• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • papírlemez- és kartonfeldolgozógépek

A keresés eredménye

Papírlemez- és kartonfeldolgozógépek - Import export

 1. OTTO MICHAEL GMBH & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A OTTO MICHAEL GMBH & CO. KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Papírlemez- és kartonfeldolgozógépek. Székhelye Falkensee, Németország.

 2. GUANGDONG PINLONG PRECISION TECHNOLOGY CO., LTD.

  Egyesült Királyság

  A GUANGDONG PINLONG PRECISION TECHNOLOGY CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papírlemez- és kartonfeldolgozógépek. Székhelye Foshan, Egyesült Királyság.

 3. SOLARCO MACHINERY, S.R.O.

  Cseh Köztársaság

  A SOLARCO MACHINERY, S.R.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papírlemez- és kartonfeldolgozógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is machinery for die cutting paper and cardboard, carton-making machinery, Cardboard products - manufacturing machinery, és cardboard punching machinery. Székhelye Kolin, Cseh Köztársaság.

 4. OZEMEK BASKI SONRASI MATBAA HIZMETLERI SAN. TIC. LTD. STI

  Törökország

  A OZEMEK BASKI SONRASI MATBAA HIZMETLERI SAN. TIC. LTD. STI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papírlemez- és kartonfeldolgozógépek. Székhelye Maltepe, Törökország.

 5. ECONO-PAK GESELLSCHAFT FÜR WIRTSCHAFTLICHE VERPACKUNGSTECHNIK MBH

  Németország

  A ECONO-PAK GESELLSCHAFT FÜR WIRTSCHAFTLICHE VERPACKUNGSTECHNIK MBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papírlemez- és kartonfeldolgozógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cartoners for packing, packaging systems, packing machines for the food-processing industry, és semi-automatic packaging machinery. Székhelye Flonheim, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. WOW THE BOX - BOX SOLUTIONS

  Portugália

  A WOW THE BOX - BOX SOLUTIONS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Dobozok kartonból és papírlemezből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papírlemez- és kartonfeldolgozógépek, Plasztifikálás - papír és papírlemez, Papírlemez- és kartonfeldolgozógépek, Plasztifikálás - papír és papírlemez, és boxes for commercial use. Székhelye Estarreja, Portugália.

 2. TECHNICARTON

  Franciaország

  A TECHNICARTON, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hullámlemezek, Papírlemez- és kartonfeldolgozógépek, Hullámlemezek, és Papírlemez- és kartonfeldolgozógépek. Székhelye St Paul En Jarez, Franciaország.

 3. EMC INDUSTRY CO.,LTD

  Kína

  A EMC INDUSTRY CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papírlemez- és kartonfeldolgozógépek. Székhelye Nanjing,jiangsu,china, Kína.

 4. KAB GMBH

  Németország

  A KAB GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papírlemez- és kartonfeldolgozógépek. Székhelye Büttelborn, Németország.

 5. PANOTEC GMBH

  Németország

  A PANOTEC GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papírlemez- és kartonfeldolgozógépek. Székhelye München, Németország.

 1. QINGDAO KAITUO-NC EQUIPMENT CO.,LTD

  Kína

  A QINGDAO KAITUO-NC EQUIPMENT CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papírlemez- és kartonfeldolgozógépek. Székhelye Qingdao, Kína.

 2. TECHPAP

  Franciaország

  A TECHPAP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papírlemez- és kartonfeldolgozógépek, paper and paper products industry business associations, paper, coated paper-board and cartonboard, coated paper, és Papírlemez- és kartonfeldolgozógépek. Székhelye Gieres, Franciaország.

 1. SOCO SYSTEM

  Franciaország

  A SOCO SYSTEM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csomagológépek - berendezések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papírlemez- és kartonfeldolgozógépek, Papírlemez- és kartonfeldolgozógépek, és rollerways for mechanical goods conveyors. Székhelye Raillencourt Sainte Olle, Franciaország.

 2. NATALIS SPRL

  Belgium

  A NATALIS SPRL, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Nyomdaprések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nyomdaipar és könyvkötészet - beszállítói cikkek, Papírlemez- és kartonfeldolgozógépek, Nyomdaipar és könyvkötészet - beszállítói cikkek, Papírlemez- és kartonfeldolgozógépek, automatic binders, és continuous form cutters. Székhelye Grâce-Hollogne, Belgium.

 3. SMURFIT KAPPA CARTONNERIE DE MORTAGNE

  Franciaország

  A SMURFIT KAPPA CARTONNERIE DE MORTAGNE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csomagolások papírból, kartonból és papírlemezből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hullámlemezek, Kartonok, csomagolóipar számára, Papírlemez- és kartonfeldolgozógépek, Hullámlemezek, Kartonok, csomagolóipar számára, Papírlemez- és kartonfeldolgozógépek, és cardboard boxes. Székhelye Mortagne-Sur-Sevre, Franciaország.

 4. TROQUELES CUBE S.L.L.

  Spanyolország

  A TROQUELES CUBE S.L.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papírlemez- és kartonfeldolgozógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is hollow punches for paper and board, laser cutting units, punching tools, és high-definition laser cutting. Székhelye Alcala La Real, Spanyolország.

 5. TECMA PACK

  Franciaország

  A TECMA PACK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kartoncsomagoló gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papírlemez- és kartonfeldolgozógépek, Csomagológépek - berendezések és tartozékok, Papírlemez- és kartonfeldolgozógépek, Csomagológépek - berendezések és tartozékok, case erector, és case erector manufacturer. Székhelye Coulommiers, Franciaország.

 6. PACKING LLC

  Ukrajna

  A PACKING LLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papírlemez- és kartonfeldolgozógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csomagolások papírból, kartonból és papírlemezből, Visable supports the Ukrainian companies, adhesive tape, Stretch wrap, Csomagolások papírból, kartonból és papírlemezből, és Visable supports the Ukrainian companies. Székhelye Odesa, Ukrajna.

 7. MÖLLE GMBH - SPEZIALMASCHINENBAU

  Németország

  A MÖLLE GMBH - SPEZIALMASCHINENBAU, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papírlemez- és kartonfeldolgozógépek. Székhelye Kastellaun, Németország.

 8. DING SHUNG MACHINERY CO., LTD

  Taiwan Kínai köztársaság

  A DING SHUNG MACHINERY CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papírlemez- és kartonfeldolgozógépek. Székhelye Taoyuan County, Taiwan Kínai köztársaság.

 1. BONJO MACHINERY

  Kína

  A BONJO MACHINERY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papírlemez- és kartonfeldolgozógépek. Székhelye Zhejiang, Kína.

 2. TAMEGAR SL

  Spanyolország

  A TAMEGAR SL, tevékenységi ágazata Kartonok, csomagolóipar számára. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari, Papírlemez- és kartonfeldolgozógépek, Csomagológépek - berendezések és tartozékok, Papír és papírlemez - gépek és eszközök, ipari, Papírlemez- és kartonfeldolgozógépek, és Csomagológépek - berendezések és tartozékok. Székhelye Elche/Elx, Spanyolország.

 3. CARTONNAGE LAMMERANT

  Belgium

  A CARTONNAGE LAMMERANT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hullámlemezek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kartonok, csomagolóipar számára, Papírlemez- és kartonfeldolgozógépek, Kartonok, csomagolóipar számára, és Papírlemez- és kartonfeldolgozógépek. Székhelye Leuze-En-Hainaut, Belgium.

 4. XIAMEN JIAXIN CARDBOARD DISPLAY CO., LTD.

  Kína

  A XIAMEN JIAXIN CARDBOARD DISPLAY CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papírlemez- és kartonfeldolgozógépek. Székhelye Xiamen, Kína.

 5. TAIZHOU STABLE MACHINERY CO. LTD

  Egyesült Királyság

  A TAIZHOU STABLE MACHINERY CO. LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papírlemez- és kartonfeldolgozógépek. Székhelye China, Egyesült Királyság.

 6. G.P.C.

  Marokkó

  A G.P.C., tevékenységi ágazata Papírlemez- és kartongyártás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papírlemez- és kartonfeldolgozógépek, Csomagolások papírból, kartonból és papírlemezből, Papírlemez- és kartonfeldolgozógépek, és Csomagolások papírból, kartonból és papírlemezből. Székhelye Mohammedia, Marokkó.

 7. SRL

  Románia

  A SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csomagolások papírból, kartonból és papírlemezből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Dobozok kartonból és papírlemezből, Papírlemez- és kartonfeldolgozógépek, Csomagolóvállalatok, Dobozok kartonból és papírlemezből, Papírlemez- és kartonfeldolgozógépek, és Csomagolóvállalatok. Székhelye Alba Iulia, Románia.

 8. CARTONNAGES DU RIF

  Marokkó

  A CARTONNAGES DU RIF, tevékenységi ágazata Papírlemez- és kartongyártás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papírlemez- és kartonfeldolgozógépek, Csomagolások papírból, kartonból és papírlemezből, Nyomdaipar, Papírlemez- és kartonfeldolgozógépek, Csomagolások papírból, kartonból és papírlemezből, és Nyomdaipar. Székhelye Casablanca, Marokkó.

 9. SONACAR

  Marokkó

  A SONACAR, tevékenységi ágazata Papírlemez- és kartongyártás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papírlemez- és kartonfeldolgozógépek, Csomagolások papírból, kartonból és papírlemezből, Papírlemez- és kartonfeldolgozógépek, és Csomagolások papírból, kartonból és papírlemezből. Székhelye El Jadida, Marokkó.

 10. CANGZHOU ZHAOLI IMPORT & EXPORT TRADE CO., LTD.

  Kína

  A CANGZHOU ZHAOLI IMPORT & EXPORT TRADE CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Papírlemez- és kartonfeldolgozógépek. Székhelye Cangzhou City, Kína.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes