• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • hűtőtartályok

A keresés eredménye

Hűtőtartályok - Import export

 1. GLOBAL GASES GROUP THAI CO LTD

  Thaiföld

  Verified by europages badge

  At GG Group Thai, we pride ourselves on delivering gases that surpass industry standards, meticulously engineered to offer an unparalleled trifecta of efficiency, performance, and unwavering reliability. Our commitment lies in ensuring that your refrigeration systems not only endure but excel, even in the harshest operational environments. Reliability Crafted to Perfection: Rely on us to be the backbone of your operations. Our unwavering dedication and a robust supply chain guarantee seamless and punctual deliveries, eliminating any possibility of disruptions in meeting your refrigerant requirements. With GG Group Thai, you gain access to the pinnacle of refrigeration technology, empowering your systems to function at their zenith, delivering peak efficiency, and maintaining an icy cool demeanor precisely when it matters most. What sets us apart is not just our superior gases, but our unyielding commitment to providing you with reliability that transcends expectations. Our products: HFC refrigerants, HC refrigerants, HFO refrigerants, CFC refrigerants, Helium gas, HCFC refrigerants, MAPP gas, refrigerant spare parts and refrigerant iso tank. Partner with us at Global Gases Group (Thailand) Co., LTD, and witness firsthand how our dedication transforms the way you approach refrigeration solutions, ensuring your systems stay frosty, resilient, and always at their best.

 2. CTS CLIMA TEMPERATUR SYSTEME GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A CTS CLIMA TEMPERATUR SYSTEME GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hűtőtartályok. Székhelye Hechingen, Németország.

 3. ASPECT QUALITY GMBH PRÜFLABOR

  Németország

  Verified by europages badge

  A ASPECT QUALITY GMBH PRÜFLABOR, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hűtőtartályok. Székhelye Reutlingen, Németország.

 4. UCKAR SUT GIDA VE ZIRAI URUN. SAN VE TIC LTD. STI

  Törökország

  A UCKAR SUT GIDA VE ZIRAI URUN. SAN VE TIC LTD. STI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tejipari vállalatok és sajtgyárak - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hűtőtartályok, milk, cheese graters, Hűtőtartályok, és Food grade mixer. Székhelye Konya, Törökország.

 5. KLIMA SYSTEMS GESELLSCHAFT FÜR KLIMAPRÜFTECHNIK UND UMWELTSIMULATION MBH & CO.KG

  Németország

  A KLIMA SYSTEMS GESELLSCHAFT FÜR KLIMAPRÜFTECHNIK UND UMWELTSIMULATION MBH & CO.KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hűtőtartályok. Székhelye Nümbrecht, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. THERMOTEC WEILBURG GMBH & CO. KG

  Németország

  A THERMOTEC WEILBURG GMBH & CO. KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hűtőtartályok. Székhelye Weilburg, Németország.

 2. DENKROM MILK PROCESSING MACHINE

  Törökország

  A DENKROM MILK PROCESSING MACHINE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tejipari vállalatok és sajtgyárak - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sajtgyári gépek, Joghurtgépek, Hűtőtartályok, Sajtgyári gépek, Joghurtgépek, és Hűtőtartályok. Székhelye Denizli, Törökország.

 3. AGROMASTERS LTD

  Görögország

  A AGROMASTERS LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fejőgépek és - eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hűtőtartályok, milking systems, és Hűtőtartályok. Székhelye Thessaloniki, Görögország.

 4. MAFRISA - MADURACIÓN Y FRIGORÍFICOS SA

  Spanyolország

  A MAFRISA - MADURACIÓN Y FRIGORÍFICOS SA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hűtőcellák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hűtőtartályok, és Hűtőtartályok. Székhelye Carcaixent-Valencia, Spanyolország.

 5. ENGIE DEUTSCHLAND GMBH TEST BENCHES & ENVIRON. SIMULATIONS

  Németország

  A ENGIE DEUTSCHLAND GMBH TEST BENCHES & ENVIRON. SIMULATIONS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hűtőtartályok. Székhelye Hamburg, Németország.

 1. SERAP INDUSTRIES

  Franciaország

  A SERAP INDUSTRIES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kazán- és tartályépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hűtőtartályok, hydraulic cooler, és Hűtőtartályok. Székhelye Gorron, Franciaország.

 2. HVM HIGH VACUUM MAINTENANCE S.R.L.

  Olaszország

  A HVM HIGH VACUUM MAINTENANCE S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hűtőtartályok. Székhelye Livorno, Olaszország.

 1. GENÇTAR MAKINE SANAYI IMPORT&EXPORT CO. LTD.

  Törökország

  A GENÇTAR MAKINE SANAYI IMPORT&EXPORT CO. LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fejőgépek és - eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hűtőtartályok, agricultural machinery and equipment, automatic milking systems, systems and equipment for manure removal, és Hűtőtartályok. Székhelye Konya, Törökország.

 2. GALVÁN FRÍO INDUSTRIAL

  Spanyolország

  A GALVÁN FRÍO INDUSTRIAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hűtőtartályok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is industrial refrigeration, refrigeration system, cooling belt, és Commercial refrigeration. Székhelye Beriain, Spanyolország.

 3. DENKROM

  Törökország

  A DENKROM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tejipari vállalatok és sajtgyárak - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sajtgyári gépek, Hűtőtartályok, Sajtgyári gépek, Hűtőtartályok, és Cooking equipment. Székhelye Denizli, Törökország.

 4. EURO COLD SRL

  Olaszország

  A EURO COLD SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hűtőtartályok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízhűtők (Wasserkühler auf Deutsch), Hőcserélők, Vízhűtők (Wasserkühler auf Deutsch), és Hőcserélők. Székhelye Bomporto, Olaszország.

 5. FEMAK SOGUTMA

  Törökország

  A FEMAK SOGUTMA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hűtőtartályok. Székhelye Istanbul, Törökország.

 6. HYDROKOMPLET GRZEGORZ DRESZLER, ANDRZEJ MOLCZYŃSKI S.C.

  Lengyelország

  A HYDROKOMPLET GRZEGORZ DRESZLER, ANDRZEJ MOLCZYŃSKI S.C., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hűtőtartályok. Székhelye Grudziądz, Lengyelország.

 7. NORDFROST KÜHL UND LAGERHAUS GMBH

  Németország

  A NORDFROST KÜHL UND LAGERHAUS GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Távolsági szállítás - logisztikai szolgáltatás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hűtéstechnika - kereskedelemi és ipari felszerelések, Hűtőtartályok, Hűtőházak, Hűtéstechnika - kereskedelemi és ipari felszerelések, Hűtőtartályok, és Hűtőházak. Székhelye Schortens, Németország.

 8. WUXI YUBING COOLING EQUIPMENT CO., LTD.

  Kína

  A WUXI YUBING COOLING EQUIPMENT CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hűtőtartályok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cooling towers. Székhelye Xibei Town, Kína.

 1. BRNOFROST SPOL. S R.O.

  Cseh Köztársaság

  A BRNOFROST SPOL. S R.O., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Elektrotechnika, ipari - alkatrészek, elemek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hűtőtartályok, Hűtéstechnika - kereskedelemi és ipari felszerelések, Hűtőtartályok, és Hűtéstechnika - kereskedelemi és ipari felszerelések. Székhelye Brno Cernovice, Cseh Köztársaság.

 2. SUZHOU BRIGHTECH CO., LTD.

  Kína

  A SUZHOU BRIGHTECH CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Italgyártás - gépek, eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tárolótartályok, Hűtőtartályok, Tárolótartályok, és Hűtőtartályok. Székhelye Suzhou, Kína.

 3. OZÇAGRI PASLANMAZ - LIDER KROM

  Törökország

  A OZÇAGRI PASLANMAZ - LIDER KROM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hűtőtartályok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is milk processing machines. Székhelye Konya, Törökország.

 4. ZHEJIANG STAR AUTO PARTS CO., LTD

  Kína

  A ZHEJIANG STAR AUTO PARTS CO., LTD, tevékenységi ágazata Hűtőtartályok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is water pumps. Székhelye Wenzhou, Kína.

 5. ETSCHEID ANLAGEN GMBH

  Németország

  A ETSCHEID ANLAGEN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hűtőtartályok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hűtéstechnika - kereskedelemi és ipari felszerelések, és Hűtéstechnika - kereskedelemi és ipari felszerelések. Székhelye Neustadt, Németország.

 6. IZGI KROM MAK.SAN.TIC.LTD.STI.

  Törökország

  A IZGI KROM MAK.SAN.TIC.LTD.STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hűtőtartályok. Székhelye Burdur, Törökország.

 7. THERMOBIL - MOBILE KÜHLLAGER GMBH

  Németország

  A THERMOBIL - MOBILE KÜHLLAGER GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Hűtéstechnika - kereskedelemi és ipari felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hűtőtartályok, és Hűtőtartályok. Székhelye Neuss, Németország.

 8. SALIS ET FILS

  Benin

  A SALIS ET FILS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hűtőtartályok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is walnut. Székhelye Cotonou, Benin.

 9. NIJSSEN KOELING B.V.

  Hollandia

  A NIJSSEN KOELING B.V., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hűtéstechnika - kereskedelemi és ipari felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hűtőtartályok, és Hűtőtartályok. Székhelye Leiden, Hollandia.

 10. SCHREUDER & CO. B.V.

  Hollandia

  A SCHREUDER & CO. B.V., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hűtéstechnika - kereskedelemi és ipari felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hűtőtartályok, és Hűtőtartályok. Székhelye Dordrecht, Hollandia.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes