• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • profilírozó gépek

A keresés eredménye

Profilírozó gépek - Import export

 1. NUOVA PROFILATRICI ARTA

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A NUOVA PROFILATRICI ARTA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Profilírozó gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, Szerszámgépalkatrészek és -tartozékok fémek megmunkálására és feldolgozására, profile machines for working sheet metal, mechanical engineering for metal machining, Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, equipment for machining bars, sections and pipes, Szerszámgépalkatrészek és -tartozékok fémek megmunkálására és feldolgozására, machine tools for metal sheet processing, és straightening machines. Székhelye Albairate, Olaszország.

 2. TECNOMA

  Olaszország

  A TECNOMA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Profilírozó gépek. Székhelye Pieve Di Soligo, Olaszország.

 3. JIDET SAS

  Franciaország

  A JIDET SAS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Profilírozó gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is profiling, pipe profiling, metal profiles, és flower sequence forming. Székhelye Amilly, Franciaország.

 4. ARALTEC

  Franciaország

  A ARALTEC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Profilírozó gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is aluminium gutters. Székhelye Labège, Franciaország.

 5. CJ INDUSTRY GROUP--METAL SPINNING MACHINE

  Kína

  A CJ INDUSTRY GROUP--METAL SPINNING MACHINE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Profilírozó gépek. Székhelye Suzhou, Kína.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. CCR (WEDNESBURY) LTD

  Egyesült Királyság

  A CCR (WEDNESBURY) LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Profilírozó gépek. Székhelye Tipton, Egyesült Királyság.

 2. DIPER MAQUINARIA SL

  Spanyolország

  A DIPER MAQUINARIA SL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Formázás, acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Profilírozó gépek, Profilírozó gépek, és steel cold forming. Székhelye Orkoyen, Spanyolország.

 3. ROLLSTEEL OY

  Finnország

  A ROLLSTEEL OY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Profilírozó gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is profile machines for working sheet metal. Székhelye Kuopio, Finnország.

 4. OLMA S.R.L.

  Olaszország

  A OLMA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek, fémek alakítására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Profilírozó gépek, profile machines for working sheet metal, Profilírozó gépek, mechanical shaping, és panel finishing. Székhelye Abbiategrasso, Olaszország.

 5. P.W. BUD-MASZ MACIEJ STACHLEWSKI

  Lengyelország

  A P.W. BUD-MASZ MACIEJ STACHLEWSKI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Profilírozó gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is machine design and construction. Székhelye Lutomiersk, Lengyelország.

 1. SKOVELA D.O.O.

  Szlovénia

  A SKOVELA D.O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Profilírozó gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Árnyékolás - belső és külső, Rozsdamentes acélcsövek - vasfémek, Árnyékolás - belső és külső, Rozsdamentes acélcsövek - vasfémek, és Galvanized structural shapes. Székhelye Rogaška Slatina, Szlovénia.

 2. KINGJIME AUTOMATIC PRESSURE EQUIPMENT CO., LTD

  Kína

  A KINGJIME AUTOMATIC PRESSURE EQUIPMENT CO., LTD, tevékenységi ágazata Szerszámgépek, hajlító. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Profilírozó gépek, Prések ipari használatra, Fémegyengető gépek, Profilírozó gépek, Prések ipari használatra, és Fémegyengető gépek. Székhelye Guangdong, Kína.

 1. PARKINGUNIT.COM S.R.O.

  Cseh Köztársaság

  A PARKINGUNIT.COM S.R.O., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Autóparkolók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Parkoló-felszerelések, Repülőterek, Profilírozó gépek, Parkoló-felszerelések, Repülőterek, és Profilírozó gépek. Székhelye Praha, Cseh Köztársaság.

 2. EBSAN METAL A.Ş.

  Törökország

  A EBSAN METAL A.Ş., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Import / Export - acél és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Profilírozó gépek, drywall partition and drywall, metals, prefabricated drywall structures, és Profilírozó gépek. Székhelye Istanbul, Törökország.

 3. SM SRL

  Olaszország

  A SM SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Profilírozó gépek. Székhelye Pove Del Grappa, Olaszország.

 4. CBM MACHINES S.R.L.

  Olaszország

  A CBM MACHINES S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek, fémek alakítására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Profilírozó gépek, hydraulic presses for bending sheet metal, és Profilírozó gépek. Székhelye Morimondo, Olaszország.

 5. PRZEDSIEBIORSTWO INNOWACYJNO PROJEKTOWE INMET SP Z O O

  Lengyelország

  A PRZEDSIEBIORSTWO INNOWACYJNO PROJEKTOWE INMET SP Z O O, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek, fémek alakítására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Profilírozó gépek, és Profilírozó gépek. Székhelye Mikolow, Lengyelország.

 6. RIJIT PROFIL VE YAPI MALZEMELERI ANONIM SIRKETI

  Törökország

  A RIJIT PROFIL VE YAPI MALZEMELERI ANONIM SIRKETI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Profilírozó gépek. Székhelye Istanbul, Törökország.

 7. NAVIPA GESTION DE PATRIMONIOS S.L.

  Spanyolország

  A NAVIPA GESTION DE PATRIMONIOS S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek, fémek alakítására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Profilírozó gépek, és Profilírozó gépek. Székhelye Orkoien, Spanyolország.

 8. VMC TECNOLOGY S.R.L.

  Olaszország