• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • kamionok - felfekvőszerkezetek

A keresés eredménye

Kamionok - felfekvőszerkezetek - Import export

 1. SIA TRUCK1.EU

  Lettország

  Verified by europages badge

  A SIA TRUCK1.EU, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Tehergépkocsik, használt -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Használt járművek - személygépkocsik és tehergépkocsik, Tehergépkocsik, Tehergépkocsik, szállító- és haszonjárművek, Felfekvő szerkezetek, nyergesvontatókhoz, Nyergesvontatók, Kamionok - felfekvőszerkezetek, Utánfutók és felépítmények haszongépjárművekhez, Mobil lakások, és Használt járművek - személygépkocsik és tehergépkocsik. Székhelye Riga, Lettország.

 2. SINAN TANKER TRAILER

  Törökország

  A SINAN TANKER TRAILER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Utánfutók és felépítmények haszongépjárművekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tartálygépkocsik és silós járművek, Kamionok - felfekvőszerkezetek, trailers for industrial and commercial vehicles, trailer trucks for transporting cement, Tartálygépkocsik és silós járművek, és Kamionok - felfekvőszerkezetek. Székhelye Konya, Törökország.

 3. SHAN DONG FINER LIFTING TOOLS CO.,LTD

  Kína

  A SHAN DONG FINER LIFTING TOOLS CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kamionok - felfekvőszerkezetek. Székhelye Qingdao, Kína.

 4. GT SEMI TRAILERS

  Törökország

  A GT SEMI TRAILERS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kamionok - felfekvőszerkezetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Billenő tartályok, tank trailers, semi-trailers, és Billenő tartályok. Székhelye Ankara, Törökország.

 5. DONAT TRAILER

  Törökország

  A DONAT TRAILER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kamionok - felfekvőszerkezetek. Székhelye Konya, Törökország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. COMET

  Tunézia

  A COMET, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kamionok - felfekvőszerkezetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is semi-trailers. Székhelye Tunis, Tunézia.

 2. SERIN TRAILER COMPANY

  Törökország

  A SERIN TRAILER COMPANY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kamionok - felfekvőszerkezetek. Székhelye Konya, Törökország.

 3. GT SEMI TRAILERS

  Törökország

  A GT SEMI TRAILERS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kamionok - felfekvőszerkezetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is semi-trailers, goods transport, freight transportation, és side loader forklift trucks. Székhelye Ankara, Törökország.

 4. NPF MIDAS LTD.

  Ukrajna

  A NPF MIDAS LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kamionok - felfekvőszerkezetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tartályos utánfutók, Tartályos utánfutók, roadgoing tractor, Construction of cisterns, és tanker trucks. Székhelye Kharkov, Ukrajna.

 5. CODER SAS

  Franciaország

  A CODER SAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kamionok - felfekvőszerkezetek. Székhelye Tregueux, Franciaország.

 1. FEMMERR SIDE LOADERS

  Törökország

  A FEMMERR SIDE LOADERS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kamionok - felfekvőszerkezetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is trailers for container transport. Székhelye Konya, Törökország.

 2. PETROGAZ

  Törökország

  A PETROGAZ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kamionok - felfekvőszerkezetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is gas and lpg stoves for civil use, és gas and lpg stoves for industrial use. Székhelye Ankara, Törökország.

 1. EMIRSAN TRAILER

  Törökország

  A EMIRSAN TRAILER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kamionok - felfekvőszerkezetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is trailer trucks for transporting cement, tipper bodies for industrial vehicles, és semi-trailers. Székhelye Selçuklu, Törökország.

 2. OZDEMIRSAN TRAILERS

  Törökország

  A OZDEMIRSAN TRAILERS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kamionok - felfekvőszerkezetek. Székhelye Ankara, Törökország.

 3. ÖZTREYLER A.Ş.

  Törökország

  A ÖZTREYLER A.Ş., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kamionok - felfekvőszerkezetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is dumpers, container carrier, lime, cement and plaster silos, és Tankers. Székhelye Kocaeli, Törökország.

 4. LOHR INDUSTRIE

  Franciaország

  A LOHR INDUSTRIE, tevékenységi ágazata Kamionok - felfekvőszerkezetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Utánfutók és felépítmények haszongépjárművekhez, Távolsági szállítás - logisztikai szolgáltatás, Villamosok - eszközök, anyagok és felszerelések, Utánfutók és felépítmények haszongépjárművekhez, Távolsági szállítás - logisztikai szolgáltatás, és Villamosok - eszközök, anyagok és felszerelések. Székhelye Hangenbieten, Franciaország.

 5. BMI TRAILERS LTD.

  Egyesült Királyság

  A BMI TRAILERS LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kamionok - felfekvőszerkezetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is semi-trailers. Székhelye Dungannon, Egyesült Királyság.

 6. FESAN MAKINA

  Törökország

  A FESAN MAKINA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kamionok - felfekvőszerkezetek. Székhelye Konya, Törökország.

 7. TBZ GMBH

  Németország

  A TBZ GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Személygépkocsik. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hűtő- és izotermkocsik, közúti szállítás, Autómentő járművek, Kamionok - felfekvőszerkezetek, Hűtő- és izotermkocsik, közúti szállítás, Autómentő járművek, jib crane flatbed trucks, és Kamionok - felfekvőszerkezetek. Székhelye Bretten, Németország.

 8. LA TUNISIENNE INDUSTRIELLE ET COMMERCIALE

  Tunézia

  A LA TUNISIENNE INDUSTRIELLE ET COMMERCIALE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari épületépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Billenőfelépítmények, haszongépjárművekhez, Tartályos utánfutók, Mélyrakterű járművek, Kamionok - felfekvőszerkezetek, Billenőfelépítmények, haszongépjárművekhez, Tartályos utánfutók, Mélyrakterű járművek, és Kamionok - felfekvőszerkezetek. Székhelye BEN AROUS, Tunézia.

 1. FAYMONVILLE

  Belgium

  A FAYMONVILLE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kamionok - felfekvőszerkezetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is special vehicles for glass pane transport, és semi-trailers. Székhelye Buellingen, Belgium.

 2. ALPINA BURKARD BOVENSIEPEN GMBH & CO. KG

  Németország

  A ALPINA BURKARD BOVENSIEPEN GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kamionok - felfekvőszerkezetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Turbinák, Utánfutók személygépkocsikhoz, Motorkerékpárok - alkatrészek és tartozékok, Turbinák, Utánfutók személygépkocsikhoz, és Motorkerékpárok - alkatrészek és tartozékok. Székhelye Buchloe, Németország.

 3. VALART, LDA

  Portugália

  A VALART, LDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kamionok - felfekvőszerkezetek. Székhelye Albergaria-A-Velha, Portugália.

 4. BAF TRAILER COMPANY

  Törökország

  A BAF TRAILER COMPANY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kamionok - felfekvőszerkezetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is trailer trucks for transporting cement, és dump trucks. Székhelye Ankara, Törökország.

 5. EXPOSEMITRAILERS

  Törökország

  A EXPOSEMITRAILERS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Utánfutók személygépkocsikhoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kamionok - felfekvőszerkezetek, fuel tanks, trailers for industrial and commercial vehicles, Kamionok - felfekvőszerkezetek, és trailers for container transport. Székhelye Ankara, Törökország.

 6. HEREDEDEROS DE AMOROS Y RIQUELME 2007 SL

  Spanyolország

  A HEREDEDEROS DE AMOROS Y RIQUELME 2007 SL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kamionok - felfekvőszerkezetek. Székhelye Albatera, Spanyolország.

 7. BOMANTI IC VE DIS TICARET LTD. STI.

  Törökország

  A BOMANTI IC VE DIS TICARET LTD. STI., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kamionok - felfekvőszerkezetek. Székhelye Konya, Törökország.

 8. PICORENT

  Olaszország

  A PICORENT, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Kamionok - felfekvőszerkezetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is miniexcavator hire. Székhelye Bagnolo Piemonte, Olaszország.

 9. OZDEMIRSAN TRAILERS

  Törökország

  A OZDEMIRSAN TRAILERS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kamionok - felfekvőszerkezetek. Székhelye Ankara, Törökország.

 10. OZDEMIRSAN TRAILER

  Törökország

  A OZDEMIRSAN TRAILER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kamionok - felfekvőszerkezetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is semi-trailers, tipper, cement tanks, és dump trucks. Székhelye Saray, Törökország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes