• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • hajtatóházak

A keresés eredménye

Hajtatóházak - Import export

 1. VERMAKO

  Belgium

  A VERMAKO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alumíniumcsövek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajtatóházak, Üvegházak és melegágyak, Hajtatóházak, Üvegházak és melegágyak, és greenhouses for floriculture and gardening. Székhelye Tielt, Belgium.

 2. PAZOS GARDEN

  Spanyolország

  A PAZOS GARDEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hajtatóházak. Székhelye Santa Comba, Spanyolország.

 3. ACM GREENHOUSE CO LTD

  Spanyolország

  A ACM GREENHOUSE CO LTD, tevékenységi ágazata Üvegházak és melegágyak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajtatóházak, Műkertészet - kertművészet, Fűtőberendezések, üvegházak fűtésére, Berendezések szaporító melegházakban, Hajtatóházak, Műkertészet - kertművészet, Fűtőberendezések, üvegházak fűtésére, és Berendezések szaporító melegházakban. Székhelye San Javier, Spanyolország.

 4. BICAZUL SRL

  Románia

  A BICAZUL SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Utazás és turizmus. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés, Hajtatóházak, Kenyérgyárak, Kenyér, sütemény, pékáru, Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés, Hajtatóházak, Kenyérgyárak, és Kenyér, sütemény, pékáru. Székhelye Bicaz, Románia.

 5. J.M. VAN DER HOEVEN B.V.

  Hollandia

  A J.M. VAN DER HOEVEN B.V., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hajtatóházak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Üvegházak és melegágyak, és Üvegházak és melegágyak. Székhelye 'S-Gravenzande, Hollandia.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. THRALL VAGONKA STUDENKA, A.S. - ZAVOD DREVO

  Cseh Köztársaság

  A THRALL VAGONKA STUDENKA, A.S. - ZAVOD DREVO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üvegházak és melegágyak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajtatóházak, és Hajtatóházak. Székhelye Studenka, Cseh Köztársaság.

 2. INSTYTUT PRZETWORSTWA TWORZYW SZTUCZNYCH METALCHEM W TORUNIU ODDZIAL ZAMIEJSCOWY FARB I TWORZYW

  Lengyelország

 3. AZALEA CHLUMEC S.R.O.

  Cseh Köztársaság