• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • pneumatikus kuplungok

A keresés eredménye

Pneumatikus kuplungok - Import export

 1. WALTHER-PRÄZISION

  Németország

  Verified by europages badge

  Since 1951, WALTHER-PRÄZISION, Carl Kurt Walther GmbH & Co. KG (est.1931), has been developing and manufacturing mono and multi couplings, as well as docking systems that are used wherever liquids, vapours, gasses, electrical and optical signals and electric power have to be transferred and separated. Quick couplings are available in nominal sizes of DN 2 to DN 100, at operating pressures from vacuum to 2000 bar, also in clean-break, full-flow or breakaway technology.

 2. TEKNOMET BAGLANTI ELEMANLARI LTD STI

  Törökország

  A TEKNOMET BAGLANTI ELEMANLARI LTD STI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pneumatikus kuplungok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is quick connectors, quick couplings, coupling flanges, és special couplings. Székhelye Kocaeli, Törökország.

 3. HBE BAGLANTI ELEMANLARI SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Törökország

  A HBE BAGLANTI ELEMANLARI SAN. VE TIC. LTD. STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pneumatikus kuplungok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mechanikus tengelykapcsolók, Mechanikus tengelykapcsolók, és collectors. Székhelye Istanbul, Törökország.

 4. HÜCOBI GMBH

  Németország

  A HÜCOBI GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Idomdarabok és fittingek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szaniter szerelvények, ipari, Tolózárak és szelepek, Pneumatikus kuplungok, Kompresszorok, Szaniter szerelvények, ipari, Tolózárak és szelepek, Pneumatikus kuplungok, és Kompresszorok. Székhelye Bielefeld, Németország.

 5. AIRFIT GMBH & CO. KG

  Németország

  A AIRFIT GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pneumatikus kuplungok. Székhelye Nettersheim, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. FLUIDIFY FT GMBH

  Ausztria

  A FLUIDIFY FT GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Pneumatikus kuplungok. Székhelye Wolfurt, Ausztria.

 2. GEORG GMBH

  Németország

  A GEORG GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Pneumatikus kuplungok. Székhelye Breitscheid, Németország.

 3. HYDRAULIK-SERVICE A. MÜLLER E.K.

  Németország

  A HYDRAULIK-SERVICE A. MÜLLER E.K., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Pneumatikus kuplungok. Székhelye Rheine, Németország.

 4. STEINCONNECTOR GMBH

  Németország

  A STEINCONNECTOR GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tolózárak és szelepek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pneumatikus kuplungok, Pneumatikus kuplungok, és Quick-connect tab receptacles. Székhelye Wermelskirchen, Németország.

 5. TEKNO-MET

  Törökország

  A TEKNO-MET, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pneumatikus kuplungok. Székhelye Kocaeli, Törökország.

 1. AFT SYSTEMS STANKIEWICZ

  Németország

  A AFT SYSTEMS STANKIEWICZ, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Pneumatikus kuplungok. Székhelye Kaiserslautern, Németország.

 2. KNIEPS & KOMM GMBH

  Németország

  A KNIEPS & KOMM GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Pneumatikus kuplungok. Székhelye Essen, Németország.

 1. FRÜHBER GMBH & CO. KG

  Németország

  A FRÜHBER GMBH & CO. KG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Pneumatikus kuplungok. Székhelye Herten, Németország.

 2. DRUCKLUFTKONTOR GMBH

  Németország

  A DRUCKLUFTKONTOR GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Pneumatikus kuplungok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kompresszorok, compressed air, és Kompresszorok. Székhelye Weinsberg, Németország.

 3. EBS QUICK COUPLINGS

  Törökország

  A EBS QUICK COUPLINGS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pneumatikus kuplungok. Székhelye Istanbul, Törökország.

 4. RTC TEC COUPLINGS TECHNOLOGY

  Törökország

  A RTC TEC COUPLINGS TECHNOLOGY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pneumatikus kuplungok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is quick couplings, és swivelling quick release couplings. Székhelye Tuzla / Istanbul, Törökország.

 5. CAST FLUID POWER LTD

  Egyesült Királyság

  A CAST FLUID POWER LTD, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Pneumatikus kuplungok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pneumatikus kötések, Hidraulikus berendezések és tartozékok, hose repairs, hydraulic hoses, Pneumatikus kötések, és Hidraulikus berendezések és tartozékok. Székhelye Bristol, Egyesült Királyság.

 6. DIXON DEUTSCHLAND GMBH

  Németország

  A DIXON DEUTSCHLAND GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tömlők - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szaniter szerelvények, ipari, Pneumatikus kuplungok, Tömlők, Szaniter szerelvények, ipari, Pneumatikus kuplungok, és Tömlők. Székhelye Troisdorf, Németország.

 7. GIACALONE BIAGIO

  Olaszország

  A GIACALONE BIAGIO, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Alkatrészek sűrített levegővel működő eszközökhöz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pneumatikus kuplungok, pneumatic accessories, accessories for the pneumatics industry, Pneumatikus kuplungok, és road tyre equipment. Székhelye Marsala, Olaszország.

 8. BAI FENG CO., LTD.

  Taiwan Kínai köztársaság

  A BAI FENG CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pneumatikus kuplungok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is valve accessories, és Couplings. Székhelye Yongkang City, Tainan County, Taiwan Kínai köztársaság.

 1. ILLER PNEUMATIK FLUID-TECHNIK-SYSTEME GMBH

  Németország

  A ILLER PNEUMATIK FLUID-TECHNIK-SYSTEME GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pneumatikus csuklók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Préslégberendezések és szerszámok, Pneumatikus kuplungok, Sűrített levegő - berendezések és eszközök, Préslégberendezések és szerszámok, Pneumatikus kuplungok, és Sűrített levegő - berendezések és eszközök. Székhelye Buch, Németország.

 2. AYOUR PRO

  Marokkó

  A AYOUR PRO, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Import-export - járművek és szállítóeszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Dízelmotor-alkatrészek, Pneumatikus kuplungok, accessories and spare parts, motor oils, Dízelmotor-alkatrészek, és Pneumatikus kuplungok. Székhelye Marrakech, Marokkó.

 3. IP SPANNTECHNIK GMBH

  Németország

  A IP SPANNTECHNIK GMBH, tevékenységi ágazata Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pneumatikus kuplungok, Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, Pneumatikus kuplungok, és Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz. Székhelye Sundern, Németország.

 4. ZHEJIANG SONGQIAO PNEUMATIC AND HYDRAULIC CO.,LTD.

  Kína

  A ZHEJIANG SONGQIAO PNEUMATIC AND HYDRAULIC CO.,LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pneumatikus kuplungok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is quick couplings. Székhelye Ningbo, Kína.

 5. GEA NIRO GMBH

  Németország

  A GEA NIRO GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Irodai és titkársági szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pneumatikus kuplungok, Mérnöki munka - ipari berendezések, Pneumatikus kuplungok, és Mérnöki munka - ipari berendezések. Székhelye Müllheim, Németország.

 6. CAMOZZI BENELUX B.V.

  Hollandia

  A CAMOZZI BENELUX B.V., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pneumatikus kuplungok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is airtight components. Székhelye Nieuwerkerk Aan Den Ijssel, Hollandia.

 7. PT COUPLINGS

  Dél-Korea

  A PT COUPLINGS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pneumatikus kuplungok. Székhelye Seoul, Dél-Korea.

 8. FLEX-SEAL COUPLINGS LTD

  Egyesült Királyság

  A FLEX-SEAL COUPLINGS LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Préslégberendezések és szerszámok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pneumatikus kuplungok, és Pneumatikus kuplungok. Székhelye Barnsley, Egyesült Királyság.

 9. IMI NORGREN LIMITED

  Írország

  A IMI NORGREN LIMITED, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Préslégberendezések és szerszámok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pneumatikus kuplungok, és Pneumatikus kuplungok. Székhelye Dublin, Írország.

 10. ESCO AANDRIJVINGEN B.V.

  Hollandia

  A ESCO AANDRIJVINGEN B.V., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Préslégberendezések és szerszámok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pneumatikus kuplungok, és Pneumatikus kuplungok. Székhelye Alphen Aan Den Rijn, Hollandia.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes