• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • marógépek- famegmunkáláshoz

A keresés eredménye

Marógépek- famegmunkáláshoz - Import export

 1. WISSNER GESELLSCHAFT FÜR MASCHINENBAU MBH

  Németország

  Verified by europages badge

  Wissner Machinery Ltd. is a medium-sized enterprise with its headquarters located in Göttingen, Germany. Since its foundation in 1986, Wissner has successfully developed, engineered, manufactured, and installed several generations of high precision CNC milling and laser-cutting machines. Years of experience and a highly innovative approach enables the company to offer a family of State of the Art machines. Wissner is proud to be a leading manufacturer of dependable and reliable HSC High Speed Cutting and Laser machines. The company consistently delivers the highest quality of high precision milling machines– HSC Routers. Through the cutting edge, patented “hold & press” technology, their customers achieve significant savings in their production processes. Wissner's product portfolio includes machines, tools, and services used in various industry segments, such as machine building, aviation, advertising & lighting, furniture, toys and the dental industry. Understanding that each customer has specific needs, the Wissner team uses a modular approach for their machine designs. Through working closely with customers, they ensure individual requirements are achieved.

  Minden termék "marógépek- famegmunkáláshoz"

 2. VOLZ WERKZEUGMASCHINEN GMBH & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A VOLZ WERKZEUGMASCHINEN GMBH & CO. KG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Marógépek, famegmunkáláshoz. Székhelye Witten, Németország.

 3. HOLZ-SPECHT GMBH & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A HOLZ-SPECHT GMBH & CO. KG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Marógépek, famegmunkáláshoz. Székhelye Höxter, Németország.

 4. JA-DE GMBH & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A JA-DE GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Marógépek, famegmunkáláshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Woodworking and wood processing, Solid wood or plywood moulded parts, Vendor parts for the furniture industry, Furniture suppliers, CNC 5-axis milled parts, CNC wood machining, CNC milled parts, Solid wood furniture parts, és Veneered furniture parts. Székhelye Delbrück, Németország.

 5. HOKUBEMA MASCHINENBAU GMBH

  Németország

  A HOKUBEMA MASCHINENBAU GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Marógépek, famegmunkáláshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fúrógépek, famegmunkálásra, wood treatment machines, sawing, Fúrógépek, famegmunkálásra, és veneering machines. Székhelye Krauchenwies, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. POS GMBH & CO. KG

  Németország

  A POS GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Marógépek, famegmunkáláshoz. Székhelye Rechberghausen, Németország.

 2. NICOLAS CORREA DEUTSCHLAND GMBH

  Németország

  A NICOLAS CORREA DEUTSCHLAND GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Marógépek, famegmunkáláshoz. Székhelye Vöhringen, Németország.

 3. CNC4ALL GMBH

  Ausztria

  A CNC4ALL GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Marógépek, famegmunkáláshoz. Székhelye Industriegebiet Hagenbrunn, Ausztria.

 4. MTRENT GMBH CNC-WERKZEUGMASCHINEN

  Ausztria

  A MTRENT GMBH CNC-WERKZEUGMASCHINEN, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Marógépek, famegmunkáláshoz. Székhelye Salzburg, Ausztria.

 5. CMS DEUTSCHLAND GMBH

  Németország

  A CMS DEUTSCHLAND GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Marógépek, famegmunkáláshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Marás és esztergálás, gumi és műanyag, Marás és esztergálás, gumi és műanyag, CNC router, CNC milling, és milling machines for marble, granite and stone. Székhelye Kulmbach, Németország.

 1. GANDOLFI LAVORAZIONI MECCANICHE

  Olaszország

  A GANDOLFI LAVORAZIONI MECCANICHE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Precíziós mechanika. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Marógépek, famegmunkáláshoz, milling, precision turning, Marógépek, famegmunkáláshoz, és filleting. Székhelye Fiorenzuola D'arda, Olaszország.

 2. H.T.B. WERKZEUGMASCHINEN VERTRIEBS GMBH

  Németország

  A H.T.B. WERKZEUGMASCHINEN VERTRIEBS GMBH, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Marógépek, famegmunkáláshoz. Székhelye Zusmarshausen, Németország.

 1. VGS AUTOMATISIERUNGSTECHNIK GMBH

  Németország

  A VGS AUTOMATISIERUNGSTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szállítószalagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Marógépek, famegmunkáláshoz, Marógépek, fémmegmunkálásra, Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések, cnc tools, Marógépek, famegmunkáláshoz, Marógépek, fémmegmunkálásra, és Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések. Székhelye Schloß Holte-Stukenbrock, Németország.

 2. SARL VOSGES MECA BOIS

  Franciaország

  A SARL VOSGES MECA BOIS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Famegmunkáló és fafeldolgozó gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hordozható szerszámok famegmunkáláshoz, motoros, Marógépek, famegmunkáláshoz, Hordozható szerszámok famegmunkáláshoz, motoros, és Marógépek, famegmunkáláshoz. Székhelye Hennecourt, Franciaország.

 3. NC TECHNIEK

  Hollandia

  A NC TECHNIEK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Marógépek, famegmunkáláshoz. Székhelye Doetinchem, Hollandia.

 4. DIAGER SAS

  Franciaország

  A DIAGER SAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Marók és fúrók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Marógépek, fémmegmunkálásra, Marógépek, famegmunkáláshoz, Drill bits, Drill bits for demolition jobs, Marógépek, fémmegmunkálásra, és Marógépek, famegmunkáláshoz. Székhelye Poligny, Franciaország.

 5. ELEKTRONIK & SIGN GMBH

  Németország

  A ELEKTRONIK & SIGN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Marógépek, famegmunkáláshoz. Székhelye Wentorf, Németország.

 6. OZEN MACHINE

  Törökország

  A OZEN MACHINE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Famennyezetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Marógépek, famegmunkáláshoz, special woodworking machines, Hardwood logs, Marógépek, famegmunkáláshoz, és walnut tree logs. Székhelye Istanbul, Törökország.

 7. ENGRA MASCHINEN

  Svájc

  A ENGRA MASCHINEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Marógépek, fémmegmunkálásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Marógépek, famegmunkáláshoz, Marógépek, famegmunkáláshoz, trimming, face polishers, és polished wire buffering. Székhelye Wallisellen, Svájc.

 8. LOMIBOIS

  Franciaország

  A LOMIBOIS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Marógépek, famegmunkáláshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Wood machines, Tools - hand, non-power for woodworking, és woodworking scrap exhausters. Székhelye Perrigny Cedex, Franciaország.

 1. CAMAM S.R.L.

  Olaszország

  A CAMAM S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Marógépek, famegmunkáláshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Famegmunkáló és fafeldolgozó gépek és eszközök, wood polishers, wood drilling machines, Famegmunkáló és fafeldolgozó gépek és eszközök, és wood slotting machines. Székhelye Manzano, Olaszország.

 2. HANS KOCH GMBH

  Németország

  A HANS KOCH GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Marógépek, famegmunkáláshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wood treatment machines, used woodworking machines, és wood processing machines. Székhelye Bad Laer, Németország.

 3. ROBLAND

  Belgium

  A ROBLAND, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hordozható motoros fűrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Marógépek, famegmunkáláshoz, Hordozható szerszámok famegmunkáláshoz, motoros, Marógépek, famegmunkáláshoz, és Hordozható szerszámok famegmunkáláshoz, motoros. Székhelye Brugge, Belgium.

 4. GH-TEC MASCHINENBAU GMBH

  Németország

  A GH-TEC MASCHINENBAU GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Marók és fúrók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Marógépek, famegmunkáláshoz, Marógépek, famegmunkáláshoz, c.n.c milling, CNC router, és Contract CNC manufacturing and machining. Székhelye Mindelheim, Németország.

 5. DE STEFANI VALERIO & C S.N.C.

  Olaszország

  A DE STEFANI VALERIO & C S.N.C., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Famegmunkáló és fafeldolgozó gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Marógépek, famegmunkáláshoz, Marógépek, famegmunkáláshoz, wood chain saws, és wood polishers. Székhelye Birone Di Giussano, Olaszország.

 6. OTELO

  Franciaország

  A OTELO, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Marógépek, famegmunkáláshoz, és Marógépek, famegmunkáláshoz. Székhelye Saint-Ouen-L'aumône, Franciaország.

 7. 7VETES

  Spanyolország

  A 7VETES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Marógépek, famegmunkáláshoz. Székhelye Vilamacolum, Spanyolország.

 8. CANMAKAN MACHINERY

  Törökország

  A CANMAKAN MACHINERY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Marógépek, famegmunkáláshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Famegmunkáló és fafeldolgozó gépek és eszközök, Famegmunkáló és fafeldolgozó gépek és eszközök, hydraulic lifts, és conveyors. Székhelye Bursa, Törökország.

 9. NGS MACHINE

  Törökország

  A NGS MACHINE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Marógépek, famegmunkáláshoz. Székhelye Bursa, Törökország.

 10. EAGLETEC CNC MACHINERY CO.,LTD.

  Olaszország

  A EAGLETEC CNC MACHINERY CO.,LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Marógépek, famegmunkáláshoz. Székhelye Roma, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes