• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • ultrahangos rendszerek - műanyag-feldolgozás

A keresés eredménye

Ultrahangos rendszerek - műanyag-feldolgozás - Import export

 1. EUROSONIC ULTRASCHALL GMBH & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A EUROSONIC ULTRASCHALL GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ultrahangos rendszerek - Műanyag-feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ultrahangos vágóberendezések, Development of ultrasonic technology, Ultrasonic generators, Ultrasonic components, Ultrahangos vágóberendezések, Consulting for ultrasonic technology, Ultrasonic devices for processing plastics, Hand-operated ultrasonic welding equipment, és Ultrasonic sonotrodes for plastic technology. Székhelye Keltern, Németország.

 2. WEBER ULTRASONICS AG

  Németország

  Verified by europages badge

  A WEBER ULTRASONICS AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ultrahangos vágóberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ultrahangos rendszerek - Műanyag-feldolgozás, Ultrasonic components, Consulting for ultrasonic technology, Development of ultrasonic technology, Ultrasonic disintegrators, ultrasound welders, Ultrasonic welding of plastics, Ultrasonic transducers, és Cleaning generators. Székhelye Karlsbad, Németország.

 3. TELSONIC AG

  Svájc

  Verified by europages badge

  A TELSONIC AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ultrahangos rendszerek - Műanyag-feldolgozás. Székhelye Bronschhofen, Svájc.

 4. KVT BIELEFELD GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A KVT BIELEFELD GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ultrahangos rendszerek - Műanyag-feldolgozás. Székhelye Bielefeld, Németország.

 5. HTP EUROPE

  Belgium

  Verified by europages badge

  A HTP EUROPE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ultrahangos rendszerek - Műanyag-feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gumi és műanyag - feldolgozás, Fröccsöntés, gumi és műanyag, Műanyag termékek, ipari célokra, Műanyag termékek, szállítóipari, Műanyag termékek, bútoripari, Műanyag termékek, ruhaipari, Műanyag termékek, villamosipari, Műanyag termékek, elektronikai ipari, és Műanyag termékek, játékipari. Székhelye Dottignies, Belgium.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. HELM - SONOTRODENBAU INH. ERIK HELM

  Németország

  Verified by europages badge

  A HELM - SONOTRODENBAU INH. ERIK HELM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ultrahangos rendszerek - Műanyag-feldolgozás. Székhelye Schaafheim, Németország.

 2. SONIC POWER GMBH CO & KG

  Németország

  A SONIC POWER GMBH CO & KG, tevékenységi ágazata Ultrahangos rendszerek - Műanyag-feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ultrahangos vágóberendezések, sonotrodes, ultrasound equipment, Ultrasonic generators, és Ultrahangos vágóberendezések. Székhelye Bredstedt, Németország.

 3. EMSFINISHING KUYUMCU MAKINA IMALAT VE SATIŞI

  Törökország

  A EMSFINISHING KUYUMCU MAKINA IMALAT VE SATIŞI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ékszeráruk, órák, arany- és ezüstműves munkák - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ultrahangos rendszerek - Műanyag-feldolgozás, drawing and stringing machines for jewellers and silversmiths, systems and machinery for polishing metals, Ultrahangos rendszerek - Műanyag-feldolgozás, és supplies for systems and equipment for foundries. Székhelye Bahçelievler / Istanbul, Törökország.

 4. HERRMANN ULTRASCHALLTECHNIK GMBH & CO. KG

  Németország

  A HERRMANN ULTRASCHALLTECHNIK GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ultrahangos rendszerek - Műanyag-feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is ultrasound welding, Ultrasonic cutting machines, ultrasound welding machines for plastics, és sonotrodes. Székhelye Karlsbad, Németország.

 5. TIERRA TECH GMBH

  Németország

  A TIERRA TECH GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ultrahangos rendszerek - Műanyag-feldolgozás. Székhelye Hamburg, Németország.

 1. SONIKEL ULTRASONICS CO. LTD.

  Törökország

  A SONIKEL ULTRASONICS CO. LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ultrahangos rendszerek - Műanyag-feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ultrahangos vágóberendezések, Ultrasonic welding services, Ultrasonic generators, Ultrahangos vágóberendezések, és ultrasonic devices. Székhelye Istanbul, Törökország.

 2. ELKATEK UG & CO. KG

  Németország

  A ELKATEK UG & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ultrahangos rendszerek - Műanyag-feldolgozás. Székhelye Heppenheim, Németország.

 1. FIG PLÁSTICOS

  Portugália

  A FIG PLÁSTICOS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyag termékek, ipari célokra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyagfröccsöntő gépek, Ultrahangos rendszerek - Műanyag-feldolgozás, Extrúzió, gumi és műanyag, Plastic injection, Műanyagfröccsöntő gépek, Ultrahangos rendszerek - Műanyag-feldolgozás, és Extrúzió, gumi és műanyag. Székhelye Zona Industrial En 1 Norte, Portugália.

 2. KLN ULTRASCHALL AG

  Németország

  A KLN ULTRASCHALL AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ultrahangos rendszerek - Műanyag-feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Welding equipment for plastics, Equipment for ultrasonic washing, Machines, custom-built, és sonotrodes. Székhelye Heppenheim, Németország.

 3. MELVSELLS LLC

  Amerikai Egyesült Államok

  A MELVSELLS LLC, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Radiológiai készülékek és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Egészségügyi berendezések, Ultrahangos rendszerek - Műanyag-feldolgozás, Egészségügyi berendezések, Ultrahangos rendszerek - Műanyag-feldolgozás, és fibre optic video-endoscopy. Székhelye Indiana, Amerikai Egyesült Államok.

 4. KLIPPEL-ULTRASCHALLTECHNIK E.K.

  Németország

  A KLIPPEL-ULTRASCHALLTECHNIK E.K., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ultrahangos rendszerek - Műanyag-feldolgozás. Székhelye Hamburg, Németország.

 5. SARL ALGERIENNE GEOMEMBRANE MECHRI

  Algéria

  A SARL ALGERIENNE GEOMEMBRANE MECHRI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ultrahangos rendszerek - Műanyag-feldolgozás. Székhelye Alger, Algéria.

 6. CETECH CLAUS ERB ELEKTROTECHNIK

  Németország

  A CETECH CLAUS ERB ELEKTROTECHNIK, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Mérőkészülékek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ultrahangos rendszerek - Műanyag-feldolgozás, radar, fuel level sensors, capacitive, Ultrahangos rendszerek - Műanyag-feldolgozás, és Float switches. Székhelye Neuhof, Németország.

 7. GRAVEURBETRIEB LEONHARDT

  Németország

  A GRAVEURBETRIEB LEONHARDT, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémgravírozógépek, Ultrahangos rendszerek - Műanyag-feldolgozás, Fémgravírozógépek, systems and machinery for engraving metals, quick prototyping, és Ultrahangos rendszerek - Műanyag-feldolgozás. Székhelye Hochdorf, Németország.

 8. MIRTEST ULTRASONIC LTD.STI

  Törökország

  A MIRTEST ULTRASONIC LTD.STI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ultrahangos rendszerek - Műanyag-feldolgozás. Székhelye Istanbul, Törökország.

 1. JEKEN ULTRASONIC CLEANER

  Kína

  A JEKEN ULTRASONIC CLEANER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ultrahangos rendszerek - Műanyag-feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is ultrasonic devices, és Ultrasonic components. Székhelye Dongguan, Kína.

 2. SONIMAT

  Franciaország

  A SONIMAT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ultrahangos rendszerek - Műanyag-feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ultrahangos vágóberendezések, ultrasound welding, ultrasound welding machines for plastics, és Ultrahangos vágóberendezések. Székhelye Lencloître, Franciaország.

 3. AHINDUSTRY.COM

  Németország

  A AHINDUSTRY.COM, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ultrahangos rendszerek - Műanyag-feldolgozás. Székhelye Bad Soden Salmünster, Németország.

 4. SWISS - SONIC JÜRG BERNET

  Svájc

  A SWISS - SONIC JÜRG BERNET, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek, fémek alakítására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hegesztés és forrasztás - berendezések, eszközök és tartozékok, Műanyagok - ipari gépek, Gépek, műanyaghegesztésre, Ultrahangos rendszerek - Műanyag-feldolgozás, Hegesztés és forrasztás - berendezések, eszközök és tartozékok, Műanyagok - ipari gépek, Gépek, műanyaghegesztésre, és Ultrahangos rendszerek - Műanyag-feldolgozás. Székhelye Arbon, Svájc.

 5. TAO TECHNOLOGIES GMBH

  Németország

  A TAO TECHNOLOGIES GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Műanyagok - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek, műanyaghegesztésre, Ultrahangos rendszerek - Műanyag-feldolgozás, Gépgyártás, általában - bérmunka, Import-export - gépipar, Gépek, műanyaghegesztésre, Ultrahangos rendszerek - Műanyag-feldolgozás, Gépgyártás, általában - bérmunka, és Import-export - gépipar. Székhelye Stuttgart, Németország.

 6. WITTMANN GES.

  Ausztria

  A WITTMANN GES., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyagok - ipari gépek, Gépek, műanyaghegesztésre, Ultrahangos rendszerek - Műanyag-feldolgozás, Ipari tisztítás - gépek és eszközök, Műanyagok - ipari gépek, Gépek, műanyaghegesztésre, Ultrahangos rendszerek - Műanyag-feldolgozás, és Ipari tisztítás - gépek és eszközök. Székhelye Wien, Ausztria.

 7. RINCO ULTRASONICS GMBH

  Németország

  A RINCO ULTRASONICS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyagok - ipari gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek, műanyaghegesztésre, Ultrahangos rendszerek - Műanyag-feldolgozás, Gépgyártás, általában - bérmunka, Import-export - gépipar, Gépek, műanyaghegesztésre, Ultrahangos rendszerek - Műanyag-feldolgozás, Gépgyártás, általában - bérmunka, és Import-export - gépipar. Székhelye Straubenhardt, Németország.

 8. CHEERSONIC ULTRASONICS CO.,LIMITED

  Kína

  A CHEERSONIC ULTRASONICS CO.,LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ultrahangos rendszerek - Műanyag-feldolgozás. Székhelye Hangzhou, Kína.

 9. SEWING-HF-TECHNIK

  Németország

  A SEWING-HF-TECHNIK, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szaniter szerelvények, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyagok - ipari gépek, Gépek, műanyaghegesztésre, Ultrahangos rendszerek - Műanyag-feldolgozás, Gépek és készülékek - használt és felújított, Műanyagok - ipari gépek, Gépek, műanyaghegesztésre, Ultrahangos rendszerek - Műanyag-feldolgozás, és Gépek és készülékek - használt és felújított. Székhelye Bickhusen, Németország.

 10. SOLTEC ®

  Olaszország

  A SOLTEC ®, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ultrahangos rendszerek - Műanyag-feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is piezo-electric ultrasound. Székhelye Milano, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes