• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • varrógépek és tartozékok- ipari -

A keresés eredménye

Varrógépek és tartozékok- ipari - - Import export

 1. COMERCIAL CATALANA DE MAQUINARIA TEXTIL

  Spanyolország

  Verified by europages badge

  A COMERCIAL CATALANA DE MAQUINARIA TEXTIL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Textíliák - kikészítő-, nyomó- és festőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Textilkikészítő-gépek és -eszközök, Textilnyomógépek és eszközök, Varrógépek és tartozékok, ipari -, Textilfestőgépek és -eszközök, Szövőgépek és eszközök, Textíliák - szálelőkészítő-, fonó- és szövőgépek, Textilkikészítő-gépek és -eszközök, industrial textile machine supplies and accessories, és Textilnyomógépek és eszközök. Székhelye Esparreguera-Barcelona, Spanyolország.

 2. RI.VE.MAC. SRL

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A RI.VE.MAC. SRL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Varrógépek és tartozékok, ipari -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek, cipőipari -, machinery and equipment for shoe factories and shoemakers, ATOM, staplers, Gépek, cipőipari -, és Sewing machines for leather. Székhelye Montebelluna, Olaszország.

 3. RDF GROUP LLC

  Oroszország

  A RDF GROUP LLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kirakatbábuk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ruházat - ipari gépek és eszközök, Didaktikai anyagok és taneszközök, Varrógépek és tartozékok, ipari -, Ruházat - ipari gépek és eszközök, Didaktikai anyagok és taneszközök, Varrógépek és tartozékok, ipari -, és tailoring accessory. Székhelye Moscow, Oroszország.

 4. JESTMA MÁQUINAS DE COSTURA

  Portugália

  A JESTMA MÁQUINAS DE COSTURA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Varrógépek és tartozékok, ipari -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, konfekcióipari -, Gépek és eszközök, konfekcióipari -, és Sewing machines for textiles. Székhelye Barcelos, Portugália.

 5. CRISAFULLI PACKING SRL

  Olaszország

  A CRISAFULLI PACKING SRL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Varrógépek és tartozékok, ipari -. Székhelye Canicattini Bagni, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. BONOTEC - TECNOLOGIAS, LDA

  Portugália

  A BONOTEC - TECNOLOGIAS, LDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Varrógépek és tartozékok, ipari -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is spark erosion. Székhelye Trofa, Portugália.

 2. RILMAN LTD.

  Bulgária

  A RILMAN LTD., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Varrógépek és tartozékok, ipari -. Székhelye Sofia, Bulgária.

 3. HELION SARL

  Franciaország

  A HELION SARL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Varrógépek és tartozékok, ipari -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bőr és nyersbőr - ipari gépek, Finombőrfeldolgozó gépek, Varrógépek, háztartási, Bőr és nyersbőr - ipari gépek, Finombőrfeldolgozó gépek, Varrógépek, háztartási, és Sewing machines for leather. Székhelye Sainte Magnance, Franciaország.

 4. COLLEGE SEWING MACHINE PARTS LTD

  Egyesült Királyság

  A COLLEGE SEWING MACHINE PARTS LTD, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Varrógépek és tartozékok, ipari -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cutting and sewing machines. Székhelye Bury, Egyesült Királyság.

 5. RAMAC DI STEFANO DOLORES GRAZIA

  Olaszország

  A RAMAC DI STEFANO DOLORES GRAZIA, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Varrógépek és tartozékok, ipari -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is accessories for sewing machines, industrial sewing machine service, sewing machine repairs, és sewing machine replacements. Székhelye Casarano, Olaszország.

 1. VAELLA MASCHINEN SRL

  Románia

  A VAELLA MASCHINEN SRL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Varrógépek és tartozékok, ipari -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Varrógépek, háztartási, Textilszabászgépek, Vasalógépek, ipari, Gépek és tartozékok hurkolt és kötött áruk előállítására, Varrógépek, háztartási, Textilszabászgépek, Vasalógépek, ipari, és Gépek és tartozékok hurkolt és kötött áruk előállítására. Székhelye Bucuresti, Románia.

 2. F.LLI FOGGIATO SRL

  Olaszország

  A F.LLI FOGGIATO SRL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hímzőgépek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Varrógépek és tartozékok, ipari -, Varrógépek és tartozékok, ipari -, accessories for sewing machines, sewing machine dealers, és wholesale of sewing machines. Székhelye Montebelluna, Olaszország.

 1. A COSER

  Spanyolország

  A A COSER, tevékenységi ágazata Varrógépek és tartozékok, ipari -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Varrógépek, háztartási, Hímzőgépek és tartozékok, Varrógépek, háztartási, Hímzőgépek és tartozékok, sewing machine repairs, és accessories for sewing machines. Székhelye Madrid, Spanyolország.

 2. EVA SEWING LTD

  Szingapúr

  A EVA SEWING LTD, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Varrógépek és tartozékok, ipari -. Székhelye Singapore, Szingapúr.

 3. GLOBAL INDUSTRIAL SEWING MACHINES

  Hollandia

  A GLOBAL INDUSTRIAL SEWING MACHINES, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Varrógépek és tartozékok, ipari -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is industrial sewing machines, professional sewing machines, sewing machines, és Sewing machines for leather. Székhelye Haarlem, Hollandia.

 4. HDB SOLUTIONS + BE0718851855

  Belgium

  A HDB SOLUTIONS + BE0718851855, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Varrógépek és tartozékok, ipari -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wholesale industrial technical articles, automatic and manual stapling machines for leather goods, industrial sewing machine service, és industrial sewing machines. Székhelye Izegem, Belgium.

 5. NÄHTECHNIK STOPPER GBR

  Németország

  A NÄHTECHNIK STOPPER GBR, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Varrógépek és tartozékok, ipari -. Székhelye Rottenburg, Németország.

 6. BEFRAKO

  Belgium

  A BEFRAKO, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Varrógépek és tartozékok, ipari -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Varrógépek, háztartási, Varrógépek, háztartási, craft sewing machines, wholesale of sewing machines, és sewing machine for household use. Székhelye Zonhoven, Belgium.

 7. BO-MA, BOJANA NOVAK S.P.

  Szlovénia

  A BO-MA, BOJANA NOVAK S.P., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Varrógépek, háztartási. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Import-export – ügynökök, Nagybani piacok, Vasalók, háztartási, Varrógépek és tartozékok, ipari -, Import-export – ügynökök, Nagybani piacok, Vasalók, háztartási, és Varrógépek és tartozékok, ipari -. Székhelye Maribor, Szlovénia.

 8. BARONE TERESA

  Olaszország

  A BARONE TERESA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Varrógépek, háztartási. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Varrógépek és tartozékok, ipari -, sewing machines, embroidery machines, Varrógépek és tartozékok, ipari -, és punch cutters. Székhelye Avellino, Olaszország.

 1. MACHINEHANDEL BOS

  Belgium

  A MACHINEHANDEL BOS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Varrógépek és tartozékok, ipari -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is professional ironer, flat irons, staplers, és sewing machine repairs. Székhelye Destelbergen, Belgium.

 2. EURO MERCERIE

  Belgium

  A EURO MERCERIE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Varrógépek és tartozékok, ipari -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is zip fasteners, textile re-reelers, és meters. Székhelye Alken, Belgium.

 3. FROMAC SRL

  Olaszország

  A FROMAC SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Varrógépek és tartozékok, ipari -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sewing machines for leather goods, és industrial sewing machines. Székhelye Tricesimo, Olaszország.

 4. AMIGTEX OÜ

  Észtország

  A AMIGTEX OÜ, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Varrógépek és tartozékok, ipari -. Székhelye Tallinn, Észtország.

 5. TMAC

  Franciaország

  A TMAC, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Varrógépek és tartozékok, ipari -. Székhelye Paris, Franciaország.

 6. RIMGM GMBH

  Németország

  A RIMGM GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ruházat - ipari gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Varrógépek és tartozékok, ipari -, Varrógépek és tartozékok, ipari -, ironer, és steam wand. Székhelye Reutlingen, Németország.

 7. LACASA HANNOVER GMBH

  Líbia

  A LACASA HANNOVER GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Varrógépek és tartozékok, ipari -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is industrial sewing machines, industrial washing machines, hygiene-sanitary equipment, és equipment for industrial automation. Székhelye Tripoli, Líbia.

 8. CHEE SIANG SEWING MACHINE EUROPE (GOLDEN-WHEEL)

  Németország

  A CHEE SIANG SEWING MACHINE EUROPE (GOLDEN-WHEEL), vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Varrógépek és tartozékok, ipari -. Székhelye Kaiserslautern, Németország.

 9. MK NÄHTECHNISCHE SYSTEME GMBH

  Németország

  A MK NÄHTECHNISCHE SYSTEME GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Varrógépek és tartozékok, ipari -. Székhelye Oberhaching, Németország.

 10. SEW ESSENTIAL

  Egyesült Királyság

  A SEW ESSENTIAL, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Varrógépek és tartozékok, ipari -. Székhelye Marquis Drive, Egyesült Királyság.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Varrógépek és tartozékok- ipari - - Import export

Találatok száma

8 115 Vállalat