• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • pizzasütő

A keresés eredménye

Pizzasütő - Import export

 1. FORNI AVERSA

  Olaszország

  Verified by europages badge

  We have created the Biscotto di Sorrento that is at the base of the best wood-fired ovens around the world. It's surely a high quality trustworthy product. An ancient skill handed down through generations for you. Our ovens are entirely made with our materials using the best volcano bricks in Italy. Our wood-fired pizza ovens are a speciality.

 2. SACAR FORNI

  Olaszország

  Verified by europages badge

  Sacar Forni srl is a company that can claim years of experience in manufacturing and trading equipment for bakeries, pastry laboratories and pizzerias. It produces ovens, equipment and furniture for shops, supplies for hotels, bars, restaurants and communities, shop and supermarket furniture, industrial and commercial refrigerators. You can order electric ovens, gas ovens, oil ovens, tunnel ovens, conveyor ovens, ovens with mobile frames, as well as refrigerated cupboards and chillers.

 3. GATARNAUD EQUIPEMENTS

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A GATARNAUD EQUIPEMENTS, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Uszodai berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pizzasütő, Kempingfelszerelések, Gépek és eszközök, méhészeti, Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek, pizzasütő, Kempingfelszerelések, Gépek és eszközök, méhészeti, és Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek. Székhelye Le Teil, Franciaország.

 4. LES BUCHETTES DE MATHEO ROBINET

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A LES BUCHETTES DE MATHEO ROBINET, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Import / export - fa. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Faáruk, pizzasütő, Tűzifa, Nyers (megmunkálatlan) fa, Faáruk, sales of kindling, fire lighter, spruce, és wood burners. Székhelye Rahon, Franciaország.

 5. VESTA LLC

  Oroszország

  A VESTA LLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, vendéglátóipar számára. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pizzasütő, Élelmiszeripar - gépek és eszközök, Grillsütők, kerti grillsütők és tartozékok, Fatüzelő berendezések, ipari, pizzasütő, Élelmiszeripar - gépek és eszközök, Grillsütők, kerti grillsütők és tartozékok, és Fatüzelő berendezések, ipari. Székhelye Medvedevo, Oroszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. LA BOTTEGA TOSCANA JENS HOFACKER E.K.

  Németország

  A LA BOTTEGA TOSCANA JENS HOFACKER E.K., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vendéglátó felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gasztronómia - különlegességek, pizzasütő, Gasztronómia - különlegességek, és pizzasütő. Székhelye Linsengericht, Németország.

 2. MAKSAN INDUSTRIAL KITCHEN EQUIPMENTS

  Törökország

  A MAKSAN INDUSTRIAL KITCHEN EQUIPMENTS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pizzasütő, machines and equipment for hotels, catering and public premises, pizzasütő, convection oven, és dishwashers. Székhelye Izmir, Törökország.

 3. RADEMAKER

  Hollandia

  A RADEMAKER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pizzasütő, Gépek és eszközök sütemény- és pékárugyártáshoz, baking systems and equipment, food industry refrigerators, pizzasütő, és Gépek és eszközök sütemény- és pékárugyártáshoz. Székhelye Culemborg, Hollandia.

 4. L'ESPRIT DU FEU

  Belgium

  A L'ESPRIT DU FEU, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kandallók, cserépkályhák tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pizzasütő, flues, és pizzasütő. Székhelye Arlon, Belgium.

 5. PIZZA DEL SOL, LIVRAISON 7J/7

  Franciaország

  A PIZZA DEL SOL, LIVRAISON 7J/7, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata pizzasütő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pizzas. Székhelye Gardanne, Franciaország.

 1. FAZZONE CAMINI

  Olaszország

  A FAZZONE CAMINI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata pizzasütő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is ovens for pizzerias, és supplies for pizzerias. Székhelye Alvignano, Olaszország.

 2. BY ICHNOS LIMITED

  Egyesült Királyság

  A BY ICHNOS LIMITED, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, nagykonyhai. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pizzasütő, automatic ice-cream machines, machines for filled pasta production, és pizzasütő. Székhelye London, Egyesült Királyság.

 1. PIZZA PILGRIMS RESTAURANT OXFORD

  Egyesült Királyság

  A PIZZA PILGRIMS RESTAURANT OXFORD, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata pizzasütő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is american pizza, és frozen pizzas. Székhelye Oxford, Egyesült Királyság.

 2. S.L. PROJECTS

  Belgium

  A S.L. PROJECTS, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, vendéglátóipar számára, Gépek és eszközök, nagykonyhai, pizzasütő, Gépek és eszközök, vendéglátóipar számára, Gépek és eszközök, nagykonyhai, és pizzasütő. Székhelye Schilde, Belgium.

 3. ARTIFORNO - FABRICANTE DE FORNOS E CHURRASQUEIRAS

  Portugália

  A ARTIFORNO - FABRICANTE DE FORNOS E CHURRASQUEIRAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata pizzasütő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is grills, és wood fireplaces. Székhelye Outeiro Da Cabeça, Portugália.

 4. IZMAK COMMERCIAL FOODSERVICE EQUIPMENT

  Törökország

  A IZMAK COMMERCIAL FOODSERVICE EQUIPMENT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata pizzasütő. Székhelye Izmir, Törökország.

 5. INOVEN

  Törökország

  A INOVEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Villanytűzhelyek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sütőkemencék, pizzasütő, Sütőkemencék, items for bakeries, pizzasütő, és ovens for patisseries. Székhelye Bursa, Törökország.

 6. BRASAOVENS

  Portugália

  A BRASAOVENS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata pizzasütő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wood fireplaces, garden stoves, és wood ovens for pizzerias. Székhelye Braga, Portugália.

 7. VAN-MER PIZZA AND PASTA

  Belgium

  A VAN-MER PIZZA AND PASTA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata pizzasütő. Székhelye Anvers, Belgium.

 8. FORNO LEGNA MATIC DI SAVONA COSTANTINO

  Olaszország

  A FORNO LEGNA MATIC DI SAVONA COSTANTINO, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Égőfejek, kis- és nagyipari fűtésekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sütőkemencék, pizzasütő, Sütőkemencék, és pizzasütő. Székhelye Fagnano Olona, Olaszország.

 1. MORELLO FORNI S.A.S.

  Olaszország

  A MORELLO FORNI S.A.S., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata pizzasütő. Székhelye Ceranesi, Olaszország.

 2. GIANSANTI FORNI

  Olaszország

  A GIANSANTI FORNI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata pizzasütő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wood oven, barbecues, és fireplaces and stoves. Székhelye San Biagio Della Valle, Olaszország.

 3. ITALIA76

  Olaszország

  A ITALIA76, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Villamos háztartási gépek - import-export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pizzasütő, Pizzák, mélyhűtött, small electrical appliances, household appliance, pizzasütő, és Pizzák, mélyhűtött. Székhelye Soliera, Olaszország.

 4. CUPPONE F.LLI S.R.L.

  Olaszország

  A CUPPONE F.LLI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata pizzasütő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is electric stoves, és ovens for pizzerias. Székhelye Silea, Olaszország.

 5. GASTRO EXPERT PROFIS SRL

  Románia

  A GASTRO EXPERT PROFIS SRL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Élelmezés - gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pizzasütő, és pizzasütő. Székhelye Mures, Románia.

 6. PIZZA EQUIPMENT AND SUPPLIES LTD

  Egyesült Királyság

  A PIZZA EQUIPMENT AND SUPPLIES LTD, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata pizzasütő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is equipment for pizzerias. Székhelye Redditch, Egyesült Királyság.

 7. PIZZA CRAFT

  Törökország

  A PIZZA CRAFT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata pizzasütő. Székhelye Ankara, Törökország.

 8. CCP SRLS

  Olaszország

  A CCP SRLS, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pizzasütő, industrial kitchens, furniture, machinery for pasta factories, és pizzasütő. Székhelye Catanzaro, Olaszország.

 9. GEMINI FORNI S.R.L.

  Olaszország

  A GEMINI FORNI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata pizzasütő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sütőkemencék, household ovens, és Sütőkemencék. Székhelye Cusago, Olaszország.

 10. FARABEGOLI PASQUALE DITTA

  Olaszország

  A FARABEGOLI PASQUALE DITTA, tevékenységi ágazata pizzasütő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sütőkemencék, és Sütőkemencék. Székhelye Gambettola, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes