• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • nyeregszegcsúcsok szerszámgépekhez

A keresés eredménye

Nyeregszegcsúcsok szerszámgépekhez - Import export

 1. H. RICHTER VORRICHTUNGSBAU GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A H. RICHTER VORRICHTUNGSBAU GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyeregszegcsúcsok szerszámgépekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mérőkészülékek és eszközök, Steady rests for lathes, Hydraulic power tensioning equipment, Power tensioning equipment, Steady rests, self-centring, Welding rotators, Automatic welding machine support, Construction of jigs and fixtures, és Tool measuring equipment. Székhelye Langenhagen, Németország.

 2. MERK METALL-ERODIERTECHNIK THOMAS MERK

  Németország

  Verified by europages badge

  A MERK METALL-ERODIERTECHNIK THOMAS MERK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyeregszegcsúcsok szerszámgépekhez. Székhelye Bräunlingen, Németország.

 3. HAGEN & GOEBEL WERKZEUGMASCHINEN GMBH

  Németország

  A HAGEN & GOEBEL WERKZEUGMASCHINEN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és berendezések, fémipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Menetvágó gépek (belső menet), Marógépek, fémmegmunkálásra, Üregelőtű szerszámgépekhez, Nyeregszegcsúcsok szerszámgépekhez, Menetvágó gépek (belső menet), Marógépek, fémmegmunkálásra, Üregelőtű szerszámgépekhez, és Nyeregszegcsúcsok szerszámgépekhez. Székhelye Soest, Németország.

 4. GEORG KESEL GMBH & CO KG

  Németország

  A GEORG KESEL GMBH & CO KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hordozható köszörűgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, Gépek fémfelületek végmegmunkálására, Nyeregszegcsúcsok szerszámgépekhez, Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, vices, Gépek fémfelületek végmegmunkálására, és Nyeregszegcsúcsok szerszámgépekhez. Székhelye Kempten, Németország.

 5. MIX-MET KATARZYNA BOROWIAK

  Lengyelország

  A MIX-MET KATARZYNA BOROWIAK, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Fémkésztermékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csavarok, Nyeregszegcsúcsok szerszámgépekhez, Csavarok, nuts and bolts, stainless steel screws, és Nyeregszegcsúcsok szerszámgépekhez. Székhelye Władysławów, Lengyelország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. PFLEGHAR GMBH & CO. KG

  Németország

  A PFLEGHAR GMBH & CO. KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - marás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinafúrási szolgáltatások, Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, Marógépek, fémmegmunkálásra, Nyeregszegcsúcsok szerszámgépekhez, Turbinafúrási szolgáltatások, Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, Marógépek, fémmegmunkálásra, és Nyeregszegcsúcsok szerszámgépekhez. Székhelye Baienfurt, Németország.

 2. STAR MACHINE TOOL FRANCE

  Franciaország

  A STAR MACHINE TOOL FRANCE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Gyalulóeszterga-automaták famegmunkálásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nyeregszegcsúcsok szerszámgépekhez, tailstock lathes, és Nyeregszegcsúcsok szerszámgépekhez. Székhelye Thyez, Franciaország.

 3. KALWERK TOOLS SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A KALWERK TOOLS SP. Z O.O., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Csiszolókövek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nyeregszegcsúcsok szerszámgépekhez, Villamos hegesztő-berendezések, készülékek és tartozékok, targets, cutters, Nyeregszegcsúcsok szerszámgépekhez, és Villamos hegesztő-berendezések, készülékek és tartozékok. Székhelye Kalisz, Lengyelország.

 4. GUANG DAR MAGNET INDUSTRIAL LTD.

  Taiwan Kínai köztársaság

  A GUANG DAR MAGNET INDUSTRIAL LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyeregszegcsúcsok szerszámgépekhez. Székhelye Taichung City, Taiwan Kínai köztársaság.

 5. RKMPRO TOOLS ROBERT LEWANDOWSKI

  Lengyelország

  A RKMPRO TOOLS ROBERT LEWANDOWSKI, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Kéziszerszámok, építőipari, nem motoros. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nyeregszegcsúcsok szerszámgépekhez, cutters, tools, és Nyeregszegcsúcsok szerszámgépekhez. Székhelye Koszalin, Lengyelország.

 1. REL LTD SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A REL LTD SP. Z O.O., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Csiszoló szerkezetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nyeregszegcsúcsok szerszámgépekhez, Gyémántszerszámok, Nyeregszegcsúcsok szerszámgépekhez, és Gyémántszerszámok. Székhelye Gdansk, Lengyelország.

 2. ESPIONNERUNTELEPHONE

  Franciaország

  A ESPIONNERUNTELEPHONE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Nyeregszegcsúcsok szerszámgépekhez. Székhelye Paris, Franciaország.

 1. TRUMAX MACHINE TOOLS PVT LTD

  India

  A TRUMAX MACHINE TOOLS PVT LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyeregszegcsúcsok szerszámgépekhez. Székhelye Rajkot, India.

 2. BDC POLAND SP Z O O

  Lengyelország

  A BDC POLAND SP Z O O, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szerszámgépalkatrészek és -tartozékok fémek megmunkálására és feldolgozására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nyeregszegcsúcsok szerszámgépekhez, és Nyeregszegcsúcsok szerszámgépekhez. Székhelye Krakow, Lengyelország.

 3. LINQING CHANGYUAN BEARING CO.,LTD

  Kína

  A LINQING CHANGYUAN BEARING CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyeregszegcsúcsok szerszámgépekhez. Székhelye Shandong, Kína.

 4. IMETA SRL

  Olaszország

  Verified by europages badge

  Manufacturer of mandrels and rollers, dedicated to ensuring the best seaming of any type of can, for any can maker, and for any manufacturer of seaming machines, with a view to meeting the most varied needs of the end users of these products, in the food, beverage and general sectors. Manufacture of conversion kits and spare parts for seaming machines. Format conversion equipment (box/cover) for each model.

 5. FRATELLI BELLEGRANDI DI COTTINI & ROVIZZI SNC

  Olaszország

  Verified by europages badge

  Manufacturing of collet chucks under the patented trademark FB MANDRINI A PINZA, hydraulic chucks, pneumatic chucks with integrated cylinder, hydraulic chucks with integrated cylinder, pneumatic/hydraulic static bases, cutters, collets, hydraulic chucks with incorporated MITN cylinder and expanding collet chucks for reworking parts on the hole.

 6. SIGMA SPANNTECHNIK GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A SIGMA SPANNTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tüskék és nyeregszegcsúcsok szerszámgépekhez. Székhelye Inzigkofen, Németország.

 7. MECCANICA ARNES

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A MECCANICA ARNES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Menetvágó gépek (belső menet). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tüskék és nyeregszegcsúcsok szerszámgépekhez, tapping machines, electronic threading machine, spindles for lathes, Tüskék és nyeregszegcsúcsok szerszámgépekhez, Milling arbors, self-centering spindles, spindles for machine tools, és toolholder. Székhelye Cavriago, Olaszország.

 8. GAETANO CAPORALI SRL

  Olaszország

  A GAETANO CAPORALI SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tüskék és nyeregszegcsúcsok szerszámgépekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is vices, cnc tools, Chucks, és spindles for machine tools. Székhelye Cinisello Balsamo, Olaszország.

 1. TDG CLAMPING SOLUTIONS

  Spanyolország

  A TDG CLAMPING SOLUTIONS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tüskék és nyeregszegcsúcsok szerszámgépekhez. Székhelye Gernika-Lumo, Spanyolország.

 2. JUNGWIRTH FEINMECHANIK GMBH

  Németország

  A JUNGWIRTH FEINMECHANIK GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Tüskék és nyeregszegcsúcsok szerszámgépekhez. Székhelye Hofkirchen, Németország.

 3. BARANOVICHI MACHINE TOOL ACCESSORIES PLANT. JSC

  Belorusszia

  A BARANOVICHI MACHINE TOOL ACCESSORIES PLANT. JSC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tüskék és nyeregszegcsúcsok szerszámgépekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is tightening clamps, spindles for machine tools, és toolholder. Székhelye Baranovichi, Belorusszia.

 4. WEIBERG TECHNISCHE PRODUKTE E.K.

  Németország

  A WEIBERG TECHNISCHE PRODUKTE E.K., vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Tüskék és nyeregszegcsúcsok szerszámgépekhez. Székhelye Plochingen, Németország.

 5. MECCANICA SCOTTI S.R.L.

  Olaszország

  A MECCANICA SCOTTI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tüskék és nyeregszegcsúcsok szerszámgépekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is tool benches for metal working, self-centering spindles, és pullers. Székhelye Cornate D'adda, Olaszország.

 6. SE.RI.NEX S.R.L.

  Olaszország

  A SE.RI.NEX S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tüskék és nyeregszegcsúcsok szerszámgépekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is locking rings. Székhelye Annone Di Brianza, Olaszország.

 7. TECNOLOGIE FRB S.R.L.

  Olaszország

  A TECNOLOGIE FRB S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tüskék és nyeregszegcsúcsok szerszámgépekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pullers, industrial tools, és tailstocks. Székhelye Borgonuovo Di Sasso Marconi, Olaszország.

 8. EMAC-TOOLS SRL

  Olaszország

  A EMAC-TOOLS SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tüskék és nyeregszegcsúcsok szerszámgépekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is toolholder, tapping machines, és mandrel inspection. Székhelye Torino, Olaszország.

 9. BOTTELLI SRL

  Olaszország

  A BOTTELLI SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tüskék és nyeregszegcsúcsok szerszámgépekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is components for mandrels, és toolholder. Székhelye Sumirago, Olaszország.

 10. LISHUI HUANQIU BEARING TRADING CO., LTD.

  Kína

  A LISHUI HUANQIU BEARING TRADING CO., LTD., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Tüskék és nyeregszegcsúcsok szerszámgépekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gördülőcsapágyak, 4-point contact ball bearings, High-temperature bearings, automobile transmission bearings, és Gördülőcsapágyak. Székhelye Lishui, Kína.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes