• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • kalapkészítőgépek és eszközök

A keresés eredménye

Kalapkészítőgépek és eszközök - Import export

 1. PFAFF INDUSTRI WAMA TEKNIK A/S

  Dánia

  A PFAFF INDUSTRI WAMA TEKNIK A/S, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kalapkészítőgépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Varrógépek és tartozékok, ipari -, Gépek és tartozékok hurkolt és kötött áruk előállítására, Hímzőgépek és tartozékok, Ruházat - ipari gépek és eszközök, Varrógépek és tartozékok, ipari -, Gépek és tartozékok hurkolt és kötött áruk előállítására, Hímzőgépek és tartozékok, és Ruházat - ipari gépek és eszközök. Székhelye Bredebro, Dánia.

 2. CEMAFIM S.R.L.

  Olaszország

  A CEMAFIM S.R.L., tevékenységi ágazata Ruházat - ipari gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hímzőgépek és tartozékok, Kalapkészítőgépek és eszközök, Hímzőgépek és tartozékok, és Kalapkészítőgépek és eszközök. Székhelye Schio, Olaszország.

 3. SERVIZI SISTEMI LOGISTICI S.R.L.

  Olaszország

  A SERVIZI SISTEMI LOGISTICI S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ruházat - ipari gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hímzőgépek és tartozékok, Kalapkészítőgépek és eszközök, Hímzőgépek és tartozékok, és Kalapkészítőgépek és eszközök. Székhelye Milano, Olaszország.

 4. GI.EMME PI.

  Olaszország

  A GI.EMME PI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ruházat - ipari gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hímzőgépek és tartozékok, Kalapkészítőgépek és eszközök, Hímzőgépek és tartozékok, és Kalapkészítőgépek és eszközök. Székhelye Gallarate, Olaszország.

 5. LECTRA ITALIA S.P.A.

  Olaszország

  A LECTRA ITALIA S.P.A., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ruházat - ipari gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hímzőgépek és tartozékok, Kalapkészítőgépek és eszközök, Hímzőgépek és tartozékok, és Kalapkészítőgépek és eszközök. Székhelye Milano, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. BAHNER MASCHINENHANDELS-GESELLSCHAFT MBH

  Németország

  A BAHNER MASCHINENHANDELS-GESELLSCHAFT MBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Varrógépek és tartozékok, ipari -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kalapkészítőgépek és eszközök, és Kalapkészítőgépek és eszközök. Székhelye Weikersheim, Németország.

 2. XINXIANG WEIMENG METALLURGICAL EQUIPMENT CO., LTD.

  Kína

  A XINXIANG WEIMENG METALLURGICAL EQUIPMENT CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kalapkészítőgépek és eszközök. Székhelye XIAOJI, Kína.

 3. NOON GROUP LTD

  Egyesült Királyság

  A NOON GROUP LTD, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ruházat - ipari gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kalapkészítőgépek és eszközök, és Kalapkészítőgépek és eszközök. Székhelye Southall, Egyesült Királyság.

 4. SHANGHAI CDM TITANIUM INDUSTRY CO., LTD.

  Kína

  A SHANGHAI CDM TITANIUM INDUSTRY CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kalapkészítőgépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Titanium tube, és titanium. Székhelye Pudong District, Shanghai, Kína.

 5. TAURINO LUCIANO

  Olaszország

  A TAURINO LUCIANO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ruházat - ipari gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hímzőgépek és tartozékok, Kalapkészítőgépek és eszközök, Hímzőgépek és tartozékok, és Kalapkészítőgépek és eszközök. Székhelye Corsico, Olaszország.

 1. EFFEQUATTRO S.R.L.

  Olaszország

 2. MILL SECTIONS LTD

  Írország

 1. ASTOR ITALIA S.R.L.

  Olaszország

 2. RUSSO ANTONIO

  Olaszország

 3. LAMBOGLIA CATERINA

  Olaszország

 4. LA SFINGE S.R.L.

  Olaszország

 5. P.A.M.I. DI TOMASELLI S.R.L.

  Olaszország

 6. FIMATEX S.R.L.

  Olaszország

 7. LOTTI DI LOTTI LEANDRO

  Olaszország

 8. CAP MARINE SARL

  Franciaország

 1. FUSINA MARCELLO & C. S.R.L.

  Olaszország

 2. JUPITERS S.A.S. DI SAVIO & C.

  Olaszország