• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • ionizálás- levegő ionizálása - felszerelések és berendezések

A keresés eredménye

Ionizálás- levegő ionizálása - felszerelések és berendezések - Import export

 1. TERME QUARTZ INTERNAZIONALE PRODUZIONE LAMPADE

  Olaszország

  Verified by europages badge

  Terme Quartz Internazionale has been manufacturing ultraviolet ray and infra-red ray quartz bulbs since 1980. Today, it is the only Italian ISO 9001 certified manufacturer of quartz bulbs used in so many different sectors, primarily medicine, agriculture, zootechnics, ecology, chemicals, mineralogy, criminology, electronics, IT, pharmacology, cinema, the food industry, canning, sterilization and disinfection of liquids, water purification.

 2. DELBAG GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A DELBAG GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ionizálás, levegő ionizálása - felszerelések és berendezések. Székhelye Herne, Németország.

 3. AC-UMWELTTECHNIK

  Németország

  A AC-UMWELTTECHNIK, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Légfertőtlenítés - felszerelések és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ionizálás, levegő ionizálása - felszerelések és berendezések, Légtisztítás - felszerelések és berendezések, Légszűrés - berendezések, Portalanítás, levegő portalanítása - felszerelések és berendezések, Ionizálás, levegő ionizálása - felszerelések és berendezések, Légtisztítás - felszerelések és berendezések, Légszűrés - berendezések, és Portalanítás, levegő portalanítása - felszerelések és berendezések. Székhelye Lechbruck Am See, Németország.

 4. GENANO BENELUX

  Belgium

  A GENANO BENELUX, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Légtisztítás - felszerelések és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ionizálás, levegő ionizálása - felszerelések és berendezések, air purifiers, room ionizers, Ionizálás, levegő ionizálása - felszerelések és berendezések, és air tests. Székhelye Heusden-Zolder, Belgium.

 5. NEOGIENE

  Franciaország

  A NEOGIENE, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Légtisztítás - felszerelések és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ionizálás, levegő ionizálása - felszerelések és berendezések, air purifiers, indoor air quality, és Ionizálás, levegő ionizálása - felszerelések és berendezések. Székhelye Paris, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. SIMCO-ION EUROPE

  Hollandia

  A SIMCO-ION EUROPE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ionizálás, levegő ionizálása - felszerelések és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is ionisers, anti-static systems, és High-voltage generators. Székhelye Lochem, Hollandia.

 2. LYNATOX GMBH

  Németország

  A LYNATOX GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ionizálás, levegő ionizálása - felszerelések és berendezések. Székhelye Ilmenau, Németország.

 3. BLOTENBERG AIR PURIFICATION GMBH

  Németország

  A BLOTENBERG AIR PURIFICATION GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ionizálás, levegő ionizálása - felszerelések és berendezések. Székhelye Kerpen, Németország.

 4. LTA LUFTTECHNIK GMBH

  Németország

  A LTA LUFTTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ionizálás, levegő ionizálása - felszerelések és berendezések. Székhelye Nordrach, Németország.

 5. HAUG GMBH & CO. KG

  Németország

  A HAUG GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ionizálás, levegő ionizálása - felszerelések és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is ionisers, Dischargers, és ionization chambers. Székhelye Leinfelden-Echterdingen, Németország.

 1. ELETTROMECCANICA BONATO

  Olaszország

  A ELETTROMECCANICA BONATO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Elektromos és elektronikus összetevők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ionizálás, levegő ionizálása - felszerelések és berendezések, anti-static systems, Ionizálás, levegő ionizálása - felszerelések és berendezések, anti-static equipment for printing machines, és anti-static brushes. Székhelye Carrè, Olaszország.

 2. ALPHA IONSTATEX GMBH

  Németország

  A ALPHA IONSTATEX GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légtisztítás - felszerelések és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ionizálás, levegő ionizálása - felszerelések és berendezések, Tisztahelyiség-rendszerek és -eljárások, Ionizálás, levegő ionizálása - felszerelések és berendezések, air freshening devices, room air conditioning, és Tisztahelyiség-rendszerek és -eljárások. Székhelye Offenbach, Németország.

 1. VARIONIX GMBH

  Svájc

  A VARIONIX GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hőcserélők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Légkondicionáló berendezések, Ionizálás, levegő ionizálása - felszerelések és berendezések, Légtisztítás - felszerelések és berendezések, Hűtéstechnika - kereskedelemi és ipari felszerelések, Légkondicionáló berendezések, Ionizálás, levegő ionizálása - felszerelések és berendezések, Légtisztítás - felszerelések és berendezések, és Hűtéstechnika - kereskedelemi és ipari felszerelések. Székhelye Baar, Svájc.

 2. SIMCO OFFICE DEUTSCHLAND WEST

  Németország

  A SIMCO OFFICE DEUTSCHLAND WEST, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ionizálás, levegő ionizálása - felszerelések és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari tisztítás - gépek és eszközök, Hangtechnika - professzionális eszközök, Elektroakusztika - professzionális hangtechnikai eszközök, Magnók, videorekorderek és tartozékok, Ipari tisztítás - gépek és eszközök, Hangtechnika - professzionális eszközök, Elektroakusztika - professzionális hangtechnikai eszközök, és Magnók, videorekorderek és tartozékok. Székhelye Lippstadt, Németország.

 3. MEECH ELEKTROSTATIK AG

  Németország

  A MEECH ELEKTROSTATIK AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ionizálás, levegő ionizálása - felszerelések és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari tisztítás - gépek és eszközök, Hangtechnika - professzionális eszközök, Elektroakusztika - professzionális hangtechnikai eszközök, Magnók, videorekorderek és tartozékok, Ipari tisztítás - gépek és eszközök, Hangtechnika - professzionális eszközök, Elektroakusztika - professzionális hangtechnikai eszközök, és Magnók, videorekorderek és tartozékok. Székhelye Lübeck, Németország.

 4. AIR QUALITY CONCEPT

  Belgium

  A AIR QUALITY CONCEPT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légtisztítás - felszerelések és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ionizálás, levegő ionizálása - felszerelések és berendezések, Légkondicionálás (klimatizálás), szellőztetés - felszerelések, Ionizálás, levegő ionizálása - felszerelések és berendezések, indoor air quality, és Légkondicionálás (klimatizálás), szellőztetés - felszerelések. Székhelye Beauvechain, Belgium.

 5. EASYWELL GMBH

  Németország

  A EASYWELL GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hőcserélők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Légkondicionálás (klimatizálás), szellőztetés - felszerelések, Légkondicionáló berendezések, Ionizálás, levegő ionizálása - felszerelések és berendezések, Légtisztítás - felszerelések és berendezések, Légkondicionálás (klimatizálás), szellőztetés - felszerelések, Légkondicionáló berendezések, Ionizálás, levegő ionizálása - felszerelések és berendezések, és Légtisztítás - felszerelések és berendezések. Székhelye Rosenheim, Németország.

 6. ING.-BÜRO DRECHSEL

  Németország

  A ING.-BÜRO DRECHSEL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ionizálás, levegő ionizálása - felszerelések és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hűtéstechnika - kereskedelemi és ipari felszerelések, Ipari tisztítás - gépek és eszközök, Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök, Elektroakusztika - professzionális hangtechnikai eszközök, Hűtéstechnika - kereskedelemi és ipari felszerelések, Ipari tisztítás - gépek és eszközök, Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök, és Elektroakusztika - professzionális hangtechnikai eszközök. Székhelye Thalheim, Németország.

 7. ENULEC AMERICAS GMBH

  Németország

  A ENULEC AMERICAS GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ionizálás, levegő ionizálása - felszerelések és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari tisztítás - gépek és eszközök, Hangtechnika - professzionális eszközök, Elektroakusztika - professzionális hangtechnikai eszközök, Magnók, videorekorderek és tartozékok, Ipari tisztítás - gépek és eszközök, Hangtechnika - professzionális eszközök, Elektroakusztika - professzionális hangtechnikai eszközök, és Magnók, videorekorderek és tartozékok. Székhelye Trittau, Németország.

 8. EMMEBI IMPIANTI S.R.L.

  Olaszország

  A EMMEBI IMPIANTI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légtisztítás - felszerelések és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ionizálás, levegő ionizálása - felszerelések és berendezések, Tisztahelyiség-rendszerek és -eljárások, Ionizálás, levegő ionizálása - felszerelések és berendezések, és Tisztahelyiség-rendszerek és -eljárások. Székhelye Pessano Con Bornago, Olaszország.

 1. INNOVARIA S.R.L.

  Olaszország

  A INNOVARIA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légtisztítás - felszerelések és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hőcserélők, Ionizálás, levegő ionizálása - felszerelések és berendezések, Hőcserélők, és Ionizálás, levegő ionizálása - felszerelések és berendezések. Székhelye Gonars, Olaszország.

 2. CORAM S.R.L.

  Olaszország

  A CORAM S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légtisztítás - felszerelések és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ionizálás, levegő ionizálása - felszerelések és berendezések, Tisztahelyiség-rendszerek és -eljárások, Ionizálás, levegő ionizálása - felszerelések és berendezések, és Tisztahelyiség-rendszerek és -eljárások. Székhelye Casorezzo, Olaszország.

 3. EURAPO S.R.L.

  Olaszország

  A EURAPO S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légtisztítás - felszerelések és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ionizálás, levegő ionizálása - felszerelések és berendezések, Tisztahelyiség-rendszerek és -eljárások, Ionizálás, levegő ionizálása - felszerelések és berendezések, és Tisztahelyiség-rendszerek és -eljárások. Székhelye Pordenone, Olaszország.

 4. CR AIR SYSTEM S.R.L.

  Olaszország

  A CR AIR SYSTEM S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Légtisztítás - felszerelések és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fűtő- és légkondicionáló berendezések, Ionizálás, levegő ionizálása - felszerelések és berendezések, Fűtő- és légkondicionáló berendezések, és Ionizálás, levegő ionizálása - felszerelések és berendezések. Székhelye Piacenza, Olaszország.

 5. G.D.S. CLIMA S.R.L.

  Olaszország

  A G.D.S. CLIMA S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Légtisztítás - felszerelések és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ionizálás, levegő ionizálása - felszerelések és berendezések, Tisztahelyiség-rendszerek és -eljárások, Ionizálás, levegő ionizálása - felszerelések és berendezések, és Tisztahelyiség-rendszerek és -eljárások. Székhelye Carini, Olaszország.

 6. AERTECNO 2 S.R.L.

  Olaszország

  A AERTECNO 2 S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légtisztítás - felszerelések és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ionizálás, levegő ionizálása - felszerelések és berendezések, Tisztahelyiség-rendszerek és -eljárások, Ionizálás, levegő ionizálása - felszerelések és berendezések, és Tisztahelyiség-rendszerek és -eljárások. Székhelye San Mauro Pascoli, Olaszország.

 7. MADEL ITALIANA S.R.L.

  Olaszország

  A MADEL ITALIANA S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Légtisztítás - felszerelések és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ionizálás, levegő ionizálása - felszerelések és berendezések, Tisztahelyiség-rendszerek és -eljárások, Ionizálás, levegő ionizálása - felszerelések és berendezések, és Tisztahelyiség-rendszerek és -eljárások. Székhelye Missaglia, Olaszország.

 8. TEELCOND IMPIANTI S.R.L.

  Olaszország

  A TEELCOND IMPIANTI S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Légtisztítás - felszerelések és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ionizálás, levegő ionizálása - felszerelések és berendezések, Tisztahelyiség-rendszerek és -eljárások, Ionizálás, levegő ionizálása - felszerelések és berendezések, és Tisztahelyiség-rendszerek és -eljárások. Székhelye Roma, Olaszország.

 9. IMPAIR S.R.L.

  Olaszország

  A IMPAIR S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légtisztítás - felszerelések és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ionizálás, levegő ionizálása - felszerelések és berendezések, Tisztahelyiség-rendszerek és -eljárások, Ionizálás, levegő ionizálása - felszerelések és berendezések, és Tisztahelyiség-rendszerek és -eljárások. Székhelye Cagliari, Olaszország.

 10. BONACCI PROFILATI S.R.L.

  Olaszország

  A BONACCI PROFILATI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Légtisztítás - felszerelések és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ionizálás, levegő ionizálása - felszerelések és berendezések, Tisztahelyiség-rendszerek és -eljárások, Ionizálás, levegő ionizálása - felszerelések és berendezések, és Tisztahelyiség-rendszerek és -eljárások. Székhelye Modena, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Ionizálás- levegő ionizálása - felszerelések és berendezések - Import export

Találatok száma

302 Vállalat