• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • sütőtepsik és -formák

A keresés eredménye

Sütőtepsik és -formák - Import export

 1. AMC TEIXEIRA

  Portugália

  Verified by europages badge

  A AMC TEIXEIRA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sütőtepsik és -formák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Asztali edénynemű és egyszeri használatú cikkek, disposable items for pastry, cake base moulds, tulip liner for cakes, muffins and cupcakes, tulip muffin liners, Cakeboard Round, cake bottoms, supplies for cake shops, és Disposable Cake Circle Base Boards. Székhelye Vila Nova Do Campo, Portugália.

 2. ACS COATING SYSTEMS GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A ACS COATING SYSTEMS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sütőtepsik és -formák. Székhelye Wilhelmshaven, Németország.

 3. ANNELIESE BACKTECHNIK GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A ANNELIESE BACKTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sütőtepsik és -formák. Székhelye Eschweiler, Németország.

 4. HAPPYFLEX BY ELASTOTECH

  Olaszország

  A HAPPYFLEX BY ELASTOTECH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sütőtepsik és -formák. Székhelye Bergamo, Olaszország.

 5. VALS-PRINT UKRAINE LTD

  Ukrajna

  A VALS-PRINT UKRAINE LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sütőtepsik és -formák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Visable supports the Ukrainian companies, patisserie boxes, packaging for confectionary, Moulds, confectionery industry, moulds for sweets, és Visable supports the Ukrainian companies. Székhelye Kharkov, Ukrajna.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. DEMMLER GMBH

  Németország

  A DEMMLER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sütőtepsik és -formák. Székhelye Berlin, Németország.

 2. FORBANMETAL

  Spanyolország

  A FORBANMETAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyérgyárak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sütőtepsik és -formák, non-stick baking trays, moulds, Trays, és Sütőtepsik és -formák. Székhelye Terrassa, Spanyolország.

 3. CONTACTO BANDER GMBH

  Németország

  A CONTACTO BANDER GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Sütőtepsik és -formák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cutlery boxes. Székhelye Erkrath, Németország.

 4. A.H. LEHMANN BLECHWARENFABRIK GMBH

  Németország

  A A.H. LEHMANN BLECHWARENFABRIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sütőtepsik és -formák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is moulds for sweets, cake base moulds, baking moulds for industrial bakery products, és Cake-setting rings for bakery production. Székhelye Schorndorf, Németország.

 5. AMERICAN PAN UK

  Egyesült Királyság

  A AMERICAN PAN UK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sütőtepsik és -formák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is baking tins, és non-stick baking trays. Székhelye Irlam, Egyesült Királyság.

 1. CONSERVOR SAS - AGENCE SAINT MARCEL

  Franciaország

  A CONSERVOR SAS - AGENCE SAINT MARCEL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csomagológépek - berendezések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sütőtepsik és -formák, és Sütőtepsik és -formák. Székhelye Saint Marcel, Franciaország.

 2. PANIBOIS

  Franciaország

  A PANIBOIS, tevékenységi ágazata Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sütőtepsik és -formák, Facsomagolások, Sütőtepsik és -formák, és Facsomagolások. Székhelye Marcilly En Villette, Franciaország.

 1. SIPALDIS SA

  Franciaország

  A SIPALDIS SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papírlemez- és kartongyártás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csomagolások papírból, kartonból és papírlemezből, Sütőtepsik és -formák, Csomagolások papírból, kartonból és papírlemezből, aluminium food containers, és Sütőtepsik és -formák. Székhelye Andrézieux Bouthéon, Franciaország.

 2. DEBAG DEUTSCHE BACKOFENBAU GMBH

  Németország

  A DEBAG DEUTSCHE BACKOFENBAU GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sütőkemencék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sütőtepsik és -formák, industrial cooling, és Sütőtepsik és -formák. Székhelye Bautzen, Németország.

 3. RUTH GMBH & CO.KG

  Németország

  A RUTH GMBH & CO.KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sütőtepsik és -formák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csomagolások papírból, kartonból és papírlemezből, Marcipán (mandulamassza), Csomagolások papírból, kartonból és papírlemezből, Food colourings, chocolate, és Marcipán (mandulamassza). Székhelye Bochum-Wattenscheid, Németország.

 4. ENO SAS

  Franciaország

  A ENO SAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sütőtepsik és -formák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kempingfőzők és -lámpák, Közkertek - szabadtéri játékszerek, Kempingfőzők és -lámpák, household cooking appliances, heater, és Közkertek - szabadtéri játékszerek. Székhelye Niort Cedex 9, Franciaország.

 5. OPELKA GMBH

  Németország

  A OPELKA GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata pékség - Gép és berendezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sütőtepsik és -formák, és Sütőtepsik és -formák. Székhelye Remseck Am Neckar, Németország.

 6. H. RÄUCHLE BACKGERÄTE

  Németország

  A H. RÄUCHLE BACKGERÄTE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Háztartási cikkek, acélból és fémből, Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, Sütőtepsik és -formák, Hal, Háztartási cikkek, acélból és fémből, Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, és Sütőtepsik és -formák. Székhelye Ditzingen, Németország.

 7. F-B-S BALKE INTERNATIONAL GMBH & CO. KG

  Németország

  A F-B-S BALKE INTERNATIONAL GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek fémek stancolására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek ipari hidegsajtolásra, Kések, ipari használatra, Sütőtepsik és -formák, Szerszámgépek ipari hidegsajtolásra, Kések, ipari használatra, és Sütőtepsik és -formák. Székhelye Solingen, Németország.

 8. AMERICAN PAN EUROPE

  Románia

  A AMERICAN PAN EUROPE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sütőtepsik és -formák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is baking tins, és non-stick baking trays. Székhelye Alexandria, Románia.

 1. BMTEC GMBH

  Németország

  A BMTEC GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata pékség - Gép és berendezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sütőtepsik és -formák, és Sütőtepsik és -formák. Székhelye Rechtmehring, Németország.

 2. JOANNA LEVIN HAMBURG BAKERY MACHINERY

  Németország

  A JOANNA LEVIN HAMBURG BAKERY MACHINERY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata pékség - Gép és berendezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sütőkemencék, Sütőtepsik és -formák, Sütőkemencék, blades for bread slicing machines, és Sütőtepsik és -formák. Székhelye Hamburg, Németország.

 3. CLEAN BAKING PRODUCTS

  Belgium

  A CLEAN BAKING PRODUCTS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sütőtepsik és -formák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is craft bread making, és cooking plant and equipment for the food and preserves industry. Székhelye Zwijndrecht, Belgium.

 4. DREIER GMBH

  Németország

  A DREIER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, Sütőtepsik és -formák, Tejipari vállalatok és sajtgyárak - gépek és eszközök, Hal, Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, Sütőtepsik és -formák, és Tejipari vállalatok és sajtgyárak - gépek és eszközök. Székhelye Georgsmarienhütte, Németország.

 5. BLEX, A.S.

  Cseh Köztársaság

  A BLEX, A.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sütőtepsik és -formák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is barbour waxing. Székhelye Karlovy Vary, Cseh Köztársaság.

 6. CRYSTAL

  Törökország

  A CRYSTAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sütőtepsik és -formák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sugar bowls. Székhelye Istanbul, Törökország.

 7. BAKE&DISPLAY

  Egyesült Királyság

  A BAKE&DISPLAY, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Egyszer használatos papíredények és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sütőtepsik és -formák, Asztali edénynemű és egyszeri használatú cikkek, baking moulds for industrial bakery products, articles produced by the paper and board industry for packing and packaging, Sütőtepsik és -formák, és Asztali edénynemű és egyszeri használatú cikkek. Székhelye Newcastle Upon Tyne,, Egyesült Királyság.

 8. BELUX

  Belgium

  A BELUX, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Sütőtepsik és -formák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is stoves, és Kitchenware. Székhelye Membach, Belgium.

 9. DEMARLE

  Franciaország

  A DEMARLE, tevékenységi ágazata Sütőtepsik és -formák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is kitchen accessories. Székhelye Wavrin, Franciaország.

 10. METALTEX BELUX

  Belgium

  A METALTEX BELUX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Háztartási cikkek alumíniumból. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sütőtepsik és -formák, Sütőtepsik és -formák, és houseware. Székhelye Pepinster, Belgium.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes