• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • szitanyomás - gépek és eszközök

A keresés eredménye

Szitanyomás - gépek és eszközök - Import export

 1. BALLOONS WORLD STORE SRL

  Olaszország

  Verified by europages badge

  Balloons World Store manufactures innovative products, including novelty shaped balloons, structures for compositions of helium-free balloons and the new 100% biodegradable needle filler: Ecostick. Since 1979, we have manufactured RIFCO brand balloon-printing machines (Rifco Machines), of matchless quality and adaptability. BWS delivers outstanding printing on all types of balloons. We offer an international balloon services.

 2. E.T.S. ENGINEERING TRANSFER SYSTEM

  Olaszország

  Verified by europages badge

  E.T.S. Engineering Transfer System has been offering paper transfer printing since 1970, using a range of technologies to apply designs to materials including fabrics, metals, plastic laminates, glass and ceramic. E.T.S. chemical research and development team has developed and patented many technologies and inks for sublimation and thermoplastic transfer printing suitable for use on different types of machinery, including silk screen, offset, flexographic, rotogravure and plotter ink-jet piezo.

 3. LANG & SCHMIDT OHG

  Németország

  Verified by europages badge

  A LANG & SCHMIDT OHG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szitanyomás - gépek és eszközök. Székhelye Roth, Németország.

 4. PAUL WILKE GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A PAUL WILKE GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szitanyomás - gépek és eszközök. Székhelye Bielefeld, Németország.

 5. GRAPHIC INVEST & CONSULT

  Belgium

  Verified by europages badge

  A GRAPHIC INVEST & CONSULT, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Szitanyomás - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nyomdaprések, Ofszetnyomógépek, Nyomdaipar és könyvkötészet - beszállítói cikkek, Nyomdaipar - beszállítói cikkek, Könyvkötészet - beszállítói cikkek, Szitanyomás, segédanyagok, Textilnyomógépek és eszközök, Gépek és eszközök textíliák pelyhesítésére, és Nyomdaipar. Székhelye Pontillas, Belgium.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. PLASTIC BILLAT

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A PLASTIC BILLAT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műanyagfröccsöntő gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Élelmiszeripari csomagolások, Nyomás - szitanyomás, Szitanyomás - gépek és eszközök, Szitanyomás, ipari, Tamponnyomás, car accessories, Plastic injection, perfumery, és Élelmiszeripari csomagolások. Székhelye Gamaches, Franciaország.

 2. DOPPLER-SIEBDRUCK FACHHANDEL

  Ausztria

  Verified by europages badge

  A DOPPLER-SIEBDRUCK FACHHANDEL, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Szitanyomás - gépek és eszközök. Székhelye Wels, Ausztria.

 3. MODERNE ELEMAT GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A MODERNE ELEMAT GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szitanyomás - gépek és eszközök. Székhelye Leinfelden-Echterdingen, Németország.

 4. GS ELECTRONIC GMBH & CO. KG

  Németország

  A GS ELECTRONIC GMBH & CO. KG, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Szitanyomás - gépek és eszközök. Székhelye Fulda, Németország.

 5. IMPRI-MAQ IMPRESORA PARA BOLSAS ECOLOGICAS MAQUINAS SERIGRAFICAS

  Argentína

  A IMPRI-MAQ IMPRESORA PARA BOLSAS ECOLOGICAS MAQUINAS SERIGRAFICAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szitanyomás - gépek és eszközök. Székhelye Rosario, Argentína.

 1. BILMAK MAKINA

  Törökország

  A BILMAK MAKINA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szitanyomás - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is industrial furnaces, és serigraphy. Székhelye Izmir, Törökország.

 2. CLASSIC SCREEN MANUFACTURING LTD

  Egyesült Királyság

  A CLASSIC SCREEN MANUFACTURING LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szitanyomás - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is machines and equipment for silk-screen printing, silk-screen printing, és silk-screen applications. Székhelye Runcorn, Egyesült Királyság.

 1. ANATOL EQUIPMENT MANUFACTURING CO

  Amerikai Egyesült Államok

  A ANATOL EQUIPMENT MANUFACTURING CO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szitanyomás - gépek és eszközök. Székhelye Lake Bluff, Amerikai Egyesült Államok.

 2. SCHNELL INDUSTRIES GMBH

  Németország

  A SCHNELL INDUSTRIES GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szitanyomás - gépek és eszközök. Székhelye Potsdam, Németország.

 3. ESC EUROPA SIEBDRUCKMASCHINEN-CENTRUM GMBH & CO.KG

  Németország

  A ESC EUROPA SIEBDRUCKMASCHINEN-CENTRUM GMBH & CO.KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Betűszedés és nyomás - gépek és anyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szitanyomás - gépek és eszközök, Tamponnyomás, Digitális nyomtatás, Szitanyomás - gépek és eszközök, Tamponnyomás, és Digitális nyomtatás. Székhelye Bad Salzuflen, Németország.

 4. THIEME SAS

  Franciaország

  A THIEME SAS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Műanyagfröccsöntő gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szitanyomás - gépek és eszközök, Szitanyomás, ipari, polyurethane manufacture, Szitanyomás - gépek és eszközök, és Szitanyomás, ipari. Székhelye Illkirch Graffenstaden, Franciaország.

 5. ANGELL WELDING

  Egyesült Királyság

  A ANGELL WELDING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szitanyomás - gépek és eszközök. Székhelye Croydon, Egyesült Királyság.

 6. OMSO S.P.A.

  Olaszország

  A OMSO S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Flexográfia - gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szitanyomás - gépek és eszközök, Szitanyomás - gépek és eszközök, és offset printing machines. Székhelye Reggio Emilia, Olaszország.

 7. MASCOPRINT

  Egyesült Királyság

  A MASCOPRINT, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szitanyomás - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szitanyomás, segédanyagok, Tamponnyomás, silk-screen printing, machines and equipment for pad printing, Szitanyomás, segédanyagok, és Tamponnyomás. Székhelye Hemel Hempstead, Egyesült Királyság.

 8. 3ME SIGN EPE

  Görögország

  A 3ME SIGN EPE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szitanyomás - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is screen inks, heat conveyor belts, machinery and equipment for digital printing, és machines and equipment for silk-screen printing. Székhelye Thessaloniki, Görögország.

 1. MISMATIC

  Olaszország

  A MISMATIC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szitanyomás - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is machines and equipment for silk-screen printing, és silk-screen printing. Székhelye Pieve Emanuele, Olaszország.

 2. BARTEL DRUCKTECHNIK & SIEBDRUCKSERVICE GMBH & CO KG

  Németország

  A BARTEL DRUCKTECHNIK & SIEBDRUCKSERVICE GMBH & CO KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szitanyomás - gépek és eszközök. Székhelye Villingen-Schwenningen, Németország.

 3. EUROPLACER DEUTSCHLAND GMBH

  Németország

  A EUROPLACER DEUTSCHLAND GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szitanyomás - gépek és eszközök. Székhelye Glauburg, Németország.

 4. BÖTTCHER SIEBDRUCK-SERVICE GMBH

  Németország

  A BÖTTCHER SIEBDRUCK-SERVICE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Árazó- és címkézőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Betűszedés és nyomás - gépek és anyagok, Szitanyomás - gépek és eszközök, Könyvkötés és kötéstervezés - gépek és eszközök, Reprográfia - készülékek és berendezések, Betűszedés és nyomás - gépek és anyagok, Szitanyomás - gépek és eszközök, Könyvkötés és kötéstervezés - gépek és eszközök, és Reprográfia - készülékek és berendezések. Székhelye Chemnitz, Németország.

 5. PERFECT FINISH GMBH

  Németország

  A PERFECT FINISH GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Árazó- és címkézőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Betűszedés és nyomás - gépek és anyagok, Szitanyomás - gépek és eszközök, Könyvkötés és kötéstervezés - gépek és eszközök, Reprográfia - készülékek és berendezések, Betűszedés és nyomás - gépek és anyagok, Szitanyomás - gépek és eszközök, Könyvkötés és kötéstervezés - gépek és eszközök, és Reprográfia - készülékek és berendezések. Székhelye Neunkirchen-Seelscheid, Németország.

 6. BERND SCHMIDT

  Németország

  A BERND SCHMIDT, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Betűszedés és nyomás - gépek és anyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szitanyomás - gépek és eszközök, Festékek és lakkok, Nyomdafestékek és tinták, Szedés és reprotechnika, Szitanyomás - gépek és eszközök, Festékek és lakkok, Nyomdafestékek és tinták, és Szedés és reprotechnika. Székhelye Braunschweig, Németország.

 7. PADTOOLS GMBH

  Németország

  A PADTOOLS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Árazó- és címkézőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Betűszedés és nyomás - gépek és anyagok, Szitanyomás - gépek és eszközök, Könyvkötés és kötéstervezés - gépek és eszközök, Reprográfia - készülékek és berendezések, Betűszedés és nyomás - gépek és anyagok, Szitanyomás - gépek és eszközök, Könyvkötés és kötéstervezés - gépek és eszközök, és Reprográfia - készülékek és berendezések. Székhelye Leonberg, Németország.

 8. ERWIN GABLER

  Németország

  A ERWIN GABLER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Betűszedés és nyomás - gépek és anyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szitanyomás - gépek és eszközök, Informatika - szoftverek, Fénytáblák és fényreklám, Szedés és reprotechnika, Szitanyomás - gépek és eszközök, Informatika - szoftverek, Fénytáblák és fényreklám, és Szedés és reprotechnika. Székhelye Ellingen, Németország.

 9. INKOSYS

  Németország

  A INKOSYS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Betűszedés és nyomás - gépek és anyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szitanyomás - gépek és eszközök, Informatika - személyi számítógépek, Informatika - szoftverek, Nyomdaipar, Szitanyomás - gépek és eszközök, Informatika - személyi számítógépek, Informatika - szoftverek, és Nyomdaipar. Székhelye Reutlingen, Németország.

 10. SPS TECHNOSCREEN GMBH

  Németország

  A SPS TECHNOSCREEN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Árazó- és címkézőgépek, Betűszedés és nyomás - gépek és anyagok, Szitanyomás - gépek és eszközök, Könyvkötés és kötéstervezés - gépek és eszközök, Árazó- és címkézőgépek, Betűszedés és nyomás - gépek és anyagok, Szitanyomás - gépek és eszközök, és Könyvkötés és kötéstervezés - gépek és eszközök. Székhelye Wuppertal, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Szitanyomás - gépek és eszközök - Import export

Találatok száma

30 804 Vállalat