• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • kanalas kotrók

A keresés eredménye

Kanalas kotrók - Import export

 1. NEGRINI SRL

  Olaszország

  Verified by europages badge

  Negrini manufactures hydraulic and mechanical grabs, hydraulic, mechanical and radio-controlled scoop grabs, environmental clamshells, diaphragm wall grabs and dragline buckets. Our technical design office is always ready to take on the most exacting challenges and resolve technical problems by presenting and explaining the best solutions. As required, Negrini calls upon experienced engineers when solutions are needed for complex problems. Products are checked by qualified staff.

 2. WILHELM SCHÄFER GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A WILHELM SCHÄFER GMBH, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Kanalas kotrók. Székhelye Mannheim, Németország.

 3. JINAN SINOHENG IMPORT AND EXPORT CO., LTD

  Kína

  A JINAN SINOHENG IMPORT AND EXPORT CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kanalas kotrók. Székhelye Jinan, Kína.

 4. DB DORADZTWO BIZNESOWE / ŁADOWARKI.INFO.PL / OSPRZET.INFO.PL

  Lengyelország

  A DB DORADZTWO BIZNESOWE / ŁADOWARKI.INFO.PL / OSPRZET.INFO.PL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kanalas kotrók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Grapples and buckets, loading shovels, és machine building. Székhelye Opole, Lengyelország.

 5. BAWOO COMPANY CORP.

  Dél-Korea

  A BAWOO COMPANY CORP., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kanalas kotrók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is skid steer loader. Székhelye Jeonbuk, Dél-Korea.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. CARMI OLEOMECCANICA SPA

  Olaszország

  A CARMI OLEOMECCANICA SPA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kanalas kotrók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is earthmoving machinery, excavators, spare parts for earthmoving machinery, és earth moving machinery rental. Székhelye Castel Bolognese, Olaszország.

 2. LONGYAN HAIBO CONSTRUCTION&MACHINERY CO.,LTD.

  Kína

  A LONGYAN HAIBO CONSTRUCTION&MACHINERY CO.,LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kanalas kotrók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is buckets for excavators, és excavator grabs. Székhelye Longyan, Kína.

 3. STROITELNA MEHANISACIA AD

  Bulgária

  A STROITELNA MEHANISACIA AD, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Autódaruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Egyengető kotrók (dózerek) és gépek, Kanalas kotrók, Épületdaruk, Egyengető kotrók (dózerek) és gépek, Kanalas kotrók, és Épületdaruk. Székhelye Shumen, Bulgária.

 4. ITP - TOOMAT

  Franciaország

  A ITP - TOOMAT, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kanalas kotrók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is industrial vehicle parts and accessories. Székhelye Alex, Franciaország.

 5. SOMTP EXPORT

  Franciaország

  A SOMTP EXPORT, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kanalas kotrók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök, Építőipari gépek, Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök, Építőipari gépek, és spare parts for earthmoving machinery. Székhelye Saint Pryve Saint Mesmin, Franciaország.

 1. MAKO

  Luxemburg

  A MAKO, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kanalas kotrók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Famegmunkáló és fafeldolgozó gépek és eszközök, Porszívók, háztartási, road and construction work machinery rental, generating sets, Famegmunkáló és fafeldolgozó gépek és eszközök, és Porszívók, háztartási. Székhelye Bettembourg, Luxemburg.

 2. OEM TOPLINE ROMANIA

  Románia

  A OEM TOPLINE ROMANIA, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Betongyártás - gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek, Dízelmotor-alkatrészek, Építőipar - gépek és eszközök, Kanalas kotrók, Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek, Dízelmotor-alkatrészek, Építőipar - gépek és eszközök, és Kanalas kotrók. Székhelye Timisoara, Románia.

 1. HERMANOS ANDUJAR Y NAVARRO SL

  Spanyolország

  A HERMANOS ANDUJAR Y NAVARRO SL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Épületbontás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lakásfelújítás és szanálás, Gépgyártás, általában - bérmunka, Kanalas kotrók, Építőipari gépek, Lakásfelújítás és szanálás, Gépgyártás, általában - bérmunka, Kanalas kotrók, és Építőipari gépek. Székhelye Paterna, Spanyolország.

 2. PERREGRINI FABIO

  Olaszország

  A PERREGRINI FABIO, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Billenő tartályok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Egyengető kotrók (dózerek) és gépek, Kanalas kotrók, Egyengető kotrók (dózerek) és gépek, és Kanalas kotrók. Székhelye Traona, Olaszország.

 3. HUAGUANG

  Kína

  A HUAGUANG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kanalas kotrók. Székhelye Zhejiang, Kína.

 4. JJM ESPERANÇA, LDA

  Portugália

  A JJM ESPERANÇA, LDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kanalas kotrók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cups, és Couplings. Székhelye Tomar, Portugália.

 5. ALIA

  Franciaország

  A ALIA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Mérnöki irodák, magas-, mély- és útépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Közmunkák, Kanalas kotrók, Building, Közmunkák, és Kanalas kotrók. Székhelye Guyancourt, Franciaország.

 6. RIALCA DUE

  Olaszország

  A RIALCA DUE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Egyengető kotrók (dózerek) és gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kanalas kotrók, Kanalas kotrók, és spare parts for earthmoving machinery. Székhelye Pont Canavese, Olaszország.

 7. DMO S.P.A.

  Olaszország

  A DMO S.P.A., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Billenő tartályok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Egyengető kotrók (dózerek) és gépek, Kanalas kotrók, Egyengető kotrók (dózerek) és gépek, és Kanalas kotrók. Székhelye Russi, Olaszország.

 8. EUSITI S.R.L.

  Olaszország

  A EUSITI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Billenő tartályok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Egyengető kotrók (dózerek) és gépek, Kanalas kotrók, Egyengető kotrók (dózerek) és gépek, és Kanalas kotrók. Székhelye Collegno, Olaszország.

 1. OFFICINA IANNARONE S.N.C. DI IANNARONE GIOVANNI E GEPPINO

  Olaszország

  A OFFICINA IANNARONE S.N.C. DI IANNARONE GIOVANNI E GEPPINO, tevékenységi ágazata Billenő tartályok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Egyengető kotrók (dózerek) és gépek, Kanalas kotrók, Egyengető kotrók (dózerek) és gépek, és Kanalas kotrók. Székhelye Sant'agata Bolognese, Olaszország.

 2. NDG S.R.L.

  Olaszország

  A NDG S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Billenő tartályok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Egyengető kotrók (dózerek) és gépek, Kanalas kotrók, Egyengető kotrók (dózerek) és gépek, és Kanalas kotrók. Székhelye Gricignano Di Aversa, Olaszország.

 3. VOLVO CONSTRUCTION EQUIPMENT ITALIA S.P.A.

  Olaszország

  A VOLVO CONSTRUCTION EQUIPMENT ITALIA S.P.A., vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Billenő tartályok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Egyengető kotrók (dózerek) és gépek, Kanalas kotrók, Egyengető kotrók (dózerek) és gépek, és Kanalas kotrók. Székhelye Carpiano, Olaszország.

 4. C.A.E.R. S.R.L.

  Olaszország

  A C.A.E.R. S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Billenő tartályok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Egyengető kotrók (dózerek) és gépek, Kanalas kotrók, Egyengető kotrók (dózerek) és gépek, és Kanalas kotrók. Székhelye Vobarno, Olaszország.

 5. GODINO SCAVI S.R.L.

  Olaszország

  A GODINO SCAVI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Épületbontás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Egyengető kotrók (dózerek) és gépek, Kanalas kotrók, Egyengető kotrók (dózerek) és gépek, és Kanalas kotrók. Székhelye Bricherasio, Olaszország.

 6. GUEMA S.R.L.

  Olaszország

  A GUEMA S.R.L., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Billenő tartályok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Egyengető kotrók (dózerek) és gépek, Kanalas kotrók, Egyengető kotrók (dózerek) és gépek, és Kanalas kotrók. Székhelye Lonato Del Garda, Olaszország.

 7. SANZO ANTONIO

  Olaszország

  A SANZO ANTONIO, tevékenységi ágazata Épületbontás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Egyengető kotrók (dózerek) és gépek, Kanalas kotrók, Egyengető kotrók (dózerek) és gépek, és Kanalas kotrók. Székhelye Olgiate Olona, Olaszország.

 8. ECO SOLUTION S.R.L.

  Olaszország

  A ECO SOLUTION S.R.L., tevékenységi ágazata Talajvizsgálatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Egyengető kotrók (dózerek) és gépek, Kanalas kotrók, Egyengető kotrók (dózerek) és gépek, és Kanalas kotrók. Székhelye Caltagirone, Olaszország.

 9. CAR TOSCANA S.R.L.

  Olaszország

  A CAR TOSCANA S.R.L., vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Egyengető kotrók (dózerek) és gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kanalas kotrók, earthmoving machinery and equipment, és Kanalas kotrók. Székhelye Vecchiano, Olaszország.

 10. FORMEC DI FORNASARI LUIGI

  Olaszország

  A FORMEC DI FORNASARI LUIGI, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Billenő tartályok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Egyengető kotrók (dózerek) és gépek, Kanalas kotrók, Egyengető kotrók (dózerek) és gépek, és Kanalas kotrók. Székhelye Bondeno, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes