• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • légfertőtlenítés - felszerelések és berendezések

A keresés eredménye

Légfertőtlenítés - felszerelések és berendezések - Import export

 1. NEOVIA GMBH & CO.KG

  Németország

  Verified by europages badge

  NEOVIA GmbH & Co. KG was founded in 1988 in Rotenburg/Wümme. We started out distributing biodegradable disinfectants including Huwa-San. Huwa-San is a hydrogen peroxide (H2O2)-based disinfectant. Huwa-San differs from normal H2O2 in that it is silver stabilised. Advantages of Huwa-San: Highly effective against microbes, bacteria and mould, among others. No toxic by-products. Chlorine- and alcohol-free. Up to 99.99 % biodegradable. In 2005, the company added bioavailable nutrient additives for plants, including Sili-Fert P. Sili-Fert P is an inorganic silicon-based biostimulant. It helps plants to develop maximum resistance to biotic and abiotic stress. Advantages of Sili-Fert P: Biostimulant and up to 100% uptake of micronutrients - Increased stress resistance. Can be mixed with foliar fertiliser and phytosanitary products. Since 2007, NEOVIA has been producing nebulisation systems with NEOFOGG. Our NEOFOGG system produces a very fine floating mist that offers optimal exposure time for disinfectants. This increases their effectiveness against microbes, yeasts and moulds. The system can be quickly installed and scaled up. Advantages of NEOFOGG: Surface disinfection with microfine nebulisation. No rinsing required. Extended production time. Customised disinfection procedure

 2. PURION GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  For over 15 years, PURION has been leading the market in chemical-free UV disinfection technology for treating liquids, air and surfaces. PURION systems are developed and produced in Germany.

 3. CAPTAIN OLFAC

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A CAPTAIN OLFAC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légfertőtlenítés - felszerelések és berendezések. Székhelye Marseille, Franciaország.

 4. HSDI FRANCE

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A HSDI FRANCE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légtisztítás - felszerelések és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Légszűrés - berendezések, Légfertőtlenítés - felszerelések és berendezések, Légszűrés - berendezések, air quality control, air purifiers, Air decontamination, Air quality improvement, Preserving foodstuffs, és Environmentally responsible. Székhelye Saint-Ismier, Franciaország.

 5. AIRPROTECH SRL

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A AIRPROTECH SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légtisztítás - felszerelések és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Légfertőtlenítés - felszerelések és berendezések, Környezetvédelem, Környezetszennyeződés megszüntetése - szolgáltatások, Légszennyezésvédelmi berendezések és tartozékok, Levegőszennyeződés megakadályozása, air purification plants, land and environment depollution, Légfertőtlenítés - felszerelések és berendezések, és air purifiers. Székhelye Magenta, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. AC-UMWELTTECHNIK

  Németország

  A AC-UMWELTTECHNIK, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Légfertőtlenítés - felszerelések és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ionizálás, levegő ionizálása - felszerelések és berendezések, Légtisztítás - felszerelések és berendezések, Légszűrés - berendezések, Portalanítás, levegő portalanítása - felszerelések és berendezések, Ionizálás, levegő ionizálása - felszerelések és berendezések, Légtisztítás - felszerelések és berendezések, Légszűrés - berendezések, és Portalanítás, levegő portalanítása - felszerelések és berendezések. Székhelye Lechbruck Am See, Németország.

 2. PURAVENT

  Egyesült Királyság

  A PURAVENT, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Légfertőtlenítés - felszerelések és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is air conditioned, air purifiers, és ultraviolet lights. Székhelye Settle, Egyesült Királyság.

 3. EUKOR

  Franciaország

  A EUKOR, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Légfertőtlenítés - felszerelések és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is air purifiers, és disinfecting equipment. Székhelye Emerainville, Franciaország.

 4. BC-TECHNOLOGY GMBH

  Németország

  A BC-TECHNOLOGY GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Légfertőtlenítés - felszerelések és berendezések. Székhelye Frickenhausen, Németország.

 5. TECNOSTATIC

  Spanyolország

  A TECNOSTATIC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légfertőtlenítés - felszerelések és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is electrostatic guns, aerosol equipment, disinfecting equipment, és spray guns. Székhelye Zaragoza, Spanyolország.

 1. ECOZONE TECHNOLOGIES LTD

  Izrael

  A ECOZONE TECHNOLOGIES LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légfertőtlenítés - felszerelések és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Odour removal product, és ozone. Székhelye Moshav Porat, Izrael.

 2. B.A.T.I SOLUTION

  Franciaország

  A B.A.T.I SOLUTION, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Légfertőtlenítés - felszerelések és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is air purifiers, és antibacterial products. Székhelye Lentilly, Franciaország.

 1. GROCO GMBH

  Ausztria

  A GROCO GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légfertőtlenítés - felszerelések és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Légtisztítás - felszerelések és berendezések, Access control, Légtisztítás - felszerelések és berendezések, és portable air conditioners. Székhelye Loipersbach Im Burgenland, Ausztria.

 2. VIROBUSTER INTERNATIONAL GMBH

  Németország

  A VIROBUSTER INTERNATIONAL GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légtisztítás - felszerelések és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Légfertőtlenítés - felszerelések és berendezések, air purification plants, air purifiers, air pollution controller, és Légfertőtlenítés - felszerelések és berendezések. Székhelye Windhagen, Németország.

 3. ECO-MIST-BIOTECHNICS INTERNATIONAL LIMITED

  Egyesült Királyság

  A ECO-MIST-BIOTECHNICS INTERNATIONAL LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légfertőtlenítés - felszerelések és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is disinfection systems, hygiene and sanitary equipment for boats, hygiene-sanitary equipment, és building sanitation. Székhelye Glasgow, Egyesült Királyság.

 4. RICCHE LTD

  Egyesült Királyság

  A RICCHE LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légfertőtlenítés - felszerelések és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is disinfecting equipment, és germicide disinfection of buildings, environments and plants. Székhelye South Croydon, Egyesült Királyság.

 5. SPRAI SAS

  Franciaország

  A SPRAI SAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légfertőtlenítés - felszerelések és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is aerosol equipment, és nebulisers-atomisers. Székhelye Orsay Cedex, Franciaország.

 6. LIGHT PROGRESS GMBH

  Németország

  A LIGHT PROGRESS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légfertőtlenítés - felszerelések és berendezések. Székhelye Aschaffenburg, Németország.

 7. JETI GMBH

  Németország

  A JETI GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légfertőtlenítés - felszerelések és berendezések. Székhelye Oberwesel, Németország.

 8. FALK & JANKE - INH. BERND JANKE E.K.

  Németország

  A FALK & JANKE - INH. BERND JANKE E.K., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légtisztítás - felszerelések és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Légfertőtlenítés - felszerelések és berendezések, air purifiers, Légfertőtlenítés - felszerelések és berendezések, air purification, és air pollution controller. Székhelye Wolfenbüttel, Németország.

 1. ART GMBH ANLAGENBAU REINRAUM TECHNIK

  Németország

  A ART GMBH ANLAGENBAU REINRAUM TECHNIK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légfertőtlenítés - felszerelések és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is white chambers, és isolators. Székhelye Hohenstein-Eglingen, Németország.

 2. TONER S.R.O.

  Cseh Köztársaság

  A TONER S.R.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - alakítás és darabolás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek alakos sajtolása, Acélok és fémek - hegesztés és forrasztás, Inox evőeszközök, Légfertőtlenítés - felszerelések és berendezések, Acélok és fémek alakos sajtolása, Acélok és fémek - hegesztés és forrasztás, Inox evőeszközök, és Légfertőtlenítés - felszerelések és berendezések. Székhelye Moravska Trebova, Cseh Köztársaság.

 3. INGENIEURBÜRO FÜR MASCHINENBAU

  Németország

  A INGENIEURBÜRO FÜR MASCHINENBAU, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Mérnöki munka - ipari tervezőirodák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Légfertőtlenítés - felszerelések és berendezések, training and coaching, plastic materials, és Légfertőtlenítés - felszerelések és berendezések. Székhelye Wolkenstein, Németország.

 4. BOGA GMBH

  Németország

  A BOGA GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légnedvesítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Légfertőtlenítés - felszerelések és berendezések, Légfertőtlenítés - felszerelések és berendezések, és adiabatic humidifiers. Székhelye Soest, Németország.

 5. OZCON ENVIRONMENTAL

  Egyesült Királyság

  A OZCON ENVIRONMENTAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légszűrés - berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Légtisztítás - felszerelések és berendezések, Légfertőtlenítés - felszerelések és berendezések, electrostatic filters, Légtisztítás - felszerelések és berendezések, és Légfertőtlenítés - felszerelések és berendezések. Székhelye Birmingham, Egyesült Királyság.

 6. LCB FOOD SAFETY

  Franciaország

  A LCB FOOD SAFETY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légfertőtlenítés - felszerelések és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is food safety. Székhelye Boz, Franciaország.

 7. OZONO DISINFEZIONI

  Olaszország

  A OZONO DISINFEZIONI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légfertőtlenítés - felszerelések és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Közegészségügyi ellenőrzés, Közegészségügyi ellenőrzés, és ozonisers. Székhelye Ugento, Olaszország.

 8. PROTEA SRL

  Olaszország

  A PROTEA SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légfertőtlenítés - felszerelések és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Purification and disinfection, air - equipment and systems, water purification, ozonisers, és water ozonizers. Székhelye Viareggio, Olaszország.

 9. ALLPEST EQUIPMENT SERVICES

  Egyesült Királyság

  A ALLPEST EQUIPMENT SERVICES, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Légfertőtlenítés - felszerelések és berendezések. Székhelye Northampton, Egyesült Királyság.

 10. MERLIN TECHNOLOGY GMBH

  Ausztria

  A MERLIN TECHNOLOGY GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légnedvesítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Légfertőtlenítés - felszerelések és berendezések, és Légfertőtlenítés - felszerelések és berendezések. Székhelye Tumeltsham, Ausztria.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Légfertőtlenítés - felszerelések és berendezések - Import export

Találatok száma

22 955 Vállalat