• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • pékség - gép és berendezés

A keresés eredménye

Pékség - gép és berendezés - Import export

 1. SHINYOUNG MECHANICS CO.,LTD

  Dél-Korea

  Verified by europages badge

  Kenyér és cukrászipari felhasználás "Rice Cake Machine" A SYP Rice cake gépet péksütemények vagy cukrászgépek közé lehet sorolni. Mi gyártunk Rice Cake Popping Machine. Ez a Természetes Gabonapogató gép 100% -ban természetes szemcseméretű gabonapelymet vagy süteményt állít elő, például rizst, barna rizst, kukoricát, árpát stb. A rizs torta gép burgonyaforgácsot, szójababot stb. Bab raklap. Mivel a 100% -os gabonaszelet kiváló tápanyagtartalmú és jó hírnévnek örvend a fogyasztók részéről, könnyen forgalomba hozható. A SYP sorozat kompakt kialakítású és kiváló használhatósága. Könnyen szabályozható az idő, a vastagság és a forma is, ezért széles körben használják az üzletekből a gyárakba. Úgy is nevezik, mint rizs torta popping gép, popped torta gép, rizs pop gép, kukorica torta gép, puffing gép, puffasztott torta gép, koreai rizs torta gép, pop gép stb

  Minden termék "pékség - gép és berendezés"

 2. SACAR FORNI

  Olaszország

  Verified by europages badge

  Sacar Forni srl is a company that can claim years of experience in manufacturing and trading equipment for bakeries, pastry laboratories and pizzerias. It produces ovens, equipment and furniture for shops, supplies for hotels, bars, restaurants and communities, shop and supermarket furniture, industrial and commercial refrigerators. You can order electric ovens, gas ovens, oil ovens, tunnel ovens, conveyor ovens, ovens with mobile frames, as well as refrigerated cupboards and chillers.

 3. PRZEDSIEBIORSTWO WIELOBRANZOWE ZBIGNIEW WRONA

  Lengyelország

  Verified by europages badge

  A PRZEDSIEBIORSTWO WIELOBRANZOWE ZBIGNIEW WRONA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csomagolások papírból, kartonból és papírlemezből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Papírzacskók és -zsákok, pékség - Gép és berendezés, Élelmiszeripari csomagolások, paper bags for bread, fast-food paper bags, printed paper bags, paper bags for fruit, folded paper bags, és paper bags manufacturer. Székhelye Kostomloty Pierwsze, Lengyelország.

 4. SYNERGIES AGENCEMENT REFRIGERATION CUISSON

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A SYNERGIES AGENCEMENT REFRIGERATION CUISSON, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, nagykonyhai. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pékség - Gép és berendezés, Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök, Bolti berendezések, Tisztahelyiség-rendszerek és -eljárások, pékség - Gép és berendezés, Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök, Bolti berendezések, és Tisztahelyiség-rendszerek és -eljárások. Székhelye Paris, Franciaország.

 5. PANEM INTERNATIONAL

  Franciaország

  A PANEM INTERNATIONAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, nagykonyhai, pékség - Gép és berendezés, Gépek és eszközök, nagykonyhai, és pékség - Gép és berendezés. Székhelye La Crèche, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. PKO-SURA COMPANY

  Oroszország

  A PKO-SURA COMPANY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata pékség - Gép és berendezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök édességgyártásra, Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, Mechanikus gyúróberendezések, sütödei és cukrászati használatra, Élelmiszeripar - gépek és eszközök, Gépek és eszközök édességgyártásra, Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, Mechanikus gyúróberendezések, sütödei és cukrászati használatra, és Élelmiszeripar - gépek és eszközök. Székhelye Penza, Oroszország.

 2. DAMS MACHINE

  Törökország

  A DAMS MACHINE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pékség - Gép és berendezés, conveyors, és pékség - Gép és berendezés. Székhelye Izmir, Törökország.

 3. AXION BAKERY CORPORATION

  Franciaország

  A AXION BAKERY CORPORATION, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, keksz- és süteménygyártásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pékség - Gép és berendezés, pékség - Gép és berendezés, equipment for bakeries, shaping machines for the food industry, és refrigerated display cabinets for shops, bars and restaurants. Székhelye Moustoir-Ac, Franciaország.

 4. UTILPAN LDA

  Portugália

  A UTILPAN LDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata pékség - Gép és berendezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is equipment for bakeries. Székhelye Alagoa-Agueda, Portugália.

 5. GROSMAC AUTOMATIC SL

  Spanyolország

  A GROSMAC AUTOMATIC SL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata pékség - Gép és berendezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is ovens for patisseries. Székhelye Cati (castellón), Spanyolország.

 1. IBIS - MASZYNY I PIECE PIEKARNICZE

  Lengyelország

  A IBIS - MASZYNY I PIECE PIEKARNICZE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata pékség - Gép és berendezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is furnishings for bakeries, és confectionery. Székhelye Szubin, Lengyelország.

 2. MATAŞ MAKINA

  Törökország

  A MATAŞ MAKINA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyér és sütemény. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sütőkemencék, Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, pékség - Gép és berendezés, Sütőkemencék, Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, és pékség - Gép és berendezés. Székhelye Bursa, Törökország.

 1. MAXIMA KITCHEN EQUIPMENT

  Hollandia

  A MAXIMA KITCHEN EQUIPMENT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata pékség - Gép és berendezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök, Gépek és eszközök, vendéglátóipar számára, Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök, machines for the hotel trade, professional kitchens, és Gépek és eszközök, vendéglátóipar számára. Székhelye Mijdrecht, Hollandia.

 2. KALCHER MASCHINENBAU GMBH

  Németország

  A KALCHER MASCHINENBAU GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata pékség - Gép és berendezés. Székhelye Chieming, Németország.

 3. BACKTECH SAM GMBH

  Németország

  A BACKTECH SAM GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata pékség - Gép és berendezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is spicers, pasta makers, pasta dryers, és pasta sheeter. Székhelye Hallbergmoos, Németország.

 4. DAXNER GERMANY GMBH

  Németország

  A DAXNER GERMANY GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata pékség - Gép és berendezés. Székhelye Lauda-Königshofen, Németország.

 5. HERBERT BIRNBAUM GMBH

  Németország

  A HERBERT BIRNBAUM GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata pékség - Gép és berendezés. Székhelye Thüngen, Németország.

 6. BRIATTE - COELEN SPRL

  Belgium

  A BRIATTE - COELEN SPRL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata pékség - Gép és berendezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Használtgépek és -berendezések, Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, slicing machine repair, Használtgépek és -berendezések, Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, és machines for bakeries. Székhelye Herstal, Belgium.

 7. LP CONSULTING

  Olaszország

  A LP CONSULTING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök sütemény- és pékárugyártáshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sütőkemencék, pékség - Gép és berendezés, Gépek és eszközök tésztagyártásra, Sütőkemencék, pékség - Gép és berendezés, és Gépek és eszközök tésztagyártásra. Székhelye Verona, Olaszország.

 8. DIMOBA

  Spanyolország

  A DIMOBA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sütemény- és pékárugyárak, pékség - Gép és berendezés, Sütemény- és pékárugyárak, és pékség - Gép és berendezés. Székhelye Almería, Spanyolország.

 1. AMO FORNI SRL

  Olaszország

  A AMO FORNI SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata pékség - Gép és berendezés. Székhelye Zugliano, Olaszország.

 2. ARREDI BAKEGASTRO GOBBI

  Svájc

  A ARREDI BAKEGASTRO GOBBI, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Szállodák - bútorzat. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pékség - Gép és berendezés, Élelmiszer-feldolgozás, pékség - Gép és berendezés, gas ovens for pizzerias, Élelmiszer-feldolgozás, és Industrial bakery machines. Székhelye Osogna, Svájc.

 3. MECH- MASZ SZCZECIŃSKI

  Lengyelország

  A MECH- MASZ SZCZECIŃSKI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata pékség - Gép és berendezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is machines for bakeries, equipment for bakeries, baking systems and equipment, és proving cells. Székhelye Żnin, Lengyelország.

 4. ECIMSTAL LDA

  Portugália

  A ECIMSTAL LDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata pékség - Gép és berendezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sütőkemencék, kneading machines for bakeries, biscuit factories and pastry-making, furnishings for bakeries, Sütőkemencék, és machines for bakeries. Székhelye Serzedo-Vila Nova De Gaia, Portugália.

 5. NORBERT PICEU

  Belgium

  A NORBERT PICEU, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, nagykonyhai. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök, pékség - Gép és berendezés, Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök, systems and equipment for butcher shops, pékség - Gép és berendezés, és Cash registers for hotels. Székhelye Oostkamp, Belgium.

 6. TORTORA CELSIUS EQUIPEMENT

  Franciaország

  A TORTORA CELSIUS EQUIPEMENT, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Sütőkemencék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök sütemény- és pékárugyártáshoz, pékség - Gép és berendezés, Gépek és eszközök sütemény- és pékárugyártáshoz, pékség - Gép és berendezés, pastry-making machinery, és french baking machinery. Székhelye Sennecey-Lès-Dijon, Franciaország.

 7. B.A. SYSTEMS S.R.L.

  Olaszország

  A B.A. SYSTEMS S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata pékség - Gép és berendezés. Székhelye Rovereto, Olaszország.

 8. TRIMA TRIEBESER MASCHINENBAU GMBH

  Németország

  A TRIMA TRIEBESER MASCHINENBAU GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata pékség - Gép és berendezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémszerkezetek és alumínium-feldolgozás - gépek, Plastics manufacturing, leavening cabinets, wood forming, és Fémszerkezetek és alumínium-feldolgozás - gépek. Székhelye Zeulenroda-Triebes, Németország.

 9. THERMOBAKE SRL

  Olaszország

  A THERMOBAKE SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata pékség - Gép és berendezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is proving chambers, freezing systems, és Cold fermentation room. Székhelye Cardano Al Campo, Olaszország.

 10. MONSEUR GROUP

  Belgium

  A MONSEUR GROUP, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pékség - Gép és berendezés, pastry-making machinery, pékség - Gép és berendezés, és equipment for bakeries. Székhelye Soumagne, Belgium.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Pékség - gép és berendezés - Import export

Találatok száma

14 219 Vállalat