• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • ipari szárítók és centrifugák

A keresés eredménye

Ipari szárítók és centrifugák - Import export

 1. VETTERTEC GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  "VetterTec – an internationally operating company of the Moret Industries Group – is your specialist for drainage and drying systems for the ethanol, brewery, food starch, environment, chemical and alcohol industries. As a strategic partner in the development and implementation of systems and plants, we provide our customers with solutions tailor made to their requirements. What VetterTec offers: All process technologies are designed and manufactured within the Moret Industries Group. Enhanced technologies, precisely matched to your field of use. Processes application areas adapted to pinpoint accuracy. Innovative and technically sophisticated systems. Optimised and continuous drying processes. Efficient, economic solutions. More than 1500 reliable drying plants and systems around the world corroborate our motto: "SUCCESSFUL DRYING SYSTEMS, engineered in Germany."

 2. IDEAL TECHNOLOGIES

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A IDEAL TECHNOLOGIES, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Újrahasznosítás - gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari hulladékok kezelése, Csomagolóanyag újrahasznosítás, Ipari szárítók és centrifugák, Hulladékprések és -aprítóberendezések, Ipari hulladékok kezelése, Csomagolóanyag újrahasznosítás, Ipari szárítók és centrifugák, és Hulladékprések és -aprítóberendezések. Székhelye Rambouillet, Franciaország.

 3. ESSOREX

  Franciaország

  A ESSOREX, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ipari szárítók és centrifugák. Székhelye Chateauroux, Franciaország.

 4. BOLZ PROCESS TECHNOLOGY GMBH

  Németország

  A BOLZ PROCESS TECHNOLOGY GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari szárítók és centrifugák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is driers for the chemical industry, vaccum mixer, és Inverting filter centrifuges. Székhelye Wangen Im Allgäu, Németország.

 5. DEUTSCHE VACUUMTROCKNER GMBH

  Németország

  A DEUTSCHE VACUUMTROCKNER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari szárítók és centrifugák. Székhelye Sangerhausen, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. ROUSSELET CENTRIFUGATION SA

  Franciaország

  A ROUSSELET CENTRIFUGATION SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémek - hasznosítás és újrahasznosítás (recycling). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Olaj - hasznosítás és újrahasznosítás, Hulladékok előkészítése és újrahasznosítása, Ipari szárítók és centrifugák, Centrifuges, Olaj - hasznosítás és újrahasznosítás, Hulladékok előkészítése és újrahasznosítása, és Ipari szárítók és centrifugák. Székhelye Annonay, Franciaország.

 2. STALAM S.P.A.

  Olaszország

  A STALAM S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szárítókemencék, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari szárítók és centrifugák, machinery and equipment for vulcanizing rubber, Ipari szárítók és centrifugák, és thawing cabinets for commercial use. Székhelye Nove, Olaszország.

 3. AMBOSS & LANGBEIN ELEKTRO-ELEKTRONIK GERÄTEBAU GMBH & CO.KG

  Németország

  A AMBOSS & LANGBEIN ELEKTRO-ELEKTRONIK GERÄTEBAU GMBH & CO.KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari szárítók és centrifugák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szállítóberendezések és -rendszerek, drying chambers, grain dispensers, Szállítóberendezések és -rendszerek, és granule mixers. Székhelye Haan, Németország.

 4. BOMBI MECCANICA S.R.L.

  Olaszország

  A BOMBI MECCANICA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari szárítók és centrifugák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is bending machines, és spreading machines. Székhelye Barberino Di Mugello, Olaszország.

 5. IRT - PROZESSWÄRMETECHNIK GMBH

  Németország

  A IRT - PROZESSWÄRMETECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vas- és fémáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök, Ipari szárítók és centrifugák, Betűszedés és nyomás - gépek és anyagok, Villamos és elektronikus alkatrészek - gyártógépek, Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök, Ipari szárítók és centrifugák, Betűszedés és nyomás - gépek és anyagok, és Villamos és elektronikus alkatrészek - gyártógépek. Székhelye Kassel, Németország.

 1. ELECTRONORD SCANDINAVIA

  Görögország

  A ELECTRONORD SCANDINAVIA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ipari szárítók és centrifugák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is bending machine, és ground chilli pepper. Székhelye Katerini, Görögország.

 2. HASTRA

  Németország

  A HASTRA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Épületvasalások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vas- és fémáruk, Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök, Ipari szárítók és centrifugák, Betűszedés és nyomás - gépek és anyagok, Vas- és fémáruk, Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök, Ipari szárítók és centrifugák, és Betűszedés és nyomás - gépek és anyagok. Székhelye Weinstadt, Németország.

 1. NUOVASARA SRL

  Olaszország

  A NUOVASARA SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari szárítók és centrifugák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mosógépek és centrifugák, ipari, industrial centrifuges, centrifugation machines and equipment, és Mosógépek és centrifugák, ipari. Székhelye Parma, Olaszország.

 2. AHK SERVICE & SOLUTIONS GMBH

  Németország

  A AHK SERVICE & SOLUTIONS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari szárítók és centrifugák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is delicatessen meat dryers, spreading machines, és machines for bakeries. Székhelye Schwaigern, Németország.

 3. BEIJING SONGYUAN HUAXING TECHNOLOGY DEVELOPMENT CO., LTD.

  Cseh Köztársaság

  A BEIJING SONGYUAN HUAXING TECHNOLOGY DEVELOPMENT CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari szárítók és centrifugák. Székhelye Prague, Cseh Köztársaság.

 4. UNICA

  Belgium

  A UNICA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari szárítók és centrifugák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is industrial washing machines, és driers for commercial use. Székhelye Merchtem, Belgium.

 5. VOITH PAPER KRIEGER GMBH & CO. KG

  Németország

  A VOITH PAPER KRIEGER GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari szárítók és centrifugák, Betűszedés és nyomás - gépek és anyagok, Villamos és elektronikus alkatrészek - gyártógépek, Fűtés - berendezések és készülékek, Ipari szárítók és centrifugák, Betűszedés és nyomás - gépek és anyagok, Villamos és elektronikus alkatrészek - gyártógépek, és Fűtés - berendezések és készülékek. Székhelye Mönchengladbach, Németország.

 6. VERONESI SEPARATORI S.P.A.

  Olaszország

  A VERONESI SEPARATORI S.P.A., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Centrifugák, háztartási. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari szárítók és centrifugák, centrifuges for the chemical industry, és Ipari szárítók és centrifugák. Székhelye Castenaso, Olaszország.

 7. DECANTER SYSTEM S.R.L.

  Olaszország

  A DECANTER SYSTEM S.R.L., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Centrifugák, háztartási. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari szárítók és centrifugák, granulators for pharmaceutical laboratories, és Ipari szárítók és centrifugák. Székhelye Ornago, Olaszország.

 8. OPEL THERM GMBH

  Németország

  A OPEL THERM GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Import-export - gépipar, Ipari szárítók és centrifugák, Import-export - gépipar, és Ipari szárítók és centrifugák. Székhelye Unterensingen, Németország.

 1. KATRE MAKINA SAN TIC LTD ŞTI

  Törökország

  A KATRE MAKINA SAN TIC LTD ŞTI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari szárítók és centrifugák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is upholstery shampooer. Székhelye Gaziantep, Törökország.

 2. VENTILEX B.V.

  Hollandia

  A VENTILEX B.V., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hűtéstechnika - kereskedelemi és ipari felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hűtőtornyok, száraz, Ipari szárítók és centrifugák, Hűtőtornyok, száraz, Hűtőtornyok, száraz, Ipari szárítók és centrifugák, és Hűtőtornyok, száraz. Székhelye Heerde, Hollandia.

 3. CBB DECANTER S.R.L.

  Olaszország

  A CBB DECANTER S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Centrifugák, háztartási. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari szárítók és centrifugák, purifiers for the chemical industry, és Ipari szárítók és centrifugák. Székhelye Monte Roberto, Olaszország.

 4. BOVERIO LUIGI S.R.L.

  Olaszország

  A BOVERIO LUIGI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Centrifugák, háztartási. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari szárítók és centrifugák, systems and equipment for washing fish and seafood, és Ipari szárítók és centrifugák. Székhelye Sannazzaro De' Burgondi, Olaszország.

 5. GENNARETTI S.P.A.

  Olaszország

  A GENNARETTI S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Centrifugák, háztartási. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari szárítók és centrifugák, és Ipari szárítók és centrifugák. Székhelye Jesi, Olaszország.

 6. GHELFI SPURGHI S.R.L.

  Olaszország

  A GHELFI SPURGHI S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Tisztítóvállalatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Környezetvédelem, Ipari szárítók és centrifugák, Környezetvédelem, és Ipari szárítók és centrifugák. Székhelye Modena, Olaszország.

 7. INGENIOERFIRMAET LYTZEN A/S

  Dánia

  A INGENIOERFIRMAET LYTZEN A/S, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Sterilizálás és fertőtlenítés - orvosi felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari szárítók és centrifugák, Kályhák és kémények, ipari, Ipari szárítók és centrifugák, és Kályhák és kémények, ipari. Székhelye Herlev, Dánia.

 8. LOU NIEUWENHUIZEN AGRATECHNIEK B.V.

  Hollandia

  A LOU NIEUWENHUIZEN AGRATECHNIEK B.V., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari szárítók és centrifugák, és Ipari szárítók és centrifugák. Székhelye Anna Paulowna, Hollandia.

 9. ADVANCED PHOTONICS TECHNOLOGIES AG

  Németország

  A ADVANCED PHOTONICS TECHNOLOGIES AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari szárítók és centrifugák, és Ipari szárítók és centrifugák. Székhelye Bruckmühl-Heufeld, Németország.

 10. TECHNI PROCESS

  Franciaország

  A TECHNI PROCESS, tevékenységi ágazata Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari szárítók és centrifugák, és Ipari szárítók és centrifugák. Székhelye Rousset, Franciaország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes