• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • tartályok és platók- tároló

A keresés eredménye

Tartályok és platók- tároló - Import export

 1. TBA PLASTOVE OBALY S.R.O.

  Cseh Köztársaság

  Verified by europages badge

  TBA Plastové obaly is a dynamic manufacturing and trading company belonging among major suppliers of transport, handling and storage containers. Our customers are companies operating in food, engineering, automotive, technical and consumer industry. Our priority objective is to design and to make use of plastic packaging with the best benefit – cost ratio. Excellent location in the middle of the Czech Republic and our concept of logistics ensure quality distribution of our products. Activity in this field, knowledge and experience have enabled us to choose optimal and complex solution for your logistics requirements.

 2. ALFA PLASTIK, A.S.

  Cseh Köztársaság

  Verified by europages badge

  A ALFA PLASTIK, A.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ládák, műanyagból. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Dobozok műanyagból, Ipari konténerek, Tartályok és platók, tároló, plastic containers, stackable containers for pallets, plastic bottles, Dobozok műanyagból, plastic tray, és packing boxes. Székhelye Bruntál, Cseh Köztársaság.

 3. TAVSAN

  Törökország

  A TAVSAN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Stancolt lemezek vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tartályok és platók, tároló, Tartályok és platók, tároló, boxes for warehousing and storage, és cold deformation of sheet metal. Székhelye Bursa, Törökország.

 4. KUKRAS, JSC

  Litvánia

  A KUKRAS, JSC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Faáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fa - félkész termékek, Tartályok és platók, tároló, Import / export - fa, Fa - félkész termékek, Tartályok és platók, tároló, Import / export - fa, és pallet. Székhelye Prienai, Litvánia.

 5. ALU.LOGIC LTD.

  Magyarország

  A ALU.LOGIC LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tartályok és platók, tároló. Székhelye Kecskemet, Magyarország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. RBL PLASTIQUES

  Franciaország

  A RBL PLASTIQUES, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Gumi és műanyag - feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tartályok és platók, tároló, plastics thermo-forming, Plastic parts for the automobile industry, Tartályok és platók, tároló, és plastic packaging. Székhelye Chateaubriant, Franciaország.

 2. MELFORM BONETTO SRL

  Olaszország

  A MELFORM BONETTO SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Raktártechnika - anyagok és szerkezetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tartályok és platók, tároló, Tartályok és platók, tároló, isothermal containers for foods, és controlled temperature warehouses and cold-stores. Székhelye Monasterolo, Olaszország.

 3. MEERLOG PACKAGING INDUSTRY TRADING LTD. STI

  Törökország

  A MEERLOG PACKAGING INDUSTRY TRADING LTD. STI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tartályok és platók, tároló. Tevékenykedik a következő ágazatokban is mechanical engineering, és Transport frames. Székhelye Bursa, Törökország.

 4. APPARATE- & BEHÄLTERTECHNIK HELDRUNGEN GMBH

  Németország

  A APPARATE- & BEHÄLTERTECHNIK HELDRUNGEN GMBH, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Tartályok és platók, tároló. Tevékenykedik a következő ágazatokban is stainless steel tanks. Székhelye Heldrungen, Németország.

 5. CROWN RECORDS MANAGEMENT - DUBLIN

  Írország

  A CROWN RECORDS MANAGEMENT - DUBLIN, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Raktártechnika - anyagok és szerkezetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Raktárállványok, Tartályok és platók, tároló, Vállalatirányítási tanácsadás, Raktárállványok, Tartályok és platók, tároló, és Vállalatirányítási tanácsadás. Székhelye Dublin, Írország.

 1. EGEMEN PLASTIK

  Törökország

  A EGEMEN PLASTIK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tartályok és platók, tároló. Tevékenykedik a következő ágazatokban is spaghetti bar, és kitchen items. Székhelye Istanbul, Törökország.

 2. CROWN RECORDS MANAGEMENT - FAREHAM

  Egyesült Királyság

  A CROWN RECORDS MANAGEMENT - FAREHAM, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Fénymásológépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sokszorosítógépek, Tartályok és platók, tároló, Sokszorosítógépek, és Tartályok és platók, tároló. Székhelye Fareham, Egyesült Királyság.

 1. REA PLASNET

  Franciaország

  A REA PLASNET, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Raktártechnika - anyagok és szerkezetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Állványok és tartályok, tárolási célokra, Raktárállványok, Tartályok és platók, tároló, Állványok és tartályok, tárolási célokra, Raktárállványok, és Tartályok és platók, tároló. Székhelye Eschbach, Franciaország.

 2. SSI SCHÄFER

  Belgium

  A SSI SCHÄFER, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Tartályok és platók, tároló. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tárolótartályok, Tárolótartályok, Storage - equipment and systems, Bins with pick opening, és shop and office furniture. Székhelye Zaventem, Belgium.

 3. CROWN RECORDS MANAGEMENT - BROMLEY-BY-BOW

  Egyesült Királyság

  A CROWN RECORDS MANAGEMENT - BROMLEY-BY-BOW, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Tartályok és platók, tároló. Székhelye Bromley-By-Bow, Egyesült Királyság.

 4. LINNEX UK LTD

  Egyesült Királyság

  A LINNEX UK LTD, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Bútorozok függőleges rendezővel. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tartályok és platók, tároló, Raktártechnika - anyagok és szerkezetek, Raktározás és közbenső raktározás - szolgáltatások, Raktárállványok, Tartályok és platók, tároló, Raktártechnika - anyagok és szerkezetek, Raktározás és közbenső raktározás - szolgáltatások, és Raktárállványok. Székhelye Glenfield, Egyesült Királyság.

 5. SAFEBOX-SELFSTORAGE GMBH

  Németország

  A SAFEBOX-SELFSTORAGE GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Tartályok és platók, tároló. Székhelye Duisburg, Németország.

 6. LOODS 038 SELF-STORAGE B.V

  Hollandia

  A LOODS 038 SELF-STORAGE B.V, tevékenységi ágazata Tartályok és platók, tároló. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Raktározás és közbenső raktározás - szolgáltatások, Raktárhelyiségek bérbeadása, Dokkok és raktárházak, Raktárlogisztika, Raktározás és közbenső raktározás - szolgáltatások, Raktárhelyiségek bérbeadása, Dokkok és raktárházak, és Raktárlogisztika. Székhelye Zwolle, Hollandia.

 7. LAGERRÄUME HAMBURG ODER LAGERRÄUME HAMBURG SABINE OESER

  Németország

  A LAGERRÄUME HAMBURG ODER LAGERRÄUME HAMBURG SABINE OESER, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Tartályok és platók, tároló. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Raktárhelyiségek bérbeadása, és Raktárhelyiségek bérbeadása. Székhelye Hamburg, Németország.

 8. POYRAZ OFSET MATBAA VE KUTU

  Törökország

  A POYRAZ OFSET MATBAA VE KUTU, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tartályok és platók, tároló. Tevékenykedik a következő ágazatokban is security drawers, quality certification, fast delivery, és professional quality. Székhelye Istanbul, Törökország.

 1. YUWON PS

  Dél-Korea

  A YUWON PS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Háztartási bútor. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tartályok és platók, tároló, Storage cabinets, Household articles - plastic, Tartályok és platók, tároló, és plastic articles for household use. Székhelye Gyeonggido, Dél-Korea.

 2. J. NICKLIN & SONS LTD

  Egyesült Királyság

  A J. NICKLIN & SONS LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fadobozok és -ládák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tartályok és platók, tároló, Raktártechnika - anyagok és szerkezetek, Facsomagolások, Tartályok és platók, tároló, Raktártechnika - anyagok és szerkezetek, és Facsomagolások. Székhelye Birmingham, Egyesült Királyság.

 3. DG$PIC

  Ukrajna

  A DG$PIC, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Tartályok és platók, tároló. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Visable supports the Ukrainian companies, és Visable supports the Ukrainian companies. Székhelye Gadiach, Ukrajna.

 4. ALKOTAS GEPGYARTO KFT

  Magyarország

  A ALKOTAS GEPGYARTO KFT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Raktártechnika - anyagok és szerkezetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari tisztítás - gépek és eszközök, Tartályok és platók, tároló, Ipari tisztítás - gépek és eszközök, és Tartályok és platók, tároló. Székhelye Bekes, Magyarország.

 5. SEERDEN INDUSTRIËLE VERPAKKINGEN B.V.

  Hollandia

  A SEERDEN INDUSTRIËLE VERPAKKINGEN B.V., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tárolótartályok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tartályok és platók, tároló, Raktártechnika - anyagok és szerkezetek, Tartályok és platók, tároló, és Raktártechnika - anyagok és szerkezetek. Székhelye Nuenen, Hollandia.

 6. FUZHOU HIGHPOWER HOME ARTICLES CO., LTD

  Kína

  A FUZHOU HIGHPOWER HOME ARTICLES CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tartályok és platók, tároló. Székhelye Fuzhou, Kína.

 7. BESPOKE BRITISH BOXES LTD

  Egyesült Királyság

  A BESPOKE BRITISH BOXES LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tartályok és platók, tároló. Székhelye Milton Keyens, Egyesült Királyság.

 8. TITAN SELF STORAGE POOLE

  Egyesült Királyság

  A TITAN SELF STORAGE POOLE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Tartályok és platók, tároló. Székhelye Poole, Egyesült Királyság.

 9. GONCZI ES FIA LAKATOSIPARI, KERESKEDELMI ES SZOLGALTATO KFT

  Magyarország

  A GONCZI ES FIA LAKATOSIPARI, KERESKEDELMI ES SZOLGALTATO KFT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Raktártechnika - anyagok és szerkezetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tartályok és platók, tároló, és Tartályok és platók, tároló. Székhelye Budapest, Magyarország.

 10. TERPLA SA

  Spanyolország

  A TERPLA SA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Raktártechnika - anyagok és szerkezetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyag csomagolások, Tartályok és platók, tároló, Műanyag csomagolások, és Tartályok és platók, tároló. Székhelye Silla, Spanyolország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes