• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • olajhidraulikus berendezések és felszerelések

A keresés eredménye

Olajhidraulikus berendezések és felszerelések - Import export

 1. RVS SRL

  Olaszország

  Verified by europages badge

  RVS s.r.l. was formed in 1981. From the time it was founded to this very day, the company has worked in hydraulic applications for automation and hydraulics-related electronics/software. Its highly-qualified staff works applying the sector's various specifications and knows how to adjust promptly to customers' technical characteristics.

 2. T.F.S. TECNO FLUID SERVICE SRL

  Olaszország

  Verified by europages badge

  Tecno Fluid Service has been operating since 1997, established and developed thanks to its founder Angelo Pagano's many years of experience in technologies relating to the field of oil hydraulics. Its current presence on the international market comprises a group of 30 collaborators, each one specialised in one of the four main areas

 3. HEINZ THUMM ÖLHYDRAULISCHE ANTRIEBE GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A HEINZ THUMM ÖLHYDRAULISCHE ANTRIEBE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hidraulikus berendezések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Olajhidraulikus berendezések és felszerelések, Hydraulic components for farming machinery, Hydraulic motors, Hydraulic motors, slow-running, Rotators for construction machinery, Rotators for forestry machinery, Standard rotators, Compact rotators, és Integrated rotators. Székhelye Fellbach, Németország.

 4. B. CENTER DI BETTINI S.R.L.

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A B. CENTER DI BETTINI S.R.L., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Olajhidraulikus berendezések és felszerelések. Székhelye San Giovanni In Persiceto, Olaszország.

 5. COMITEC HYDRAULICS

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A COMITEC HYDRAULICS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Olajhidraulikus berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is hydraulic equipment, ENERPAC, fittings, hydraulic valves, hydraulic pipes, hydropneumatic accumulators, solenoid valves, filtration equipment, és Tube assembly. Székhelye Latina, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. HIDROMEC SRL

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A HIDROMEC SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sűrített levegős hengerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Olajhidraulikus berendezések és felszerelések, hydraulic cylinders, custom-made hydraulic cylinders, hydraulic cylinders, Olajhidraulikus berendezések és felszerelések, single-acting cylinders, stainless steel hydraulic cylinders, double-acting cylinders, és telescopic cylinders. Székhelye Modena, Olaszország.

 2. ROTAIR SPA

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A ROTAIR SPA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kompresszorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Olajhidraulikus berendezések és felszerelések, Épületbontó gépek és eszközök, reciprocating compressors, diesel compressors, RAMPICAR, accessories for compressors, Olajhidraulikus berendezések és felszerelések, electric compressors, és mechanical, pneumatic and hydraulic equipment. Székhelye Caraglio, Olaszország.

 3. UNISERVICE SRL - OLEODINAMICA E PNEUMATICA NAPOLI

  Olaszország

  A UNISERVICE SRL - OLEODINAMICA E PNEUMATICA NAPOLI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Olajhidraulikus berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is mechanical, pneumatic and hydraulic equipment, Hydraulic Cylinders & Components, hydraulic distributors, és Tube assembly. Székhelye Casoria, Olaszország.

 4. GP.F. OLEODINAMICA FONSATTI

  Olaszország

  A GP.F. OLEODINAMICA FONSATTI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Olajhidraulikus berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is hydraulic cylinders, hydraulic equipment, technical assistance, és hydraulic motors. Székhelye Rovereto, Olaszország.

 5. PIOTTI OLEODINAMICA S.R.L.

  Olaszország

  A PIOTTI OLEODINAMICA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Olajhidraulikus berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is oil dynamic valves manufacture, hydraulic valves, manufacture of oil hydraulics components, és hydraulic valves and cylinders. Székhelye Albizzate, Olaszország.

 1. C.A.P. SRL

  Olaszország

  A C.A.P. SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Olajhidraulikus berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is motor compressors, és screwers. Székhelye Cadelbosco Di Sopra, Olaszország.

 2. OLEODINAMICA REVA SRL

  Olaszország

  A OLEODINAMICA REVA SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Olajhidraulikus berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hidraulikus berendezések és tartozékok, hydraulic equipment, pneumatic and hydropneumatic equipment, Hidraulikus berendezések és tartozékok, és hydraulic equipment. Székhelye Reggio Emilia, Olaszország.

 1. MESA MAKINA DOKUM GIDA SAN. TIC. A.S.

  Törökország

  A MESA MAKINA DOKUM GIDA SAN. TIC. A.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Olajhidraulikus berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szűrés - berendezések és tartozékok, fluid control valves, és Szűrés - berendezések és tartozékok. Székhelye Konya, Törökország.

 2. PRIVER INDUSTRIALE SRL

  Olaszország

  A PRIVER INDUSTRIALE SRL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Olajhidraulikus berendezések és felszerelések. Székhelye Carosino, Olaszország.

 3. TAURASI OLEODINAMICA SRL

  Olaszország

  A TAURASI OLEODINAMICA SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Olajhidraulikus berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is oil-hydraulic and pneumatic cylinders, precision machining, connectors for oleo-hydraulics, és Manufacturing of oleodynamic jacks. Székhelye Grottaminarda, Olaszország.

 4. HIDRAULICA MANSE SL

  Spanyolország

  A HIDRAULICA MANSE SL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Olajhidraulikus berendezések és felszerelések. Székhelye Cornella De Llobregat, Spanyolország.

 5. I-NEED.GR

  Görögország

  A I-NEED.GR, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Olajhidraulikus berendezések és felszerelések. Székhelye Athens, Görögország.

 6. SLM S.R.L.

  Olaszország

  A SLM S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Olajhidraulikus berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari csövek, Ipari csövek, hydraulic cylinders, és hydraulic system creation. Székhelye Cassino, Olaszország.

 7. OLEODINAMICA LA PEGNA S.R.L.S.

  Olaszország

  A OLEODINAMICA LA PEGNA S.R.L.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Olajhidraulikus berendezések és felszerelések. Székhelye Corigliano Calabro, Olaszország.

 8. OMNIPROJECT

  Olaszország

  A OMNIPROJECT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Olajhidraulikus berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is installation design and implementation, és mechanical design. Székhelye Bonate Sopra, Olaszország.

 1. NINGBO BONNY HYDRAULICS TRANSMISSION CO.,LTD

  Kína

  A NINGBO BONNY HYDRAULICS TRANSMISSION CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Olajhidraulikus berendezések és felszerelések. Székhelye Ningbo, Kína.

 2. OLEODINAMICA MARTINALLI S.R.L.

  Olaszország

  A OLEODINAMICA MARTINALLI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Olajhidraulikus berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hidraulikus berendezések és tartozékok, hydraulic transmissions, industrial hydraulics, hydraulic cylinders, és Hidraulikus berendezések és tartozékok. Székhelye Rogolo, Olaszország.

 3. ASSIS & VELOSO, LDA

  Portugália

  A ASSIS & VELOSO, LDA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Olajhidraulikus berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is machine repair, Maintenance, equipment, és maintenance of industrial machines. Székhelye Maia, Portugália.

 4. OILCOMP SRL

  Olaszország

  A OILCOMP SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Olajhidraulikus berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szelepek, sűrített levegős berendezésekhez, valves, hydraulic and pneumatic components, Szelepek, sűrített levegős berendezésekhez, és hydraulic cylinders. Székhelye Modena, Olaszország.

 5. COGÉTIL SCANDINAVIA APS

  Dánia

  A COGÉTIL SCANDINAVIA APS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Olajhidraulikus berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is plants and equipment for fuel pumping, és diesel tanks. Székhelye Hobro, Dánia.

 6. BMT OLEODINAMICA DI BOCCUCCIA TIZIANO

  Olaszország

  A BMT OLEODINAMICA DI BOCCUCCIA TIZIANO, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Olajhidraulikus berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is gaskets. Székhelye Cave, Olaszország.

 7. HYDROTECNIC SR

  Olaszország

  A HYDROTECNIC SR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Olajhidraulikus berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is hydraulic valves and cylinders, Engines and pumps - hydraulic, és wire crane cables for goods lifting. Székhelye San Giovanni Lupatoto, Olaszország.

 8. NUOVE TECNOLOGIE SAS

  Olaszország

  A NUOVE TECNOLOGIE SAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Olajhidraulikus berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is industrial hydraulics. Székhelye Bussolengo, Olaszország.

 9. FASTER S.P.A.

  Olaszország

  A FASTER S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Olajhidraulikus berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hidraulikus szerszámok, hydraulic valves, hydraulic clutches, és Hidraulikus szerszámok. Székhelye Rivolta D'adda, Olaszország.

 10. DUPERRIER INDUSTRIE

  Franciaország

  A DUPERRIER INDUSTRIE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hidraulikus hengerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hidraulikus berendezések és tartozékok, Olajhidraulikus berendezések és felszerelések, Hidraulikus berendezések és tartozékok, és Olajhidraulikus berendezések és felszerelések. Székhelye Pinon, Franciaország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Olajhidraulikus berendezések és felszerelések - Import export

Találatok száma

23 258 Vállalat