• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • pácoló eszközök

A keresés eredménye

Pácoló eszközök - Import export

 1. GROS SMOKEHOUSES POLAND

  Lengyelország

  Verified by europages badge

  A GROS SMOKEHOUSES POLAND, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Élelmiszeripar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök, Főző- és füstölő-berendezések, hentesboltok, Fatüzelő berendezések, ipari, Pácoló eszközök, Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök, Főző- és füstölő-berendezések, hentesboltok, Fatüzelő berendezések, ipari, Cooking systems for butcheries, és meat smoking equipment. Székhelye Goczałkowice Zdrój, Lengyelország.

 2. ROVOM

  Olaszország

  A ROVOM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pácoló eszközök, plants and equipment for boning meats, work tables for the meat industry, Pácoló eszközök, és rail guideways for slaughterhouses. Székhelye Basilicanova-Montechiarugolo, Olaszország.

 3. STE COMMERC ETUDES REALISAT AGROALIMENTAIRE

  Franciaország

  A STE COMMERC ETUDES REALISAT AGROALIMENTAIRE, tevékenységi ágazata Húsdarálók és húsvágók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pácoló eszközök, Gépek és eszközök, keksz- és süteménygyártásra, Gépek és eszközök, vágóhídi, Főző- és füstölő-berendezések, hentesboltok, Pácoló eszközök, Gépek és eszközök, keksz- és süteménygyártásra, Gépek és eszközök, vágóhídi, és Főző- és füstölő-berendezések, hentesboltok. Székhelye Solesmes, Franciaország.

 4. SA SALAISONS PYRENEENNES

  Franciaország

  A SA SALAISONS PYRENEENNES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sonka, Pácoló eszközök, Sonka, Pácoló eszközök, és mountain ham. Székhelye Ibos, Franciaország.

 5. ZN BEARING CO.,LTD

  Kína

  A ZN BEARING CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pácoló eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sliding bearings. Székhelye Jiaxing, Kína.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. MACCHINE SONCINI ALBERTO S.P.A.

  Olaszország

  A MACCHINE SONCINI ALBERTO S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pácoló eszközök, Főző- és füstölő-berendezések, hentesboltok, Pácoló eszközök, és Főző- és füstölő-berendezések, hentesboltok. Székhelye Langhirano, Olaszország.

 2. BERTOLOTTI MAURO

  Olaszország

  A BERTOLOTTI MAURO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pácoló eszközök, Főző- és füstölő-berendezések, hentesboltok, Pácoló eszközök, és Főző- és füstölő-berendezések, hentesboltok. Székhelye Parma, Olaszország.

 3. LATIK

  Olaszország

  A LATIK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pácoló eszközök, Főző- és füstölő-berendezések, hentesboltok, Pácoló eszközök, és Főző- és füstölő-berendezések, hentesboltok. Székhelye Coseano, Olaszország.

 4. FRATELLI COSTANZINI S.R.L.

  Olaszország

  A FRATELLI COSTANZINI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pácoló eszközök, Főző- és füstölő-berendezések, hentesboltok, Pácoló eszközök, és Főző- és füstölő-berendezések, hentesboltok. Székhelye Castelnuovo Rangone, Olaszország.

 5. L.M. DI GIANLUCA MANZINI & C. S.R.L.

  Olaszország

  A L.M. DI GIANLUCA MANZINI & C. S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pácoló eszközök, Főző- és füstölő-berendezések, hentesboltok, Pácoló eszközök, és Főző- és füstölő-berendezések, hentesboltok. Székhelye Mamiano Di Traversetolo, Olaszország.

 1. GRASSELLI S.P.A.

  Olaszország

  A GRASSELLI S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pácoló eszközök, Főző- és füstölő-berendezések, hentesboltok, Pácoló eszközök, és Főző- és füstölő-berendezések, hentesboltok. Székhelye Albinea, Olaszország.

 2. DAGLI ALBERI UMBERTO DI L.MANTOVANI &C. S.A.S.

  Olaszország

  A DAGLI ALBERI UMBERTO DI L.MANTOVANI &C. S.A.S., tevékenységi ágazata Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pácoló eszközök, Főző- és füstölő-berendezések, hentesboltok, Pácoló eszközök, és Főző- és füstölő-berendezések, hentesboltok. Székhelye Felino, Olaszország.

 1. SALSI LUCIANO

  Olaszország

  A SALSI LUCIANO, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pácoló eszközök, Főző- és füstölő-berendezések, hentesboltok, Pácoló eszközök, és Főző- és füstölő-berendezések, hentesboltok. Székhelye Maranello, Olaszország.

 2. MARICAN S.A.S. DI CANETTI ROBERTO E C.

  Olaszország

  A MARICAN S.A.S. DI CANETTI ROBERTO E C., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Italgyártás - gépek, eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök, Pácoló eszközök, Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök, és Pácoló eszközök. Székhelye Langhirano, Olaszország.

 3. TRH CLIMATIC SYSTEM S.N.C. DI TOMARELLI RENZO E POLIDORI IGOR

  Olaszország

  A TRH CLIMATIC SYSTEM S.N.C. DI TOMARELLI RENZO E POLIDORI IGOR, tevékenységi ágazata Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pácoló eszközök, Főző- és füstölő-berendezések, hentesboltok, Pácoló eszközök, és Főző- és füstölő-berendezések, hentesboltok. Székhelye Bastia Umbra, Olaszország.

 4. NURLU

  Törökország

  A NURLU, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pácoló eszközök. Székhelye Istanbul, Törökország.

 5. DIVAN MAKINE SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Törökország

  A DIVAN MAKINE SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hentesáru- és szalámigyártás - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Pácoló eszközök, és Pácoló eszközök. Székhelye Istanbul, Törökország.

 6. GRASSI SILVIO S.A.S. AGENZIA DI COMMERCIO

  Olaszország

 7. CAVALLI MEAT PROCESSING MACHINERY S.R.L.

  Olaszország

 8. RONDANINI S.R.L.

  Olaszország

 1. I.A.B.A.

  Olaszország

 2. SOMIL

  Olaszország

 3. SALA TECHNOLOGY S.R.L.

  Olaszország

 4. OFFICINE PARMEGGIANI S.R.L.

  Olaszország

 5. TECSAL S.P.A. TECSAL S.R.L.

  Olaszország

 6. I.M.A.S. S.R.L.

  Olaszország

 7. SAVANNAH CO. LTD

  Egyesült Királyság

 8. GIGA AUTOMAZIONI INDUSTRIALI S.R.L.

  Olaszország

 9. COPPI FOOD MACHINERY S.R.L.

  Olaszország

 10. SACCARDO ARTURO FIGLI S.R.L.

  Olaszország

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes