• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • hűtővitrinek és -bútorok

A keresés eredménye

Hűtővitrinek és -bútorok - Import export

 1. RIGHTWAY ASIA

  Kína

  Verified by europages badge

  A RIGHTWAY ASIA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hűtéstechnika - kereskedelemi és ipari felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hűtővitrinek és -bútorok, és Hűtővitrinek és -bútorok. Székhelye Qingdao, Kína.

 2. FASTCONCEPTS.FR

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A FASTCONCEPTS.FR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szállodák és éttermek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Grillsütők, vendéglátóipari, Hűtővitrinek és -bútorok, Grillsütők, vendéglátóipari, és Hűtővitrinek és -bútorok. Székhelye Paris, Franciaország.

 3. W. MEIER GMBH GROSSKÜCHENTECHNIK

  Németország

  Verified by europages badge

  A W. MEIER GMBH GROSSKÜCHENTECHNIK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hűtővitrinek és -bútorok. Székhelye Karlsfeld, Németország.

 4. K. MAYER GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A K. MAYER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hűtővitrinek és -bútorok. Székhelye Burladingen, Németország.

 5. RUDOLF LANGE GMBH & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A RUDOLF LANGE GMBH & CO. KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hűtővitrinek és -bútorok. Székhelye Nürnberg, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. HEFA KÜHLMÖBEL GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A HEFA KÜHLMÖBEL GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hűtővitrinek és -bútorok. Székhelye Sulzbach-Rosenberg, Németország.

 2. CARSAN KÄLTETECHNIK GES.M.B.H.

  Ausztria

  Verified by europages badge

  A CARSAN KÄLTETECHNIK GES.M.B.H., vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Hűtővitrinek és -bútorok. Székhelye Graz, Ausztria.

 3. VENDI-HUNGÁRIA KFT.

  Magyarország

  A Vendi-Hungária Kft. az 1985-ben alakított magánvállalkozás jogutódjakét jött létre. Társaságunk a konyhatechnológia, cukrászat és élelmiszerkereskedelem gépeinek és eszközeinek forgalmazásával, és ezekhez a berendezésekhez kapcsolódó tanácsadással, tervezéssel, kivitelezéssel és értékesítéssel foglalkozik. Büszkék vagyunk arra, hogy megalakulásunk óta fejlődésünk töretlen. Hosszú évek óta a szakmában eltöltött gyakorlattal és tapasztalattal a hátunk mögött, elmondhatjuk, hogy nem ismerünk lehetetlent, ami az üzleti partnereink igényeinek való megfelelést illeti. Fontos számunkra, hogy jót és jól szolgáltassunk. Igyekszünk kihasználni a szakma és a tapasztalataink nyújtotta minden lehetőséget. Szívesen vállalunk részt a teljes folyamatban, ami az ötletadásnál kezdődik, majd a tanácsadás, tervezés és a megvalósítás folyamatában teljesedik ki. Segítünk Önnek megtalálni az igényeinek megfelelő megoldást az egészséges kompromisszumok határainak figyelembevételével, szem előtt tartva az Ön legfontosabb célját a minőség és ár harmóniáját.

  Minden termék "hűtővitrinek és -bútorok"

 4. KARSEL SOGUTMA

  Törökország

  A KARSEL SOGUTMA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hűtővitrinek és -bútorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is commercial refrigeration systems and equipment, cold stores for shops, bars, restaurants, refrigeration equipment and systems for goods storage, és industrial refrigeration plant and equipment. Székhelye Istanbul, Törökország.

 5. MAFIROL - INDÚSTRIA DE REFRIGERAÇÃO, SA

  Portugália

  A MAFIROL - INDÚSTRIA DE REFRIGERAÇÃO, SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hűtővitrinek és -bútorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Point-of-sale-terminálok, Equipment and fixtures for supermarkets, shop shelving, és Point-of-sale-terminálok. Székhelye Águeda, Portugália.

 1. FREEZEPOINT LTD

  Lengyelország

  A FREEZEPOINT LTD, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Hűtéstechnika - kereskedelemi és ipari felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hűtővitrinek és -bútorok, Hűtővitrinek és -bútorok, commercial refrigeration systems and equipment, commercial refrigerators, és Display freezers. Székhelye Warsaw, Lengyelország.

 2. VITRINAS GÓMEZ

  Spanyolország

  A VITRINAS GÓMEZ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hűtővitrinek és -bútorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Showcase Cooler, machines for the hotel trade, és hot food display cases. Székhelye Albacete, Spanyolország.

 1. D.I. TRIUMPH

  Görögország

  A D.I. TRIUMPH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hűtővitrinek és -bútorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is commercial refrigerators, commercial refrigerator cabinets, Refrigerated cabinet for pastry shops and cafes, és refrigerated counters for shops, bars, restaurants. Székhelye Thessaloniki, Görögország.

 2. FRIGOLINE SOGUTMA ISITMA DIS TIC. SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Törökország

  A FRIGOLINE SOGUTMA ISITMA DIS TIC. SAN. VE TIC. LTD. STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hűtőcellák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Légkondicionálás (klimatizálás), szellőztetés - felszerelések, Hűtőaggregátorok, Hűtővitrinek és -bútorok, Hűtőtornyok, száraz, Légkondicionálás (klimatizálás), szellőztetés - felszerelések, Hűtőaggregátorok, Hűtővitrinek és -bútorok, és Hűtőtornyok, száraz. Székhelye Sivas, Törökország.

 3. HOTEL-WERK

  Németország

  A HOTEL-WERK, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hűtővitrinek és -bútorok. Székhelye St. Georgen, Németország.

 4. HAKA-METALLWARENFABRIK HANS KAPPES GMBH

  Németország

  A HAKA-METALLWARENFABRIK HANS KAPPES GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hűtővitrinek és -bútorok. Székhelye Weinbach, Németország.

 5. TROCHIDIS COMMERCIAL REFRIGERATION EQUIPMENT

  Görögország

  A TROCHIDIS COMMERCIAL REFRIGERATION EQUIPMENT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hűtővitrinek és -bútorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök, refrigerated display cabinets for restaurants, refrigerated display cabinets for bars, refrigerated pastry counter, és Kenyér és pékáru, édességek - gépek és eszközök. Székhelye Langada, Görögország.

 6. SALVO IC VE DIS TIC & KLIMATALIA

  Törökország

  A SALVO IC VE DIS TIC & KLIMATALIA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hűtéstechnika - kereskedelemi és ipari felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hűtővitrinek és -bútorok, automatic ice-cream machines, Hűtővitrinek és -bútorok, refrigerated display cabinet for ice-creams, és food industry refrigerators. Székhelye Izmir, Törökország.

 7. SCHMOLKE GROSSKÜCHENSYSTEME GMBH GROSSKÜCHENSYSTEME GMBH

  Németország

  A SCHMOLKE GROSSKÜCHENSYSTEME GMBH GROSSKÜCHENSYSTEME GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hűtővitrinek és -bútorok. Székhelye Krefeld, Németország.

 8. GASTRONOMIE-DESIGN ( INHABER: JÜRGEN DANNEMANN )

  Németország

  A GASTRONOMIE-DESIGN ( INHABER: JÜRGEN DANNEMANN ), vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hűtővitrinek és -bútorok. Székhelye Dötlingen, Németország.

 1. GASTROTECHNIK RAINER BRAND GMBH

  Németország

  A GASTROTECHNIK RAINER BRAND GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hűtővitrinek és -bútorok. Székhelye Erfurt, Németország.

 2. HYDRACOOLING

  Portugália

  A HYDRACOOLING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hűtővitrinek és -bútorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Equipment and fixtures for supermarkets, refrigerated apparatus design, refrigeration system, és commercial refrigeration systems and equipment. Székhelye Guimarães, Portugália.

 3. CEYLAN GMBH DÖNERSCHNEIDEGERÄTE

  Németország

  A CEYLAN GMBH DÖNERSCHNEIDEGERÄTE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hűtővitrinek és -bútorok. Székhelye Essen, Németország.

 4. BANHOLZER AG

  Svájc

  A BANHOLZER AG, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Hűtővitrinek és -bútorok. Székhelye Deitingen, Svájc.

 5. WECO MIETSERVICE

  Németország

  A WECO MIETSERVICE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hűtővitrinek és -bútorok. Székhelye Wörth, Németország.

 6. TASTVIN

  Franciaország

  A TASTVIN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hűtővitrinek és -bútorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wine case, wine cellars for ageing, modular wine racks, és air-conditioned cabinets for wine. Székhelye La Ciotat, Franciaország.

 7. RA-VIT ZAGREB

  Horvátország

  A RA-VIT ZAGREB, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hűtővitrinek és -bútorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is heated displays for croissants, és display cases for stores. Székhelye Lucko-Zagreb, Horvátország.

 8. STURM - KOMPLETTLÖSUNGEN FÜR DEN HANDEL

  Németország

  A STURM - KOMPLETTLÖSUNGEN FÜR DEN HANDEL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hűtővitrinek és -bútorok. Székhelye Essen, Németország.

 9. FRIGOTEKNIKA GROUP

  Észak-Macedónia

  A FRIGOTEKNIKA GROUP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hűtéstechnika - kereskedelemi és ipari felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hűtővitrinek és -bútorok, Bolti berendezések, Hűtővitrinek és -bútorok, Bolti berendezések, és Refrigerated freezer cabinets. Székhelye Zherovjane, Észak-Macedónia.

 10. CLIMAVER

  Görögország

  A CLIMAVER, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Hűtővitrinek és -bútorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is refrigerator gas, commercial refrigerators, gas and liquid coolants for refrigerated equipment and systems, és air conditioning systems. Székhelye Veria, Görögország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Hűtővitrinek és -bútorok - Import export

Találatok száma

355 Vállalat