• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • talajjavítás

A keresés eredménye

Talajjavítás - Import export

 1. ACRYTEC FLOORING GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  Our experience for your top quality success – from a single source. At acrytec flooring, no two jobs are the same. Every solution is precisely tailored to customer requirements. Our specialist advice is based on long-standing experience and in-depth technical expertise. Our qualified team of 20 experts will guarantee that your project runs smoothly and reliably. Precise scheduling guarantees short blocking times and thereby a low production downtimes. acrytec flooring was founded in 1997. The company creates heavy duty functional floors for the food industry and is now one of the Germany's specialists in complete flooring solutions. Owners Sabine and Horst Stamm learned the craft of flooring construction from scratch. The company's long-standing experience in different areas of the industry makes acrytec flooring an expert partner and valuable advisor.

 2. SPAQUE

  Belgium

  Verified by europages badge

  A SPAQUE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Környezet - tanácsadás és ellenőrzés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Környezetvédelem, Talajvizsgálatok, Talajjavítás, Brownfield decontamination, Landfill decontamination, Soil investigations, Waste-water treatment facility management, environmental analyses, és Környezetvédelem. Székhelye Liège, Belgium.

 3. ALPHASOIL TECHNICAL SOLUTIONS GMBH

  Németország

  A ALPHASOIL TECHNICAL SOLUTIONS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mérnöki irodák, magas-, mély- és útépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alapanyagok, építőipari, Talajjavítás, Alapanyagok, építőipari, stabilisers, Talajjavítás, és compacting building plots. Székhelye Groß-gerau, Németország.

 4. IBS INTERNATIONAL GMBH

  Németország

  A IBS INTERNATIONAL GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Talajjavítás. Székhelye Sulzfeld, Németország.

 5. MEGA CLEAN GEBÄUDEMANAGEMENT GMBH

  Németország

  A MEGA CLEAN GEBÄUDEMANAGEMENT GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Talajjavítás. Székhelye Frankfurt Am Main, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. KORODUR INTERNATIONAL GMBH

  Németország

  A KORODUR INTERNATIONAL GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Épületfelszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Talajjavítás, bentonite, Talajjavítás, litter boxes, és hardening and tempering. Székhelye Amberg, Németország.

 2. PTC PUR-TECHNIC GMBH

  Németország

  A PTC PUR-TECHNIC GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Talajjavítás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Industrial floor coating. Székhelye Filderstadt, Németország.

 3. ALL IN ONE - IHR DIENSTLEISTER RUND UM HAUS, GARTEN & TECHNI

  Németország

  A ALL IN ONE - IHR DIENSTLEISTER RUND UM HAUS, GARTEN & TECHNI, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Talajjavítás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Furniture assembly, kitchen assembly, és refrigeration plant and equipment bulkheads. Székhelye Bad Liebenzell, Németország.

 4. RECYTERRE

  Belgium

  A RECYTERRE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Használtcikkek hasznosítása és különböző termékek újrahasznosítása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Környezetvédelem, Tisztítás, ipari, Talajjavítás, Környezetvédelem, Tisztítás, ipari, Talajjavítás, és waste treatment services. Székhelye Pont-De-Loup, Belgium.

 5. KOZAK PHU

  Lengyelország

  A KOZAK PHU, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Talajjavítás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök, ducting systems, Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök, industrial installation recovery, és environmental protection. Székhelye Warszawa, Lengyelország.

 1. BRADERS LAND DRAINAGE

  Egyesült Királyság

  A BRADERS LAND DRAINAGE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Talajjavítás. Székhelye Louth, Lincolnshire, Egyesült Királyság.

 2. RIMATHERM

  Németország

  A RIMATHERM, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Talajjavítás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is floor heating systems. Székhelye Rheine, Németország.

 1. APOLLON PSALTIRAS SUCCESSORS

  Görögország

  A APOLLON PSALTIRAS SUCCESSORS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Burkolók - csempe és padlólap. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Talajjavítás, és Talajjavítás. Székhelye Ano Liosia Athens, Görögország.

 2. DE VLIEGER GUY

  Belgium

  A DE VLIEGER GUY, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Talajjavítás. Székhelye Merendree, Belgium.

 3. P.R.B. REM-BUD

  Lengyelország

  A P.R.B. REM-BUD, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Talajjavítás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Épületek - tisztítás, sludge and sewage treatment plant drainage, gutter repairs, gas channelling, és Épületek - tisztítás. Székhelye Gliwice, Lengyelország.

 4. BOWATECH

  Luxemburg

  A BOWATECH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Talajjavítás. Székhelye Lorentzweiler, Luxemburg.

 5. SAGRO

  Hollandia

  A SAGRO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Épületbontás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Azbeszt - eltávolítás, Építési törmelék - újrafeldolgozás, Talajjavítás, Azbeszt - eltávolítás, Építési törmelék - újrafeldolgozás, és Talajjavítás. Székhelye 'S-Heerenhoek, Hollandia.

 6. GEOPARTNER

  Luxemburg

  A GEOPARTNER, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Geotermikus berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Talajjavítás, Talajvizsgálat és vízelemzés, Talajjavítás, Talajvizsgálat és vízelemzés, geotechnical surveys, és Geotechnical solutions for ground surfaces. Székhelye Niederanven, Luxemburg.

 7. GE GROUND ENGINEERING

  Olaszország

  A GE GROUND ENGINEERING, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Tudományos kutatás - intézetek és laboratóriumok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Talajjavítás, hardening and tempering, environmental analyses, Talajjavítás, és land analysis. Székhelye Campolongo Maggiore, Olaszország.

 8. JACKY KNOOPS - KASSINGER

  Belgium

  A JACKY KNOOPS - KASSINGER, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Talajjavítás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is building demolitions, construction of sewage systems, és container services. Székhelye Opglabbeek, Belgium.

 1. DEN OUDEN GRUPPE

  Hollandia

  A DEN OUDEN GRUPPE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Talajjavítás. Székhelye Schijndel, Hollandia.

 2. VERHOEVEN MILIEUTECHNIEK

  Hollandia

  A VERHOEVEN MILIEUTECHNIEK, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Talajjavítás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari szennyvíz - feldolgozás, Környezetszennyeződés megszüntetése - szolgáltatások, surveys, Ipari szennyvíz - feldolgozás, és Környezetszennyeződés megszüntetése - szolgáltatások. Székhelye Zaltbommel, Hollandia.

 3. BETTINESCHI SRL

  Olaszország

  A BETTINESCHI SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Talajjavítás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is road building, plumbing and sewage works, és demolitions. Székhelye Rovetta, Olaszország.

 4. HENS

  Belgium

  A HENS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Talajjavítás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Útépítés, Építési törmelék - újrafeldolgozás, Út- és hídépítési vállalkozók, Útépítés, Építési törmelék - újrafeldolgozás, és Út- és hídépítési vállalkozók. Székhelye Wuustwezel, Belgium.

 5. BE-CON BVBA

  Belgium

  A BE-CON BVBA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Talajjavítás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Levegőszennyeződés megakadályozása, consulting for environmental improvement and controls, Levegőszennyeződés megakadályozása, land tillage for reclamation, és Clearing. Székhelye Herselt, Belgium.

 6. FIRMA USŁUGOWO-HANDLOWA AS-EKO

  Lengyelország

  A FIRMA USŁUGOWO-HANDLOWA AS-EKO, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Talajjavítás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is ducting systems, sludge and sewage treatment plant drainage, ducts, és gutter repairs. Székhelye Tomaszów Mazowiecki, Lengyelország.

 7. AO GEUSSENS K

  Belgium

  A AO GEUSSENS K, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Talajjavítás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is building demolitions, construction of sewage systems, és pipes for drainage. Székhelye Lanklaar, Belgium.

 8. ENVI

  Belgium

  A ENVI, tevékenységi ágazata Talajjavítás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Környezetszennyeződés megszüntetése - szolgáltatások, Környezetszennyeződés megszüntetése - szolgáltatások, és industrial installation recovery. Székhelye Hoeselt, Belgium.

 9. ALSIL TRADING

  Belgium

  A ALSIL TRADING, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hulladékok előkészítése és újrahasznosítása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lakásfelújítás és szanálás, Talajjavítás, Lakásfelújítás és szanálás, és Talajjavítás. Székhelye Morlanwelz, Belgium.

 10. OEKO-BUREAU

  Luxemburg

  A OEKO-BUREAU, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Talajjavítás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is outdoor installations, és ecologic tests. Székhelye Rumelange, Luxemburg.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes