• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • kokszolás - berendezések és gépek

A keresés eredménye

Kokszolás - berendezések és gépek - Import export

 1. VKG OIL AS

  Észtország

  A VKG OIL AS, tevékenységi ágazata Kátrány. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kokszolás - berendezések és gépek, Vegyészet - alaptermékek és származékok, Alkoholok, fenolok és származékok, Gyanták, Kokszolás - berendezések és gépek, Vegyészet - alaptermékek és származékok, Alkoholok, fenolok és származékok, és Gyanták. Székhelye Kohtla-Järve, Észtország.

 2. GEPA SYSTEMS S.R.L.

  Olaszország

  A GEPA SYSTEMS S.R.L., tevékenységi ágazata Petrokémia - berendezések és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kőolajtermelő berendezések és felszerelések, Kokszolás - berendezések és gépek, Kőolajtermelő berendezések és felszerelések, és Kokszolás - berendezések és gépek. Székhelye Pessano Con Bornago, Olaszország.

 3. ATEC S.R.L.

  Olaszország

  A ATEC S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Petrokémia - berendezések és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kőolajtermelő berendezések és felszerelések, Kokszolás - berendezések és gépek, Kőolajtermelő berendezések és felszerelések, és Kokszolás - berendezések és gépek. Székhelye Milano, Olaszország.

 4. COMBER PROCESS TECHNOLOGY

  Olaszország

  A COMBER PROCESS TECHNOLOGY, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Petrokémia - berendezések és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kőolajtermelő berendezések és felszerelések, Kokszolás - berendezések és gépek, Kőolajtermelő berendezések és felszerelések, és Kokszolás - berendezések és gépek. Székhelye Carugate, Olaszország.

 5. TECNOSID S.R.L.

  Olaszország

  A TECNOSID S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Petrokémia - berendezések és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kőolajtermelő berendezések és felszerelések, Kokszolás - berendezések és gépek, Kőolajtermelő berendezések és felszerelések, és Kokszolás - berendezések és gépek. Székhelye Roma, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. KURVERS PIPING ITALY S.R.L.

  Olaszország

  A KURVERS PIPING ITALY S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Petrokémia - berendezések és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kőolajtermelő berendezések és felszerelések, Kokszolás - berendezések és gépek, Kőolajtermelő berendezések és felszerelések, és Kokszolás - berendezések és gépek. Székhelye Bergamo, Olaszország.

 2. BOXMARK LEATHER D.O.O.

  Horvátország

  A BOXMARK LEATHER D.O.O., tevékenységi ágazata Erőműi berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kokszolás - berendezések és gépek, és Kokszolás - berendezések és gépek. Székhelye Trnovec Bartolovecki, Horvátország.

 3. ALFA S.R.L.

  Olaszország

  A ALFA S.R.L., tevékenységi ágazata Petrokémia - berendezések és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kőolajtermelő berendezések és felszerelések, Kokszolás - berendezések és gépek, Kőolajtermelő berendezések és felszerelések, és Kokszolás - berendezések és gépek. Székhelye Calderara Di Reno, Olaszország.

 4. RIZZI ENGINEERING S.R.L.

  Olaszország

  A RIZZI ENGINEERING S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Petrokémia - berendezések és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kőolajtermelő berendezések és felszerelések, Kokszolás - berendezések és gépek, Kőolajtermelő berendezések és felszerelések, és Kokszolás - berendezések és gépek. Székhelye Adro, Olaszország.

 5. CIMCO EUROPE S.R.L.

  Olaszország

  A CIMCO EUROPE S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Petrokémia - berendezések és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kőolajtermelő berendezések és felszerelések, Kokszolás - berendezések és gépek, Kőolajtermelő berendezések és felszerelések, és Kokszolás - berendezések és gépek. Székhelye Gallarate, Olaszország.

 1. BCI BAUTECHNIK GROUP

  Olaszország

 2. FORAIN S.R.L.

  Olaszország

 1. BIESSE TECHNOLOGY S.R.L.

  Olaszország

 2. GIOTTO WATER S.R.L.

  Olaszország

 3. BHT ENGINEERING DI BELLEBONO LUCA

  Olaszország

 4. BELLELI ENERGY CRITICAL PROCESS EQUIPMENT CPE S.R.L.

  Olaszország

 5. SERVIZI INTEGRATI DI SICUREZZA S.R.L.

  Olaszország

 6. ITALCA S.R.L.

  Olaszország

 7. SOMEFI S.P.A.

  Olaszország

 8. N.S. PETROLEUM

  Olaszország

 1. OGC S.R.L.

  Olaszország

 2. JAMA INTERNATIONAL

  Olaszország

 3. SICON OIL & GAS S.P.A.

  Olaszország

 4. THREED SERVICE S.R.L.

  Olaszország

 5. GM IMPIANTI S.R.L.

  Olaszország

 6. ENER MOVE S.R.L.

  Olaszország

 7. COMECF IMPIANTI S.R.L.

  Olaszország

 8. COINCO OIL FIELD S.R.L.

  Olaszország

 9. TU.CA.M. S.R.L.

  Olaszország

 10. MGM DI PEZZOLI BASILIO

  Olaszország

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Kokszolás - berendezések és gépek - Import export

Találatok száma

14 131 Vállalat