• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • szerszámgépek fémek stancolására - alkatrészek és tartozékok

A keresés eredménye

Szerszámgépek fémek stancolására - alkatrészek és tartozékok - Import export

 1. CHOQUENET SAS

  Franciaország

  Verified by europages badge

  Since 1925 CHOQUENET has been specialised in the design and manufacture of filter presses and thickener filters for industry. We design filter-presses or tray filters and thickener filters and candle filters according to the client's needs to optimise the filtering or dehydrating products to be treated according to their volume and their density. We manufacture a wide range of filtering devices to adapt to your installation whose capacity varies from 50L to 17000L and pressure from 2 to 50 bars. Our fields of activity are the sugar industry, food, chemicals, metalworking, the pharmaceutical industry, urban and industrial waste water treatment, mining and paper industry. Our clients include SOLVAY, ARCHEMA, SANOFI, TEREOS, PEUGEOT, RENAULT, CITROEN, VEOLIA, Lyonnaise des eaux, etc.

  Minden termék "szerszámgépek fémek stancolására - alkatrészek és tartozékok"

 2. LESCHHORN GMBH & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A LESCHHORN GMBH & CO. KG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szerszámgépek fémek stancolására - alkatrészek és tartozékok. Székhelye Frankfurt, Németország.

 3. WKK KALTBRUNN AG

  Svájc

  Verified by europages badge

  A WKK KALTBRUNN AG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szerszámgépek fémek stancolására - alkatrészek és tartozékok. Székhelye Kaltbrunn, Svájc.

 4. SPILKER GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A SPILKER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek fémek stancolására - alkatrészek és tartozékok. Székhelye Leopoldshöhe, Németország.

 5. IMS SRL - INDUSTRIAL MACHINING SOLUTIONS

  Olaszország

  A IMS SRL - INDUSTRIAL MACHINING SOLUTIONS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek fémek stancolására - alkatrészek és tartozékok. Székhelye Sommariva Del Bosco, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. METCAST HANDAN FOUNDRY LTD.

  Kína

  A METCAST HANDAN FOUNDRY LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek fémek stancolására - alkatrészek és tartozékok. Székhelye Jize/handan, Kína.

 2. GEBR. OFFT GMBH & CO. KG

  Németország

  A GEBR. OFFT GMBH & CO. KG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek fémek stancolására - alkatrészek és tartozékok, és Szerszámgépek fémek stancolására - alkatrészek és tartozékok. Székhelye Glinde, Németország.

 3. FUTURE LIFE TECHNOLOGY CO., LTD.

  Taiwan Kínai köztársaság

  A FUTURE LIFE TECHNOLOGY CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek fémek stancolására - alkatrészek és tartozékok. Székhelye New Taipei City, Taiwan Kínai köztársaság.

 4. DITTMANN WERKZEUG GMBH

  Németország

  A DITTMANN WERKZEUG GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek fémek stancolására - alkatrészek és tartozékok. Székhelye Waldfeucht, Németország.

 5. BKD MASCHINEN UND WERKZEUGTECHNOLOGIE GMBH

  Németország

  A BKD MASCHINEN UND WERKZEUGTECHNOLOGIE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek fémek stancolására - alkatrészek és tartozékok. Székhelye Seligenstadt, Németország.

 1. EMIL HEMBECK GMBH & CO. KG

  Németország

  A EMIL HEMBECK GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek fémek stancolására - alkatrészek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rugók, aluminium punched parts, Rugók, springs for technical purposes, és prototypes built. Székhelye Lüdenscheid, Németország.

 2. FJG MOLDES

  Portugália

  A FJG MOLDES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek fémek stancolására - alkatrészek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Öntőformák, precíziós, és Öntőformák, precíziós. Székhelye Cesar, Oliveira De Azeméis, Portugália.

 1. INTERMACHINEX LTD.

  Bulgária

  A INTERMACHINEX LTD., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Szerszámgépek fémek stancolására - alkatrészek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Marógépek, fémmegmunkálásra, Fúrás - szerszámgépek, Szerszámgépek fémek fűrészelésére, metalworking lathes, Marógépek, fémmegmunkálásra, Fúrás - szerszámgépek, és Szerszámgépek fémek fűrészelésére. Székhelye Sofia, Bulgária.

 2. XPATH CNC MACHINES

  Szlovénia

  A XPATH CNC MACHINES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek fémek stancolására - alkatrészek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is CNC milling, 3- and 5-axis CNC machining, CNC milling machine, és CNC processing. Székhelye Postojna, Szlovénia.

 3. ATRAM LASER

  Franciaország

  A ATRAM LASER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek, fémek alakítására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek fémek stancolására, Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, Szerszámgépalkatrészek és -tartozékok fémek megmunkálására és feldolgozására, Szerszámgépek fémek stancolására - alkatrészek és tartozékok, Szerszámgépek fémek stancolására, Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, Szerszámgépalkatrészek és -tartozékok fémek megmunkálására és feldolgozására, és Szerszámgépek fémek stancolására - alkatrészek és tartozékok. Székhelye Fleurbaix, Franciaország.

 4. NTR LTD.

  Egyesült Királyság

  A NTR LTD., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szerszámgépek fémek stancolására - alkatrészek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fúrás - szerszámgépek, Fúrás - acélok és fémek, Marógépek, fémmegmunkálásra, metal turning, Fúrás - szerszámgépek, Fúrás - acélok és fémek, és Marógépek, fémmegmunkálásra. Székhelye Wetherby, Egyesült Királyság.

 5. MODULAR FIXING SAGL

  Svájc

  A MODULAR FIXING SAGL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek fémek stancolására - alkatrészek és tartozékok. Székhelye Lugano, Svájc.

 6. NANJING BITONG TECHNOLOGY CO.,LTD

  Kína

  A NANJING BITONG TECHNOLOGY CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek fémek stancolására - alkatrészek és tartozékok. Székhelye Nanjing, Kína.

 7. ZHUZHOU HONGTONG TUNGSTEN CARBIDE CO.,LTD

  Kína

  A ZHUZHOU HONGTONG TUNGSTEN CARBIDE CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek fémek stancolására - alkatrészek és tartozékok. Székhelye Zhuzhou, Kína.

 8. AXXAIR

  Franciaország

  A AXXAIR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépalkatrészek és -tartozékok fémek megmunkálására és feldolgozására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek fémek stancolására - alkatrészek és tartozékok, Szerszámgépek, fémek alakítására, Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, Szerszámgépek fémek stancolására, Szerszámgépek fémek stancolására - alkatrészek és tartozékok, Szerszámgépek, fémek alakítására, Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, és Szerszámgépek fémek stancolására. Székhelye Epoile Sur Rhône, Franciaország.

 1. PINETTE EMIDECAU INDUSTRIES

  Franciaország

  A PINETTE EMIDECAU INDUSTRIES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek, fémek alakítására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, Szerszámgépek fémek alakítására - alkatrészek és tartozékok, Szerszámgépek fémek stancolására - alkatrészek és tartozékok, Szerszámgépalkatrészek és -tartozékok fémek megmunkálására és feldolgozására, Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, Szerszámgépek fémek alakítására - alkatrészek és tartozékok, Szerszámgépek fémek stancolására - alkatrészek és tartozékok, és Szerszámgépalkatrészek és -tartozékok fémek megmunkálására és feldolgozására. Székhelye Chalon-sur-saône Cedex, Franciaország.

 2. MICROBAT

  Franciaország

  A MICROBAT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépalkatrészek és -tartozékok fémek megmunkálására és feldolgozására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Marók és fúrók, Szerszámgépek fémek stancolására - alkatrészek és tartozékok, Marók és fúrók, és Szerszámgépek fémek stancolására - alkatrészek és tartozékok. Székhelye Poligny, Franciaország.

 3. HURON GRAFFENSTADEN

  Franciaország

  A HURON GRAFFENSTADEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépalkatrészek és -tartozékok fémek megmunkálására és feldolgozására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek fémek stancolására - alkatrészek és tartozékok, Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, Szerszámgépek fémek stancolására, Szerszámgépek fémek stancolására - alkatrészek és tartozékok, Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, és Szerszámgépek fémek stancolására. Székhelye Illkirch, Franciaország.

 4. PIOCH MICHEL

  Franciaország

  A PIOCH MICHEL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek fémek stancolására, Szerszámgépek fémek alakítására - alkatrészek és tartozékok, Szerszámgépek fémek stancolására - alkatrészek és tartozékok, Szerszámgépek fémek stancolására, Szerszámgépek fémek alakítására - alkatrészek és tartozékok, Szerszámgépek fémek stancolására - alkatrészek és tartozékok, és machine tools for metal forming. Székhelye Saint-Céré, Franciaország.

 5. ZHEJIANG HEINER TOOLS TECH.,LTD

  Kína

  A ZHEJIANG HEINER TOOLS TECH.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek fémek stancolására - alkatrészek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lathe tools. Székhelye Hangzhou, Kína.

 6. ABITZSCH PRÄZISIONSNORMTEILE GMBH

  Németország

  A ABITZSCH PRÄZISIONSNORMTEILE GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szerszámgépek fémek stancolására - alkatrészek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is brioche moulds, bushings, és cylindrical notched pins. Székhelye Villingen-Schwenningen, Németország.

 7. WEVO STANZTECHNIK HERRMANN GMBH

  Németország

  A WEVO STANZTECHNIK HERRMANN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek fémek stancolására - alkatrészek és tartozékok. Székhelye Dessau, Németország.

 8. EURODIEC

  Franciaország

  A EURODIEC, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek, sajtoló -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek fémek stancolására - alkatrészek és tartozékok, Automatizálás - berendezések, Szerszámgépek fémek stancolására - alkatrészek és tartozékok, és Automatizálás - berendezések. Székhelye Nangins, Franciaország.

 9. SACOR MAQUINARIA, SL.

  Spanyolország

  A SACOR MAQUINARIA, SL., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek fémek stancolására - alkatrészek és tartozékok. Székhelye Murcia, Spanyolország.

 10. SARL TARGON

  Franciaország

  A SARL TARGON, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépalkatrészek és -tartozékok fémek megmunkálására és feldolgozására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek fémek stancolására - alkatrészek és tartozékok, Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, Szerszámgépek fémek stancolására, Szerszámgépek, fémek alakítására, Szerszámgépek fémek stancolására - alkatrészek és tartozékok, Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, Szerszámgépek fémek stancolására, és Szerszámgépek, fémek alakítására. Székhelye Saint Caprais De Bordeaux, Franciaország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Szerszámgépek fémek stancolására - alkatrészek és tartozékok - Import export

Találatok száma

4 370 Vállalat