• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • pörkölőgépek és eszközök

A keresés eredménye

Pörkölőgépek és eszközök - Import export

 1. ALFRED NOLTE GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A ALFRED NOLTE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pörkölőgépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is air cleaning, axial fans, Drying conveyors, Coffee roasting machines, Chimney fans, Smoke gas fans, Radial fans, Roaster for nuts, és Special fans. Székhelye Reinbek, Németország.

 2. BRASIL MOKA SRL

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A BRASIL MOKA SRL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Pörkölőgépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Automaták, Italautomaták, installation of vending machines, automatic hot drink dispensers, Automaták, automatic dispenser rental, Italautomaták, espresso coffee machines, és coffee. Székhelye Villa Di Tirano, Olaszország.

 3. CARBONE HANDELS GMBH & CO KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A CARBONE HANDELS GMBH & CO KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Pörkölőgépek és eszközök. Székhelye Kevelaer Ot Kervenheim, Németország.

 4. EKOROAST KMS

  Törökország

  A EKOROAST KMS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pörkölőgépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is roasters for dried fruit, coffee-roasting, és chocolate coated dried fruit. Székhelye Denizli, Törökország.

 5. KUBAN MACHINE DECORATION SAN.TIC.LTD.

  Törökország

  A KUBAN MACHINE DECORATION SAN.TIC.LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pörkölőgépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is coffee-roasting, és coffee grinder. Székhelye Yenişehir/ Konak /izmir, Törökország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. NEUHAUS NEOTEC MASCHINEN- UND ANLAGENBAU GMBH

  Németország

  A NEUHAUS NEOTEC MASCHINEN- UND ANLAGENBAU GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pörkölőgépek és eszközök. Székhelye Reinbek, Németország.

 2. QUARANTA CAFFÈ

  Olaszország

  A QUARANTA CAFFÈ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pörkölőgépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is italian espresso coffee, wholesale coffee, roasted and refined coffee export, és contract roasting of coffee and related products. Székhelye Brindisi, Olaszország.

 3. BESCA ROASTERS.

  Törökország

  A BESCA ROASTERS., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pörkölőgépek - berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pörkölőgépek és eszközök, coffee bean roasters, és Pörkölőgépek és eszközök. Székhelye Izmir, Törökország.

 4. SEVVAL ROASTING AND PACKAGING SYSTEM

  Törökország

  A SEVVAL ROASTING AND PACKAGING SYSTEM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pörkölőgépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is roasters for dried fruit, packing machines for packing, plants and equipment for roasting and toasting coffee and related products, és coffee-roasting. Székhelye Denizli, Törökország.

 5. CAFFE' SCOLARI S.A.S. DI GIUSEPPE SCOLARI & C.

  Olaszország

  A CAFFE' SCOLARI S.A.S. DI GIUSEPPE SCOLARI & C., tevékenységi ágazata Pörkölőgépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pörkölőgépek - berendezések, Coffee capsule machines, Pörkölőgépek - berendezések, Coffee bean mixture, és espresso coffee machines for communities. Székhelye Cremona, Olaszország.

 1. ALL4VENDING

  Lengyelország

  A ALL4VENDING, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Pörkölőgépek és eszközök. Székhelye Radom, Lengyelország.

 2. GARANTI ROASTERS

  Törökország

  A GARANTI ROASTERS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pörkölőgépek és eszközök. Székhelye Izmir, Törökország.

 1. MOKAFINA

  Belgium

  A MOKAFINA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Pörkölőgépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kávé, tea, Ground roasted coffee, roasted coffee beans, és Kávé, tea. Székhelye Wijnegem, Belgium.

 2. DNZ ROASTING MACHINE

  Törökország

  A DNZ ROASTING MACHINE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pörkölőgépek és eszközök. Székhelye Denizli, Törökország.

 3. BAZZARA SRL

  Olaszország

  A BAZZARA SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pörkölőgépek és eszközök. Székhelye Trieste, Olaszország.

 4. CESELSAN MAKINA SANAYI VE TICARET A.Ş.

  Törökország

  A CESELSAN MAKINA SANAYI VE TICARET A.Ş., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pörkölőgépek és eszközök. Székhelye Giresun, Törökország.

 5. VALEOROSSI

  Ukrajna

  A VALEOROSSI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pörkölőgépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Visable supports the Ukrainian companies, roasting, food industry, és Visable supports the Ukrainian companies. Székhelye Kharkov, Ukrajna.

 6. EUROFOOD TRADING SARL

  Franciaország

  A EUROFOOD TRADING SARL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kakaó és csokoládé - gépek és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pörkölőgépek és eszközök, Konzervipar - gépek és eszközök, Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök, Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, Pörkölőgépek és eszközök, Konzervipar - gépek és eszközök, Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök, és Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök. Székhelye Annecy-Le-Vieux, Franciaország.

 7. ELTES GIDA SAN. VE TIC . A.S.

  Törökország

  A ELTES GIDA SAN. VE TIC . A.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pörkölőgépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kávé, tea, és Kávé, tea. Székhelye Istanbul, Törökország.

 8. COFFE EXCLUSIVE

  Ukrajna

  A COFFE EXCLUSIVE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Pörkölőgépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Visable supports the Ukrainian companies, és Visable supports the Ukrainian companies. Székhelye Charkiv, Ukrajna.

 1. DONKO'S KOFFIE

  Belgium

  A DONKO'S KOFFIE, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Pörkölőgépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is coffee and tea, coffee, tea, coffee and herbal teas, és coffee machine accessories. Székhelye Roeselare, Belgium.

 2. PRIME BRASIL COFFEE

  Olaszország

  A PRIME BRASIL COFFEE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pörkölőgépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is roasted coffee, Green coffee, és Ground roasted coffee. Székhelye Avezzano, Olaszország.

 3. URANUS MAKINE SAN.TIC.LTD.ŞTI

  Törökország

  A URANUS MAKINE SAN.TIC.LTD.ŞTI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pörkölőgépek és eszközök. Székhelye Denizli, Törökország.

 4. MACHINE CASTLE

  Törökország

  A MACHINE CASTLE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pörkölőgépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is roasters for peanuts, almonds, cocoa, pumpkin seeds, chick-peas and pistachio nuts, coffee roasting equipment, coffee bean roasters, és grinders. Székhelye Machine Castle, Törökország.

 5. OZSTARMAKINA

  Törökország

  A OZSTARMAKINA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pörkölőgépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is food ingredients for salted meats, és treadmills. Székhelye Dznizli, Törökország.

 6. PREDOM SERVICE FHU

  Lengyelország

  A PREDOM SERVICE FHU, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Pörkölőgépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is coffee-makers, accessories and optional features for coffee machines, ground coffee, és raw coffee beans. Székhelye Warszawa, Lengyelország.

 7. TORREFAZIONE ADRIATICA SPA

  Olaszország

  A TORREFAZIONE ADRIATICA SPA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pörkölőgépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is coffee, coffee beans, vacuum packed coffee, és Italian coffee. Székhelye Giulianova, Olaszország.

 8. MACCHINE DA CAFFE' FRACINO

  Olaszország

  A MACCHINE DA CAFFE' FRACINO, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Pörkölőgépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is doser grinders. Székhelye Lodi, Olaszország.

 9. SMYRNA COFFEE ROASTERS

  Törökország

  A SMYRNA COFFEE ROASTERS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pörkölőgépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is plants and equipment for roasting and toasting coffee and related products, coffee roasting equipment, és coffee bean roasters. Székhelye Izmir, Törökország.

 10. MIKO KOFFIE

  Belgium

  A MIKO KOFFIE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Pörkölőgépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Coffee filters. Székhelye Turnhout, Belgium.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes