• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • vasalógépek- ipari

A keresés eredménye

Vasalógépek- ipari - Import export

 1. LGM GROUP INDUSTRIAL PRESSING

  Törökország

  A LGM GROUP INDUSTRIAL PRESSING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vasalógépek, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vasalók, háztartási, Textilkikészítés, Textil - gépek és eszközök, ironing boards, Vasalók, háztartási, Textilkikészítés, és Textil - gépek és eszközök. Székhelye Istanbul, Törökország.

 2. VOMATEX TEXTIL- UND KUNSTSTOFF-GMBH - INDUSTRIAL IRONING COVERS

  Németország

  A VOMATEX TEXTIL- UND KUNSTSTOFF-GMBH - INDUSTRIAL IRONING COVERS, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Vasalógépek, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is ironing board covers. Székhelye Bremen, Németország.

 3. AEROTEC INDUSTRIES

  India

  A AEROTEC INDUSTRIES, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Vasalógépek, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is heater spare parts, és raw and machined cast iron. Székhelye Mumbai, India.

 4. PRIMULA S.A.

  Görögország

  A PRIMULA S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vasalógépek, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is professional washing machines. Székhelye Thessaloniki, Görögország.

 5. IRONS.IE

  Írország

  A IRONS.IE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vasalógépek, ipari. Székhelye Castlebellingham, Írország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. ATLANTIK TUKETIM MALLARI TICARET VE SANAYI LIMITED SIRKETI

  Törökország

  A ATLANTIK TUKETIM MALLARI TICARET VE SANAYI LIMITED SIRKETI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vasalógépek, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is ironing board covers, és cushions. Székhelye Yalova, Törökország.

 2. SEKAISA

  Spanyolország

  A SEKAISA, tevékenységi ágazata Textilkikészítő-gépek és -eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vasalógépek, ipari, Vasalógépek, ipari, textile machinery, machines for treating and finishing textile fibres, és textile machine repair. Székhelye Banyoles - Girona, Spanyolország.

 3. PRIMA SRL

  Olaszország

  A PRIMA SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vasalógépek, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is professional irons. Székhelye Palazzolo Sull'oglio, Olaszország.

 4. VAELLA MASCHINEN SRL

  Románia

  A VAELLA MASCHINEN SRL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Varrógépek és tartozékok, ipari -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Varrógépek, háztartási, Textilszabászgépek, Vasalógépek, ipari, Gépek és tartozékok hurkolt és kötött áruk előállítására, Varrógépek, háztartási, Textilszabászgépek, Vasalógépek, ipari, és Gépek és tartozékok hurkolt és kötött áruk előállítására. Székhelye Bucuresti, Románia.

 5. SILC S.P.A.

  Olaszország

  A SILC S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vasalógépek, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is machines for dry cleaners, ironing boards, és stain-removing machines. Székhelye Jesi, Olaszország.

 1. BEST SPRING ECOCLEAN SRL

  Románia

  A BEST SPRING ECOCLEAN SRL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Tisztítóvállalatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nagynyomású tisztítógépek, Ipari mosóberendezések, Hidro-tisztítógépek, Vasalógépek, ipari, Nagynyomású tisztítógépek, Ipari mosóberendezések, Hidro-tisztítógépek, és Vasalógépek, ipari. Székhelye Botosani, Románia.

 2. HASEL IRONING MACHINES

  Törökország

  A HASEL IRONING MACHINES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vasalógépek, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is ironing board, suction ironing-boards, steam boilers for laundries and dry-cleaners, és equipment for ironing shops. Székhelye Istanbul, Törökország.

 1. JIFFY STEAMER DEUTSCHHLAND / INH. GERALD SCHULZ

  Németország

  A JIFFY STEAMER DEUTSCHHLAND / INH. GERALD SCHULZ, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ruházat - ipari gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Varrógépek és tartozékok, ipari -, Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök, Vasalógépek, ipari, Villamos háztartási gépek - kis gépek, Varrógépek és tartozékok, ipari -, Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök, Vasalógépek, ipari, és Villamos háztartási gépek - kis gépek. Székhelye Hamburg, Németország.

 2. MALKAN IC VE DIS PAZARLAMA ANONIM SIRKETI

  Törökország

  A MALKAN IC VE DIS PAZARLAMA ANONIM SIRKETI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vasalógépek, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is professional irons, ironer, ironing board, és components for irons. Székhelye Istanbul, Törökország.

 3. HEPROTEX MASCHINEN GMBH

  Németország

  A HEPROTEX MASCHINEN GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Mosógépek és centrifugák, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vasalógépek, ipari, steam wand, és Vasalógépek, ipari. Székhelye Klingenberg, Németország.

 4. GL-MASCHINENVERTRIEB

  Németország

  A GL-MASCHINENVERTRIEB, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Ruházat - ipari gépek és eszközök, Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök, Vasalógépek, ipari, Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek, Ruházat - ipari gépek és eszközök, Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök, és Vasalógépek, ipari. Székhelye Hofheim, Németország.

 5. ZHEJIANG PAR-TEK ELECTRICAL APPLIANCE CO,.LTD

  Kína

  A ZHEJIANG PAR-TEK ELECTRICAL APPLIANCE CO,.LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vasalógépek, ipari. Székhelye Suzhou, Kína.

 6. KLIMAKS MAKINA

  Törökország

  A KLIMAKS MAKINA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vasalógépek, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök, women's jackets, men's shirts, és Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök. Székhelye Istanbul, Törökország.

 7. MESEL INDUSTRIAL IRONING MACHINE

  Törökország

  A MESEL INDUSTRIAL IRONING MACHINE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vasalógépek, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is textile washing machines, és machinery for dying items. Székhelye Istanbul, Törökország.

 8. LIA STIR S.R.L. A SOCIO UNICO

  Olaszország

  A LIA STIR S.R.L. A SOCIO UNICO, tevékenységi ágazata Textilkikészítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vasalógépek, ipari, ironing and bagging in cellophane, és Vasalógépek, ipari. Székhelye Isso, Olaszország.

 1. MORGAN TECNICA S.P.A.

  Olaszország

  A MORGAN TECNICA S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vasalógépek, ipari. Székhelye Coccaglio, Olaszország.

 2. YEWONTECH CO.

  Dél-Korea

  A YEWONTECH CO., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vasalógépek, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is steam generation iron, és iron. Székhelye GYENONGSANGNAM-DO, Dél-Korea.

 3. GTK W. GRUNDLER BÜGEL- UND FIXIERMASCHINEN GMBH

  Németország

  A GTK W. GRUNDLER BÜGEL- UND FIXIERMASCHINEN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rögzítés - Gépek a gyártáshoz, Vasalógépek, ipari, Rögzítés - Gépek a gyártáshoz, és Vasalógépek, ipari. Székhelye Leichlingen, Németország.

 4. STIRO SERVICE S.R.L.

  Olaszország

  A STIRO SERVICE S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vasalógépek, ipari. Székhelye Peschiera Borromeo, Olaszország.

 5. STIROVAP S.R.L.

  Olaszország

  A STIROVAP S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vasalógépek, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is laundry machinery, és machinery for dying items. Székhelye Reggio Nell'emilia, Olaszország.

 6. BATTISTELLA BG S.R.L.

  Olaszország

  A BATTISTELLA BG S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fogyasztási cikkek javítása, Vasalógépek, ipari, Fogyasztási cikkek javítása, és Vasalógépek, ipari. Székhelye Rossano Veneto, Olaszország.

 7. I.M.E.C.E.

  Olaszország

  A I.M.E.C.E., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vasalógépek, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is laundry machinery, és machines and equipment for sizing fabrics. Székhelye Este, Olaszország.

 8. NORTIJA D.LIEKIS INDIVIDUALI IMONE

  Litvánia

  A NORTIJA D.LIEKIS INDIVIDUALI IMONE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Varrógépek, háztartási. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek, Vasalógépek, ipari, Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek, és Vasalógépek, ipari. Székhelye Kaunas, Litvánia.

 9. COCCHI S.R.L.

  Olaszország

  A COCCHI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vasalógépek, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is laundry machinery, és professional irons. Székhelye San Giovanni In Persiceto, Olaszország.

 10. STIMAC S.R.L.

  Olaszország

  A STIMAC S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vasalógépek, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is professional irons. Székhelye Sarcedo, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes