerloh, Németország.

 5. RUSSELL FINEX LTD

  Egyesült Királyság

  Verified by europages badge

  A RUSSELL FINEX LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmiszeripar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szitarendszerek, Vegyészet és gyógyszerészet - gépek és eszközök, ipari, industrial filters, self-cleaning filters, Szitarendszerek, Vegyészet és gyógyszerészet - gépek és eszközök, ipari, Fine mesh separation technology, vibratory sieves, és ultrasonic mesh deblinding systems. Székhelye Feltham, Egyesült Királyság.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. HO-MA GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A HO-MA GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vegyészet és gyógyszerészet - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Systems for pharmaceuticals, medicine and cosmetics, Transport systems, Transport and feeding systems, Feeder trolleys, Sorting and feeding systems, Feeding devices, Slide feeder, Machinery and system manufacturing, és Automation. Székhelye Ilshofen, Németország.

 2. DOSER-COMPTER.COM

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A DOSER-COMPTER.COM, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Vegyészet és gyógyszerészet - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zsákológépek és -felszerelések, Címkézőgépek, Gyógyszeripari készítmények, Vegyi és gyógyszeripari termékek - kondicionáló gépek, Zsákológépek és -felszerelések, Címkézőgépek, Gyógyszeripari készítmények, és Vegyi és gyógyszeripari termékek - kondicionáló gépek. Székhelye Amiens, Franciaország.

 3. WATERS SAS

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A WATERS SAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vegyészet és gyógyszerészet - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Készülékek és műszerek, laboratóriumi, és Készülékek és műszerek, laboratóriumi. Székhelye Saint-Quentin-En-Yvelines Cedex, Franciaország.

 4. TURBO MISCH- UND VERFAHRENSTECHNIK INDUSTRIERÜHRWERKE GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A TURBO MISCH- UND VERFAHRENSTECHNIK INDUSTRIERÜHRWERKE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vegyészet és gyógyszerészet - gépek és eszközök, ipari. Székhelye Nienhagen, Németország.

 5. VOLLRATH GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A VOLLRATH GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vegyészet és gyógyszerészet - gépek és eszközök, ipari. Székhelye Hürth, Németország.

 1. ILUDEST DESTILLATIONSANLAGEN GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A ILUDEST DESTILLATIONSANLAGEN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vegyészet és gyógyszerészet - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Systems for thermal process engineering, Distillation systems, Distillation systems made of borosilicate glass, distillation units, Thin-film evaporation plants, Extrusion systems, Short-path evaporator systems, Solvent distillation equipment, és Solvent recycling. Székhelye Waldbüttelbrunn, Németország.

 2. VISCO JET® RÜHRSYSTEME GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A VISCO JET® RÜHRSYSTEME GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vegyészet és gyógyszerészet - gépek és eszközök, ipari. Székhelye Waldshut-Tiengen, Németország.

 1. BRABENDER GMBH & CO. KG

  Németország

  A BRABENDER GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Készülékek és műszerek, laboratóriumi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyagok - ipari gépek, Vegyészet és gyógyszerészet - gépek és eszközök, ipari, Gépek és eszközök, malomipari, Műanyagok - ipari gépek, food product quality control, Vegyészet és gyógyszerészet - gépek és eszközök, ipari, és Gépek és eszközök, malomipari. Székhelye Duisburg, Németország.

 2. PLANT PARTNER

  Hollandia

  A PLANT PARTNER, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Vegyészet és gyógyszerészet - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is non-return valves. Székhelye Vlaardingen, Hollandia.

 3. GRISO TEC GMBH

  Svájc

  A GRISO TEC GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vegyészet és gyógyszerészet - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fillers, electronic capping machines, tube closing machines, és tube filling machines for packaging. Székhelye Cham, Svájc.

 4. IDEA CONCEPTION

  Franciaország

  A IDEA CONCEPTION, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vegyészet és gyógyszerészet - gépek és eszközök, ipari. Székhelye Aveize, Franciaország.

 5. BUDDEBERG GMBH

  Németország

  A BUDDEBERG GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vegyészet és gyógyszerészet - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Készülékek és műszerek, laboratóriumi, Tudományos kutatás - intézetek és laboratóriumok, Vegyészet – laboratóriumi termékek, Laboratóriumi bútorok, Készülékek és műszerek, laboratóriumi, Tudományos kutatás - intézetek és laboratóriumok, Vegyészet – laboratóriumi termékek, és Laboratóriumi bútorok. Székhelye Mannheim, Németország.

 6. ATILIM MAKINA

  Törökország

  A ATILIM MAKINA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vegyészet és gyógyszerészet - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is blender, és chemical plant building. Székhelye Kocaeli, Törökország.

 7. MG2 S.R.L.

  Olaszország

  A MG2 S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vegyészet és gyógyszerészet - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csomagológépek - berendezések és tartozékok, és Csomagológépek - berendezések és tartozékok. Székhelye Pianoro, Olaszország.

 8. SICHUAN RONGHONG TECHNOLOGY DEVELOPMENT CO,MLTD

  Kína

  A SICHUAN RONGHONG TECHNOLOGY DEVELOPMENT CO,MLTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vegyészet és gyógyszerészet - gépek és eszközök, ipari. Székhelye Mianzhu, Kína.

 1. PHENOMENEX LTD.

  Németország

  A PHENOMENEX LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vegyészet és gyógyszerészet - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Chromatography, amino-acids, sampling, és laboratory preparations. Székhelye Aschaffenburg, Németország.

 2. AIRTEXX GASSYSTEME & EQUIPMENT

  Németország

  A AIRTEXX GASSYSTEME & EQUIPMENT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmiszeripar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fogorvosi rendelők felszerelése, Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök, Vegyészet és gyógyszerészet - gépek és eszközök, ipari, Fogorvosi rendelők felszerelése, Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök, és Vegyészet és gyógyszerészet - gépek és eszközök, ipari. Székhelye Puchheim, Németország.

 3. RUSSELL FINEX SWEDEN

  Svédország

  A RUSSELL FINEX SWEDEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vegyészet és gyógyszerészet - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is industrial filters, Screening machines, screening plants and screening equipment, és vibro-tumblers. Székhelye Vårgårda, Svédország.

 4. PROSIM - PROCESS SIMULATION

  Franciaország

  A PROSIM - PROCESS SIMULATION, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Vegyészet és gyógyszerészet - gépek és eszközök, ipari. Székhelye Labege, Franciaország.

 5. C-TEC CLEANROOM-TECHNOLOGY GMBH

  Németország

  A C-TEC CLEANROOM-TECHNOLOGY GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Vegyészet és gyógyszerészet - gépek és eszközök, ipari. Székhelye Rottenburg, Németország.

 6. BEROPLAN GMBH

  Németország

  A BEROPLAN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vegyészet és gyógyszerészet - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szűrés - berendezések és tartozékok, és Szűrés - berendezések és tartozékok. Székhelye St. Ingbert, Németország.

 7. ALMA SOTAPHARM

  Franciaország

  A ALMA SOTAPHARM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vegyészet és gyógyszerészet - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is glass tubes, és small bottles for medical use. Székhelye La Ferté Bernard, Franciaország.

 8. CHIM 2000

  Franciaország

  A CHIM 2000, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vegyészet és gyógyszerészet - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, vegyipari, Uszodakarbantartási cikkek, Gépek és eszközök, vegyipari, Packaging of chemical products, industrial chemical products, és Uszodakarbantartási cikkek. Székhelye Saint Lys, Franciaország.

 9. CATALENT BELGIUM

  Belgium

  A CATALENT BELGIUM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyógyszeripari készítmények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyógyszeripar - alapanyagok és segédeszközök, Vegyészet és gyógyszerészet - gépek és eszközök, ipari, Gyógyszerek, Gyógyszeripar - alapanyagok és segédeszközök, Vegyészet és gyógyszerészet - gépek és eszközök, ipari, scientific laboratory, és Gyógyszerek. Székhelye Bruxelles, Belgium.

 10. INTERFROID MÉDICAL

  Franciaország

  A INTERFROID MÉDICAL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Vegyészet és gyógyszerészet - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cabinets for pharmacies, és cabinets for hospitals. Székhelye Arnage, Franciaország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Vegyészet és gyógyszerészet - gépek és eszközök- ipari - Import export

Találatok száma

772 Vállalat