• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • tőzeg és virágföld

A keresés eredménye

Tőzeg és virágföld - Import export

 1. REKYVA, AB

  Litvánia

  Verified by europages badge

  Rekyva, SC is one of the biggest peat producers in Baltic region. Based in Lithuania the company produces natural peat and professional peat substrates for both hobby and professional growers. We are prepared to produce any mix our client requires. The peat of Rekyva AB is high-moor Sphagnum type peat, ideal for sowing a variety of seeds as well as plant germination and growing Our main products: Natural white/brown/black peat, pH adjusted peat, fertilized peat, professional substrates. Packaging: 20l, 45l, 70l, 250l, 300l, 3 to 6 cmb big bales. Fractions: 0-4, 0-7, 0-20, 7-20, 20-40, 0-40, 20-60. We keep modernizing, innovating, updating our machinery, and using high international management standards to be able to become one of the leaders in the peat and substrates producers in the world. Please visit our website or contact us if you have any inquiry, we will gladly help you.

 2. RAIFFEISEN WAREN- UND DIENSTLEISTUNGS GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A RAIFFEISEN WAREN- UND DIENSTLEISTUNGS GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Tőzeg és virágföld. Székhelye Schönsee, Németország.

 3. FAUNE ET FLORE

  Belgium

  A FAUNE ET FLORE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Palánták, virághagymák és magvak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tőzeg és virágföld, Eledel, háziállatoknak, Formatervezett bútorok, Kerti bútorok és kerti díszek, Tőzeg és virágföld, Eledel, háziállatoknak, Formatervezett bútorok, és Kerti bútorok és kerti díszek. Székhelye Nandrin, Belgium.

 4. PRESTO DURPES, UAB

  Litvánia

  A PRESTO DURPES, UAB, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Trágyázó- és talajjavító szerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tőzeg és virágföld, Tőzeg és virágföld, és peat products. Székhelye Vilnius, Litvánia.

 5. SIA GPK

  Lettország

  A SIA GPK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tőzeg és virágföld. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fertilisation, és peat. Székhelye Riga, Lettország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. INFERTOSA (INDUSTRIAS FERTILIZANTES ORGANICAS, S.A.)

  Spanyolország

  A INFERTOSA (INDUSTRIAS FERTILIZANTES ORGANICAS, S.A.), vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tőzeg és virágföld. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Trágyázó- és talajjavító szerek, Trágyázó- és talajjavító szerek, és organic soil improvers. Székhelye Valencia, Spanyolország.

 2. ERDENWERKE WILHELM BUSS

  Németország

  A ERDENWERKE WILHELM BUSS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Tőzeg és virágföld. Székhelye Saterland, Németország.

 3. KAWO - KARL WOLPERS KG

  Németország

  A KAWO - KARL WOLPERS KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Tőzeg és virágföld. Székhelye Hildesheim, Németország.

 4. ÇORUM YILDIRIM TAVUKÇULUK A.Ş.

  Törökország

  A ÇORUM YILDIRIM TAVUKÇULUK A.Ş., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tőzeg és virágföld. Tevékenykedik a következő ágazatokban is organic products. Székhelye Çorum, Törökország.

 5. KSK DEVELOPMENTS SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A KSK DEVELOPMENTS SP. Z O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Érzékelők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tőzeg és virágföld, parking system, automatic car parks, és Tőzeg és virágföld. Székhelye Zabrze, Lengyelország.

 1. TURBAS DEL PRADO

  Spanyolország

  A TURBAS DEL PRADO, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Tőzeg és virágföld. Székhelye Valladolid, Spanyolország.

 2. AM ECO PRO LTD.

  Észtország

  A AM ECO PRO LTD., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Tőzeg és virágföld. Székhelye Tallinn, Észtország.

 1. HOMETREND24 INH. JANA SANDMANN

  Németország

  A HOMETREND24 INH. JANA SANDMANN, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Tőzeg és virágföld. Székhelye Hümmerich, Németország.

 2. MIKSKAAR AS

  Észtország

  A MIKSKAAR AS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tőzeg és virágföld. Székhelye Tallinn, Észtország.

 3. SIA GLOBAL PEAT

  Lettország

  A SIA GLOBAL PEAT, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Tőzeg és virágföld. Tevékenykedik a következő ágazatokban is peat. Székhelye Riga, Lettország.

 4. SRIMATHI EXPORTS

  India

  A SRIMATHI EXPORTS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tőzeg és virágföld. Székhelye Coimbatore , Tamil Nadu., India.

 5. VERDE AMBIENTE SRL

  Olaszország

  A VERDE AMBIENTE SRL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Tőzeg és virágföld. Tevékenykedik a következő ágazatokban is clean-up and dismantling of asbestos buildings, room debugging, waste collecion and disposal, és waste management. Székhelye Cavallino Treporti, Olaszország.

 6. LOPATINS'KIY PEAT BRIQUETTING PLANT

  Ukrajna

  A LOPATINS'KIY PEAT BRIQUETTING PLANT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tőzeg és virágföld. Székhelye Lopatyn, Ukrajna.

 7. CASTELLANA GREEN EXPERT

  Olaszország

  A CASTELLANA GREEN EXPERT, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Tőzeg és virágföld. Tevékenykedik a következő ágazatokban is antiparasiticides for animals. Székhelye Palermo, Olaszország.

 8. EECKHAUDT

  Belgium

  A EECKHAUDT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Természetes trágyázószerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tőzeg és virágföld, Soil improvement - natural products, Tőzeg és virágföld, peat products, és bark for mulch. Székhelye Lede, Belgium.

 1. ZEOCEL LDA

  Portugália

  A ZEOCEL LDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Trágyázó- és talajjavító szerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízelőkészítő szerek, Tőzeg és virágföld, Vízelőkészítő szerek, és Tőzeg és virágföld. Székhelye Ameal, Portugália.

 2. NUOVA FLESAN S.R.L.

  Olaszország

  A NUOVA FLESAN S.R.L., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Tőzeg és virágföld. Tevékenykedik a következő ágazatokban is coconut fibre. Székhelye Milano, Olaszország.

 3. AQUILAND

  Franciaország

  A AQUILAND, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tőzeg és virágföld. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Természetes trágyázószerek, nursery supplies, és Természetes trágyázószerek. Székhelye LANDIRAS, Franciaország.

 4. ELDORA SIA

  Lettország

  A ELDORA SIA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tőzeg és virágföld. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Soils and substrates. Székhelye Lielvarde, Lettország.

 5. GREENTERRA LTD.

  Lettország

  A GREENTERRA LTD., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Tőzeg és virágföld. Tevékenykedik a következő ágazatokban is peat, és peat products. Székhelye Riga, Lettország.

 6. VERMISOL NATUREL TARIM

  Törökország

  A VERMISOL NATUREL TARIM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tőzeg és virágföld. Székhelye Atasehir, Törökország.

 7. ETS CUILLERIER

  Franciaország

  A ETS CUILLERIER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tőzeg és virágföld. Székhelye Romorantin Lanthenay, Franciaország.

 8. FALIENOR TERREAUX DE FRANCE

  Franciaország

  A FALIENOR TERREAUX DE FRANCE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tőzeg és virágföld. Tevékenykedik a következő ágazatokban is loam, és substrates. Székhelye Vivy, Franciaország.

 9. TD KISSON

  Ukrajna

  A TD KISSON, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tőzeg és virágföld. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Természetes trágyázószerek, Természetes trágyázószerek, liquid fertilizer, bio-stimulants - fertilisers, és Soil conditioners and fertilizers. Székhelye Zaporozhye, Ukrajna.

 10. PEAT LAND UKRAINE LLC

  Ukrajna

  A PEAT LAND UKRAINE LLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tőzeg és virágföld. Székhelye Lyudyn, Dubrovytsya District, Rivne Region, Ukrajna.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes