• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • hajóépítés

A keresés eredménye

Hajóépítés - Import export

 1. FORKLIFT ENERGIE

  Franciaország

  Verified by europages badge

  FORKLIFT ENERGIE has been the on-board and stationary energy supply specialist to industry since 2016. The company is based in the Morbihan (56), Brittany and works all over France. FORKLIFT ENERGIE stands out from the competition through the quality of its work, its performance, thrust, skill, service and the thoroughness of its team. Our experience and expertise acquired over the years have made us a go-to company of choice. FORKLIFT ENERGIE specializes in the mechanical handling sector for: - Import, - Recommendation and distribution, - Sales and rentals, - Assembly and regeneration, - Commissioning and trouble-shooting. The company was formed to help industrialists in the logistics, automotive, aeronautics and naval sectors to design, switch or modernise their lead-battery driven equipment by adopting lithium technology. The company provides its expertise in the field of direct current and its mobility applications to Logistics, Industrial and Marine businesses. Feel free to contact us for more information!

  Minden termék "hajóépítés"

 2. ODISSEIA TEORICA LDA

  Portugália

  Verified by europages badge

  A ODISSEIA TEORICA LDA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ipari épületépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajóépítés, Hajók - építés, Fémszerkezet, naval shipyards, ship repairs, ship carpentry, factory ships, Repairs and maintenance, ship, és naval construction / shipbuilding. Székhelye Setubal, Portugália.

 3. FIBRAMAR

  Portugália

  A FIBRAMAR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hajóépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is boats, és fishing boats. Székhelye Atouguia Da Baleia, Portugália.

 4. ASTILLEROS CARDAMA

  Spanyolország

  A ASTILLEROS CARDAMA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hajógyárak - építés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajógyárak - javítás és karbantartás, Hajóépítés, Hajójavítás és karbantartás, shipyards, Hajógyárak - javítás és karbantartás, Hajóépítés, és Hajójavítás és karbantartás. Székhelye Vigo-Pontevedra, Spanyolország.

 5. CARPINTERIA NAVAL NIETO SL

  Spanyolország

  A CARPINTERIA NAVAL NIETO SL, tevékenységi ágazata Hajóépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajógyárak - építés, ship maintenance, ship carpentry, Hajógyárak - építés, és shipyards. Székhelye Vigo-Pontevedra, Spanyolország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. FAUSTINO CARCELLER SL

  Spanyolország

  A FAUSTINO CARCELLER SL, tevékenységi ágazata Hajóépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajókár-szakértők, maritime assessments, és Hajókár-szakértők. Székhelye Vigo-Pontevedra, Spanyolország.

 2. AMERALYS

  Franciaország

  A AMERALYS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Mérnöki munka - ipari tervezőirodák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajóépítés, Hajóépítés, furniture for yachts, architectural studies for sea, river and lake works, és interior architecture studies. Székhelye Saint-Herblain, Franciaország.

 3. GRANI LTD

  Ukrajna

  A GRANI LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hajóépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajók - építés, Visable supports the Ukrainian companies, Hajók - építés, és Visable supports the Ukrainian companies. Székhelye Odessa, Ukrajna.

 4. S. GIORGIO DEL PORTO SPA

  Olaszország

  A S. GIORGIO DEL PORTO SPA, tevékenységi ágazata Hajóépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajógépgyártás, naval shipyards, electric motor repair, Hajógépgyártás, és technical assistance. Székhelye Genova, Olaszország.

 5. CONDEK BVBA

  Belgium

  A CONDEK BVBA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hajóépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villanyszerelés, Gépgyártás, általában - bérmunka, Civil engineering, Villanyszerelés, Gépgyártás, általában - bérmunka, és passenger transport by sea. Székhelye Brugge, Belgium.

 1. OCEA

  Franciaország

  A OCEA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hajózás - eszközök és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajóépítés, Hajóépítés, és ship design. Székhelye Les Sables D Olonne, Franciaország.

 2. JETTER

  Oroszország

  A JETTER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Négykerékhajtású gépkocsik. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyorsnaszádok, Hajóépítés, Hajók - építés, Berendezések, lakójárművekhez, Gyorsnaszádok, Hajóépítés, Hajók - építés, és Berendezések, lakójárművekhez. Székhelye Moscow, Oroszország.

 1. MARTINEZ CONSTRUCTIONS NAVALES

  Franciaország

  A MARTINEZ CONSTRUCTIONS NAVALES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hajóépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajójavítás és karbantartás, Hajójavítás és karbantartás, és Mould design and manufacturing. Székhelye Saint Cyprien, Franciaország.

 2. ALU ACIER SERVICE MARINE

  Franciaország

  A ALU ACIER SERVICE MARINE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hajóépítés. Székhelye Longueville, Franciaország.

 3. JACHTWERF VENNEKENS

  Belgium

  A JACHTWERF VENNEKENS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szabadidő-csónakok - alkatrészek, motorok és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajóépítés, Szabadidő-hajók és -csónakok, Hajóépítés, Szabadidő-hajók és -csónakok, ship maintenance, és furniture for yachts. Székhelye Boom, Belgium.

 4. STRATO COMPO

  Franciaország

  A STRATO COMPO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hajóépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is composite aeronautical parts, composite part bespoke moulding, és Composite parts for the construction industry. Székhelye Grayan-Et-L'hopital, Franciaország.

 5. EUROSHIP SERVICE

  Lettország

  A EUROSHIP SERVICE, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Hajójavítás és karbantartás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajóépítés, Acélok és fémek - hegesztés, Hajóépítés, naval construction / shipbuilding, és Acélok és fémek - hegesztés. Székhelye Riga, Lettország.

 6. NAVALRIA - DOCAS, CONSTRUCOES E REPARACOES NAVAIS, S.A.

  Portugália

  A NAVALRIA - DOCAS, CONSTRUCOES E REPARACOES NAVAIS, S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hajóépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajójavítás és karbantartás, Hajógyárak - javítás és karbantartás, Hajójavítás és karbantartás, és Hajógyárak - javítás és karbantartás. Székhelye Aveiro, Portugália.

 7. FRANCISCO CARDAMA S.A.

  Spanyolország

  A FRANCISCO CARDAMA S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hajóépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is ship repairs, laminated glass, és ship and boathouse. Székhelye Vigo, Spanyolország.

 8. TH COMPANY

  Spanyolország

  A TH COMPANY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hajóépítés. Székhelye Mungia, Spanyolország.

 1. SRA VOLVO PENTA

  Franciaország

  A SRA VOLVO PENTA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Hajóépítés. Székhelye Nantes, Franciaország.

 2. FOUNTAINE PAJOT S.A.

  Franciaország

  A FOUNTAINE PAJOT S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hajóépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajók - építés, Szabadidő-hajók és -csónakok, Hajók - építés, Szabadidő-hajók és -csónakok, catamarans, és naval engineering. Székhelye Aigrefeuille-D'aunis, Franciaország.

 3. DMI WOLFGANG DRECHSLER GMBH

  Németország

  A DMI WOLFGANG DRECHSLER GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hajóépítés. Székhelye Hamburg, Németország.

 4. MOTEC

  Belgium

  A MOTEC, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hajóépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajók - építés, Hajózási szakértők, Hajóépítő mesterek, Hajók - építés, Hajózási szakértők, Hajóépítő mesterek, és water purification and treatment consulting. Székhelye Kontich, Belgium.

 5. CONSTRUCTION NAVALE BORDEAUX

  Franciaország

  A CONSTRUCTION NAVALE BORDEAUX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hajóépítés. Székhelye Bordeaux Cedex, Franciaország.

 6. CHANTIER NAVAL JACK BECK SA

  Svájc

  A CHANTIER NAVAL JACK BECK SA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Hajóépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajók - építés, Hajógyárak - építés, Hajójavítás és karbantartás, Hajógyárak - javítás és karbantartás, Hajók - építés, Hajógyárak - építés, Hajójavítás és karbantartás, és Hajógyárak - javítás és karbantartás. Székhelye Faoug, Svájc.

 7. WÜRTH-WERFT AG

  Svájc

  A WÜRTH-WERFT AG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hajóépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajók - építés, Hajógyárak - építés, Hajójavítás és karbantartás, Hajógyárak - javítás és karbantartás, Hajók - építés, Hajógyárak - építés, Hajójavítás és karbantartás, és Hajógyárak - javítás és karbantartás. Székhelye Küssnacht Am Rigi, Svájc.

 8. BENDER MARINETECHNIK E.K.

  Németország

  A BENDER MARINETECHNIK E.K., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hajóépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hajók - építés, Hajózás - eszközök és felszerelések, Szabadidő-hajók és -csónakok, Motorcsónakok, Hajók - építés, Hajózás - eszközök és felszerelések, Szabadidő-hajók és -csónakok, és Motorcsónakok. Székhelye Ostrach, Németország.

 9. BEST-BOATS 24, INH. FRANK SCHÜTTLER

  Németország

  A BEST-BOATS 24, INH. FRANK SCHÜTTLER, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hajóépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szabadidő-hajók és -csónakok, Motorcsónakok, Szabadidő-csónakok - alkatrészek, motorok és felszerelések, Import-export – elektromos és elektronikus berendezések, Szabadidő-hajók és -csónakok, Motorcsónakok, Szabadidő-csónakok - alkatrészek, motorok és felszerelések, és Import-export – elektromos és elektronikus berendezések. Székhelye Erfurt, Németország.

 10. SCHEURER DESIGN & ENG.

  Svájc

  A SCHEURER DESIGN & ENG., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hajóépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műanyag termékek, ipari célokra, Műanyagok - háztartási cikkek, Padlóburkolatok műanyagból, Hőszigetelés - anyagok, Műanyag termékek, ipari célokra, Műanyagok - háztartási cikkek, Padlóburkolatok műanyagból, és Hőszigetelés - anyagok. Székhelye Biel/bienne, Svájc.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Hajóépítés - Import export

Találatok száma

1 697 Vállalat